31 august 2012

O pata intunecata neobisnuita a aparut pe Soare - Pamantul in pericol?




   



Comportamentul ciudat al Soarelui a fost mentionat in mai multe randuri in ultimul timp. Pe suprafata Soarelui a aparut o structura mare care nu a mai fost observata anterior de oamenii de stiinta. E o fasie intunecata  lunga de aproximativ 800.000 de kilometri!
 Zona intunecata a fost fotografiata de astronautii americani si de expertii NASA, care acum incearca sa clarifice natura acestui fenomen neobisnuit. Potrivit oamenilor de stiinta, acesta este probabil un nor de gaz rece, dens care este mentinut la suprafata corpului ceresc de campurile magnetice. Pata poate fi intunecata datorita faptului ca temperatura sa este mai mica decat cea a Soarelui. Astrofizicienii presupun ca petele intunecate de pe Soare sunt zone unde temperatura este mai scazuta. Cu toate acestea ceea ce vedem aici nu este o pata solara normala si ea creste intr-un ritm alarmant. Potrivit cercetatorilor suprafata intunecata a crescut la aproape un milion de kilometri in doar trei zile. Potrivit prognozelor NASA exploziile solare vor avea o putere fara precedent. Ne putem astepta la explozii solare imense, care pot avea efecte serioase la nivel mondial.Comentand asupra studiului pericolelor care vin din spatiu, astrofizicianul Daniel Baker a afirmat ca efectele vor fi comparabile cu un razboi nuclear sau cu caderea unui asteroid gigantic. Pot fi afectate serios retelele electrice si satelitii sau, mai rau, va fi distrus orice este electronic.



   

Sursa : disclosetv

Tehnologii antice din seria The Ancient Aliens




   
















   

Sursa : youtube * UFOTV


OZN in Marea Baltica (2) : ultimele stiri de la scafandrii de la Ocean Explorer




   


23 august 2012 - Un articol recent din Suedia urmareste relatarea facuta de scafandrii de la Ocean Explorer despre ceea ce au vazut pe fundul Marii Baltice.Ei descriu desenul de mai sus : ,,Discul are 80 de metri adancime. Obiectul din partea de sus este circular si are 60 de metri diametru, iar in partea stanga  a scafandrilor, asa cum se vede in imagine, pare a fi o scara. Studiile noastre arata ca obiectul este separat de partea de jos.Acesta este situat pe o creasta sau un deal cu pante abrubte in partile laterale. In timpul ultimei expeditii a fost confirmat faptul ca intre partea de sus (discul) si partea de jos (fundatia) exista un spatiu liber. Cu toate acestea, nu a fost inca clarificat daca cele doua parti sunt complet separate sau partea de sus si partea de jos sunt acelasi obiect.'' Deci, este un OZN mare sau un fenomen natural? Peter Lindberg a dat un interviu postului suedez de radio Swedish Red Ice Radio unde a vorbit despre ultima sa calatorie.El vorbeste despre cum obiectul produce o interferenta electrica care le afecteaza aparatele de cercetare.




Prima parte a relatarilor facute de cei doi scafandrii o gasiti aici : structura misterioasa in marea baltica (1)



   

Sursa : disclosetv

30 august 2012

70 de carti de metal gasite intr-o pestera in Iordania ar putea sa ne schimbe parerea in legatura cu istoria biblica



Pentru savantii in istorie si credinta este cea mai de pret comoara. Aceasta colectie de 70 de carti mici avand paginile de plumb legate cu sarma, ar putea dezlega o parte din secretele perioadei timpurii a crestinismului. 


Academicienii sunt impartiti in privinta autenticitatii lor, dar daca este adevarat, acestea ar putea fi o dovada la fel de importanta ca descoperirea manuscriselor de la Marea Moarta din 1947.

Aceste manuscrise au fost descoperite intr-o pestera nu departe de Iordania, cunoscuta ca fiind locul in care s-au refugiat crestinii dupa caderea Ierusalimului in anul 70 d.Hr. Documente din aceeasi perioada au fost decoperite anterior acolo.

 Pe paginile lor nu cu mult mai mari decat un card de credit sunt imagini, simboluri si cuvinte care par sa se refere la Mesia, si posibil, la Rastignire si Inviere.

Multe dintre carti sunt sigilate, fapt care a determinat academicienii sa speculeze ca ele sunt de fapt colectia pierduta de manuscrise mentionate in Apocalipsa din Biblie. 
Testele initiale facute pe tablite indica faptul ca unele dintre ele ar putea data din primul secol d.Hr.














Conform datarii, aceste manuscrise ar putea fi printre cele mai vechi documente crestine, anterioare scrierilor Sf. Pavel. Perspectiva ca acestea ar putea contine relatari din ultimii ani de viata ai lui Isus, i-a incantat pe oamenii de stiinta - desi entuziasmul lor este temperat de faptul ca expertii au mai fost pacaliti anterior de falsuri sofisticate.

David Elkington, un savant britanic de istorie religioasa veche si arheologie, precum si unul dintre putinii care au examinat manuscrisele, a spus ca ar putea fi ,,cea mai mare descoperire a istoriei crestine''. ,,Este un gand care imi taie respiratia faptul ca am avut aceste obiecte care ar fi putut fi detinute de primii sfinti ai Bisericii, a spus el.''

Dar misterele din paginile lor vechi nu sunt singura ghicitoare. Astazi, locul unde sunt, este de asemenea un mister. Dupa descoperirea lor de catre un beduin iordanian tezaurul a fost ulterior achizitionat de un beduin israelian, despre care se spune ca le-a trecut ilegal peste granita in Israel, unde au si ramas.



Cu toate astea, guvernul iordanian lucreaza acum la cele mai inalte niveluri pentru a repatria si proteja colectia.

Philip Davies, profesor emerit de studii biblice la Universitatea Sheffield, a declarat ca exista dovezi puternice ca aceste carti in forma de placi turnate au o origine crestina, ele continand o harta cu imaginea orasului sfant Ierusalim.

,,De indata ce am vazut asta, am fost uluit, a spus el. Am fost izbit de evidenta acestei imagini crestine. Exista o cruce in prim-plan si in spatele ei este ceea ce trebuie sa fie mormantul (lui Isus), o cladire mica cu o deschidere si in spatele ei zidurile orasului. Exista ziduri reprezentate si pe alte pagini ale acestor carti si ei sunt aproape siguri ca este vorba de Ierusalim. Aceasta este o crucificare crestina care are loc in afara zidurilor orasului.''

Tablitele din metal contin pagini cu imagini, simboluri si cuvinte care, posibil, fac referire la  Mesia si chiar  la Rastignire.

Pestera unde au fost decoperite manuscrisele
Echipa britanica care conduce lucrarile se teme ca detinatorul israelian al manuscriselor cauta sa vanda pe piata neagra unele manuscrise sau mai rau, sa le distruga. Dar omul care le detine neaga acuzatiile si pretinde ca au fost in familia lui de 100 de ani. 

Dr. Margaret Barker, fost presedinte al Societatii pentru studiul Vechiului Testament, a spus : ,, In Apocalipsa se vorbeste de o carte sigilata care a fost deschisa doar de Mesia. Alte carti din perioada aceea vorbesc despre cartile sigilate ale intelepciunii si de o traditie secreta transmisa de Isus ucenicilor sai cei mai apropiati. Acesta este contextul pentru aceasta descoperire.''

Profesorul Davies a declarat : ,,Posibilitatea originii crestin-ebraice este cu siguranta sugerata de imagini si  in caz se dovedeste acest lucru, aceste codexuri vor aduce o lumina noua si dramatica asupra intelegerii noastre asupra unei perioade foarte importante, dar pana in prezent putin inteleasa a istoriei. Dl. Elkington, care depune toate eforturile sa aduca manuscrisele inapoi in Iordania, a declarat : ,,Este vital ca aceasta colectie sa fie recuperata intacta si in cele mai bune conditii pentru toata lumea.''

Sursa : cosmostv.org









-->

Artefacte mayase si istoria ascunsa a rasei umane




   





Fizicianul Nassim Haramein si cercetatorul austriac in artefacte Klaus Dona vorbesc despre artefacte antice si porti stelare in functiune.









11.06.2011 Congresshalle Saarbruken



Filmul urmator este o prezentare de diapozitive de 45 de minute, cu un comentariu personal facut de Klaus Dona. Este o prezentare bogata in date, captivanta si poate contine mai multe informatii uimitoare despre istoria rasei umane decat orice alt film pe care l-ati vazut vreodata. Aceasta calatorie ne duce pe urmele Atlantidei, umanoizi reptilieni, Annunaki, simboluri antice, stiinta antica, o limba veche la nivel mondial, si mult mai mult.





   

Sursa : niburunews.com*news.yahoo.com*SosickGraphics*AlphaZebra*tercermilenio*jfrissina (youTube)


29 august 2012

Inscriptii misterioase in piatra la Ierusalim




Inscriptiile misterioase in piatra facute cu mii de ani in urma si descoperite recent intr-o excavatie sub Ierusalim, i-a uimit pe arheologi.Sapatorii israelieni care au descoperit complexul de camere sapate in stratul de roca in cea mai veche parte a orasului, au gasit recent trei inscriptii in forma de ''V'' taiate una langa cealalta in podeaua de calcar a uneia dintre camere, avand aproximativ 5 centimetri adancime si 50 centimetri lungime. Nu a fost gasit niciun indiciu referitor la identitatea celui care le-a facut sau la ce au servit.


Arheologii care se ocupa de sapaturi neavand prea multe informatii nu au reusit sa lanseze nicio teorie in privinta naturii lor, a declarat Eli Shukron, unul din cei doi directori ai digului.

 ,,Sculpturile sunt foarte ciudate si foarte interesante, a spus Shukron.

Inscriptiile au fost gasite intr-un dig cunoscut sub numele de Orasul lui David, o sapatura delicata din punct de vedere politic fiind condusa de catre arheologi ai guvernului israelian si finantata de catre un grup de evrei nationalisti din cartierul palestinian Silwan, in Ierusalimul de Est.
Arheologii spun ca aceste sculpturi facute acum cel putin 2800 de ani, ar fi sustinut o structura din lemn, care ar fi fost in interiorul camerei sau ar fi servit unui scop propriu. Arheologii confruntati cu acest artefact curios nu reusesc sa faca nicio presupunere privitoare la natura lui, desi au zeci de ani de experienta in domeniu.
Nu pare sa mai existe o alta sculptura de acelasi fel in acest sit arheologic.
O harta veche de un secol folosita intr-o expeditie condusa de exploratorul britanic Montague Parker, care cauta comori pierdute ale Templului Evreiesc din Ierusalim intre anii 1909 si 1911, contine  forma de ''V'', desenata intr-un canal subteran aflat nu prea departe de acest loc. Arheologii nu au excavat zona inca.
Cioburile de ceramica gasite in camere arata ca au fost utilizate in jurul anului 800 i.Hr., cand Ierusalimul era sub domnia regilor iudei, spun arheologii. In acea perioada camerele par sa fi fost umplute cu moloz pentru a sprijini construirea unui zid de aparare.
Scopul complexului este o parte a enigmei. Liniile drepte ale peretilor si nivelul podelelor sunt dovada unei remarcabile inginerii.


Un singur obiect gasit in camera de langa cea cu inscriptiile - o piatra care seamana cu o sculptura moderna  lasata in pozitie verticala atunci cand a fost umpluta camera - ar putea oferi un indiciu. Aceste pietre au fost folosite in Orientul Mijlociu antic ca un punct focal pentru un ritual sau o comemorare a stramosilor morti, spun arheologii, si este foarte probabil o ramasita a religiilor pagane pe care profetii orasului Israelit au incercat s-o eradicheze. Aceasta este prima piatra gasita intacta in sapaturile din Ierusalim.
Dar semnificatia rituala a acestei pietre nu inseamna neaparat ca intregul complex a fost un templu. S-ar putea pur si simplu sa fi fost un colt dedicat practicii religioase intr-o cladire al carei scop a fost banal.
Expertii aflandu-se in imposibilitatea de a veni cu o teorie despre inscriptii, au postat pe pagina lor de Facebook poze cu sapaturile facute in cetatea lui David si au solicitat sugestii. Rezultatele au variat de la ,,un sistem de panouri din lemn care a sustinut un alt element'', sau ,,matrite in care ar fi fost turnat metalul topit'' la cele mai fanteziste : ebraica veche sau caractere egiptene, sau un simbol pentru apa, mai ales ca este aproape de un izvor.
Palestinienii si unii arheologi israelieni au criticat aceste sapaturi pentru ceea ce spun ei ca ar fi o concentrare excesiva asupra ramasitelor evreiesti. Arheologii, care fac aceste sapaturi sub auspiciile guvernului din Israel, neaga aceste lucruri.



   

Sursa : http://news.yahoo.com/


28 august 2012

Urme lasate de uriasi in Africa de Sud




   

Urma unui picior de urias de acum 200 de milioane de ani - Mpaluzi, Africa de Sud

Au trait vreodata uriasii pe Pamant? Urma lui Goliat, asa cum denumesc localnicii fenomenul este unul din secretele Africii de Sud.
Michael Tellinger prezinta una din cele mai bune dovezi ca au existat uriasi pe Pamant cu mult timp in urma. Geologii sunt mirati de urma de picior imensa, impregnata in granitul dur, de aproximativ 4 metri lungime. Aceasta descoperire a fost facuta in Africa de Sud, in apropierea orasului Mpaluzi, aproape de granita cu Swaziland. Se estimeaza ca are o vechime intre 200 de milioane si 3 miliarde de ani.









Un urias de inaltime mai mica stand in picioare in tara lui Genghis Khan.

National Geografic Photo from the 1920s

Roy Chapman Andrews a facut aceasta fotografie in anul 1922 in Ulaanbaatar. Fotografia nu a fost publicata niciodata.























Revelatiile civilizatiei maya despre 2012 si de dupa




   
Sute de militari si martori ai agentiilor guvernamentale au venit cu marturii care confirma prezenta extraterestra.
In cazul in care extraterestrii au influentat istoria omenirii, putem gasi dovada existentei lor in tuneluri si caverne ascunse din intreaga lume?
Ar putea o pestera din Ecuador sa contina carti metalice avand inscriptionate secrete ale tehnologiei extraterestre? A fost un oras antic subteran construit in Turcia, cu ajutorul extraterestrilor... sau un refugiu de la un atac extraterestru?
Zvonurile ca armata SUA lucreaza alaturi de extraterestrii intr-o baza secreta din New Mexico continua sa agite spiritele, legendele nativ americane mentioneaza existenta unor fiinte ciudate din interiorul Pamantului, si recentele descoperiri arheologice din Yucatan indica o realitate a existentei extraterestre.





Un oras mayas sub apa, un platou de aterizare vechi de milenii, odata utilizat pentru nave spatiale si contactul uman cu extraterestrii

Acestea pot suna ca un film de la Hollywood, dar de fapt presupusele descoperiri se afla in noul documentar ,,Revelatiile civilizatiei maya despre 2012 si de dupa''.Data lansarii pe piata a fost stabilita pentru august 2012.
Raul Julia-Levy producator din Los Angeles, fiul actorului Raul Julia, spune despre film : ,,Aceasta este cea mai importanta constatare arheologica din istoria omenirii. Va deschide ochii oamenilor si va ridica constiinta fiecarei fiinte umane de pe planeta.Garantez asta.''
Este prevazut sa inceapa productia de luna viitoare in adancurile junglelor Mexicului, in Golful coastei statului Campeche, la ruinele mayase de la Calakmul. Julia Levy, care lucreaza alaturi de Ed Elbert (Paraiso Travel), spune ca toate secretele vor fi dezvaluite la situl arheologic Calakmul, desi a refuzat sa precizeze care ar putea fi acestea.
Orasul subacvatic mayas, pe care Julia-Levy il descrie ca fiind ,,un oras care a fost construit sub apa, si nu un oras scufundat'' a fost gasit pe fundul unui lac din Guatemala, conform celor spuse de producator. El spune ca publicul va vedea fotografii subacvatice ale orasului.
Actorul care a devenit producator sustine ca documentarul dezvaluie, de asemenea, ca un platou de aterizare a navelor spatiale, vechi de 3000 de ani, a fost construit pe o structura de piatra capabila sa mentina energia electromangnetica.
O colaborare intre arheologi, oameni de stiinta si guvernele din Mexic si Guatemala, Revelations este rodul unui deceniu de cercetare care se bazeaza pe informatii clasificate. 





   

Sursa si autorul : hollywoodreporter*voerendaal1 mayans








27 august 2012

Structura misterioasa in Marea Baltica (1)




   
  



In vara lui 2011, Peter Lindberg si Dennis Asberg, doi scafandrii cu experienta si co-proprietari ai unei companii din Stockholm, Sweden Ocean Explorer, au facut cea mai mare descoperire din viata lor. La 87 m adancime, in mijlocul Marii Baltice, au descoperit un obiect circular, cu o circumferinta de 180 de metri si 60 de metri diametru.Au facut doua scufundari ca sa-si dea seama ce este ascuns sub el. A trecut un an si misterul este inca nerezolvat. ,,Ceea ce avem de gand sa facem este sa luam o mostra din acel obiect, spune Dennis Asberg. Acesta nu este un submarin. Speram ca analiza probelor va clarifica ce se ascunde in partea de jos. Au fost diferite teorii in legatura cu ce ar putea fi, de la o formatiune geologica la o baza a unui submarin rusesc.''
Intre timp au gasit o gaura care duce in interiorul obiectului. ,,Poate ca este un oras mic acolo jos. Multi cred ca este un OZN. O lunga perioada de timp m-am gandit ca este un meteorit, dar acesta ar fi lasat urme in imprejurimi. Trebuie sa fim realisti ca acest lucru este foarte ciudat, foarte ciudat.''

In animatia de mai jos veti vedea cat de mare este structura din Marea Baltica.








Continuarea aici : OZN in Marea Baltica (2) : ultimele relatari




   

Sursa : oceanexplorer






Ultimele imagini furnizate de Curiosity Rover




   

Deget uman fosilizat, incaltaminte antica si o creatura martiana : acestea sunt ,,dovezi ale existentei vietii'' pe Planeta Rosie pentru ufologi, dupa ce au vazut imaginile transmise de Curiosity Rover.

Un utilizator YouTube a afirmat ca robotul s-a impiedicat de un deget uman, fosilizat, care, in realitate, este probabil doar o stanca.



Incaltaminte martiana : o alta piatra a atras atentia pasionatilor de OZN-uri, despre care cred ca ar fi un pantof sau o sanda uitata pe suprafata Planetei Rosii.



,,Mars Curiosity a fotografiat un posibil deget antic, un obiect in forma de dom, un pantof sau sanda si o posibila creatura martiana'', a declarat Hannard in descrierea video.''Sunt aceste anomalii reale sau altceva, ca intotdeauna, voi decideti.''

Pana acum NASA nu a facut niciun comentariu in legatura cu aceste decoperiri, lasandu-i pe ufologi cu multe semne de intrebare.









Pe 18 august, dupa ce a prelucrat imaginile furnizate de Curiosity cu ajutorul unor filtre,  Hannard a descoperit niste puncte luminoase care traverseaza orizontul martian : ,,Ce sunt aceste patru obiecte? OZN-uri, particule de praf sau altceva?Ca intotdeauna, voi decideti, a declarat Hannard.''





In timp ce imaginile sunt cu siguranta o curiozitate, NASA si expertii in fotografie insista ca acestea nu sunt altceva decat pete pe imagini, preluate de lentila aparatului de fotografiat al robotului la o distanta de 350 de milioane de mile departare.


Deci, ce sunt atunci anomaliile de pe Marte?

Pe unele imagini returnate de Curiosity, apar puncte ciudate pe cer - sunt nave spatiale sau doar anomalii ale aparatului de fotografiat?

NASA nu a comentat pe acest subiect, dar ufologii sugereaza ca acestea sunt nave extraterestre care ne monitorizeaza activitatea in spatiu.




Lumini stralucitoare ciudate vazute de Curiosity :



Ce parere aveti? Sunt  OZN-uri sau pixeli morti?



   Sursa : www.dailymail.co.uk




   

Descoperirea unui templu in Orkney




   

Un nou templu a fost descoperit in Orkney si ar putea fi cu 800 de ani mai vechi decat Stonehenge, spun cercetatorii - asa cum se vede in imagine cele 100 de constructii din piatra sunt ingropate sub pamant.





Sursa: www.dailymail.co.uk


Aparitii OZN in Spania si Mexic





OZN deasupra orasului Donostia, Spania







OZN deasupra orasului Tijuana,Mexic