30 septembrie 2012

29 septembrie 2012

Alert!Alien base on moon!UFO fleet starting from secret moonbase








Atentie! Extraterestrii sunt pe Luna!
Pentru a vedea mai bine OZN-urile vizionati filmul in fullscreen. 
Daca credeti ca este un fals cautati pe internet ,,UFO on Moon'' si veti gasi o multime de filme asemanatoare cu acesta, ne asigura cel care a postat acest film, sub pseudonimul Gri.
Acest film a fost facut in septembrie 2012 cu Canon EOS 600D si un telescop Skymaster. In timp ce filma, a zarit 13 globuri luminoase pornind de la o baza extraterestra secreta de pe Luna.
In filmul de mai jos puteti vedea aceste sfere mult mai aproape.








Sursa : disclose.tv * youtube.com


28 septembrie 2012

OZN-uri incredibile deasupra unui parc de distractii - septembrie 2012













Sursa : disclose.tv

Un mormant in forma de piramida a fost gasit pe Muntele Nemrut






Un mormant in forma de piramida considerat a fi locul de veci al regelui Antioh a fost gasit pe Muntele Nemrut de catre o echipa de arheologi turci. 

Echipa a descoperit ceea ce pare a fi un mormant in forma de piramida subterana, care este ingropat destul de adanc in interiorul dealului artificial in varful Muntelui Nemrut. Echipa a spus ca a facut petitii la guvernul turc pentru a permite sapaturile la sit, dar, spun ei, acest lucru ar putea dura mai multe luni, daca nu chiar ani inainte de a li se acorda accesul. Acestia au putut sa gaseasca o cavitate in forma de piramida, folosind un radar de penetrare la sol si alte dispozitive de scanare electronice pentru a gasi ceea ce ei cred ca este locul de veci al regelui Antioh.



Camera in forma de piramida este de cel putin 20 de metri lungime, 8 metri latime si 10 metri in inaltime. Aceasta contine o cutie mare care are peste 6 metri lungime si care este probabil sarcofagul in care este inmormantat regele Antioh. Se pare ca sunt mai multe obiecte mici sau statui in interiorul camerei, dar scanarea nu poate determina exact ce reprezinta.
Camera este ingropata la cel putin 50 de metri sub varful dealului artificial al Muntelui Nemrut si pare sa fie in centrul acestui deal.
Scanarile radarului au relevat, de asemenea, alte doua camere mai mici situate destul de aproape de camera piramidei, dar n-au fost observate obiecte mari in timpul scanarilor.




Deci, a fost in cele din urma gasit mormantul regelui Antioh? Ce este mai exact in camera? Statuile decapitate si artefactele sparte de la poalele dealului artificial ar putea fi un indiciu ca mormantul a fost jefuit in antichitate. Va trebui sa asteptam si sa vedem...


                      

Sursa : scienceray.com





22 septembrie 2012

O bucata de papirus se refera la sotia lui Isus











Un istoric al crestinismului timpuriu de la Harvard Divinity School a identificat un fragment de papirus care a fost scris in limba copta, in secolul al IV-lea si care contine o fraza care nu a mai fost intalnita in nicio bucata din Scriptura : ,,Isus le-a zis 'Sotia mea...'.Fragmentul de papirus este mai mic decat o carte de vizita, cu opt linii pe o parte, in cerneala neagra lizibile sub o lupa. Chiar sub linia in care vorbeste despre sotia lui Isus, papirusul include o clauza de doua ori provocatoare care se presupune ca spune ,,ea va fi in masura sa fie ucenicul meu''. 



Constatarea a fost facuta public la Roma, marti, la Congresul International de Studii Copte de Karen L. King, un istoric care a publicat mai multe carti despre descoperirile noii Evanghelii. Provenienta fragmentului de papirus este un mister, iar proprietarul sau a cerut sa ramana anonim. Pana marti, dr. King a aratat fragmentul doar unui cerc restrans de experti in papirologie si lingvistica coptica, care a cocluzionat ca cel mai probabil nu este un fals. Chiar daca mai multe intrebari raman nerezolvate, descoperirea ar putea reaprinde dezbaterea asupra faptului daca Isus a fost casatorit, daca Maria Magdalena era sotia lui si daca a avut o femeie discipol. Aceste dezbateri dateaza inca din primele secole ale crestinismului, spun cercetatorii. 
Discutia este deosebit de animata in Biserica Romano-Catolica, unde, in ciuda cererilor de schimbare, Vaticanul a reiterat invatatura ca preotia nu poate fi deschisa pentru femei si pentru barbati casatoriti, din cauza modelului stabilit de Isus. Acest fragment sugereaza ca in traditia unor crestini timpurii Isus a fost casatorit.








Mai multe informatii pe sott.net.

Sursa : disclose.tv





20 septembrie 2012

THRIVE: What on Earth will it take?










THRIVE este un documentar neconventional care ridica valul asupra a ceea ce se intampla cu adevarat in lumea noastra urmarind cursul banilor - descoperirea consolidarii globale a puterii in aproape fiecare aspect al vietii noastre. Legand impreuna progresele in domeniul stiintei, constiintei si activismului, THRIVE ofera solutii reale, strategii indraznete si fara precedent pentru imbunatatirea vietii si viitorului nostru.









18 septembrie 2012

Misterioasa sfera de cristal a Atlantidei






Descoperirea sferei a fost facuta de catre Ray Brown, un medic naturist, in timpul unei calatorii de scufundari in Insulele Bahamas, in 1970, in timp ce se indepartase de prietenii lui pentru moment. In timp ce-i cauta el s-a trezit pe o structura piramidala ciudata. Desi speriat de ceea ce a gasit, el a cercetat-o si a fost uimit de faptul ca partile laterale ale piramidei erau complet netede si rosturile dintre blocurile individuale erau aproape imperceptibile. La intrarea piramidei el a fost in continuare uluit de suprafetele curate si netede din interior : nu erau crescute alge sau corali pe pereti. Nu numai asta l-a surprins, dar si faptul ca interiorul piramidei era luminat desi nu a gasit nicio sursa de lumina acolo. El a incercat sa scoata o piatra pretioasa rosie atasata la o tija metalica care cobora din centrul tavanului, dar nu a putut sa o disloce. La aproximativ patru metri sub locul unde era piatra rosie statea o sculptura din bronz care reprezenta doua maini deschise, iar pe palmele lor era o sfera de cristal de aproximativ patru centimetri in diametru. El a fost surprins ca a putut ridica usor sfera de cristal pur. Dupa ce a luat-o s-a indreptat spre iesire. Facand asta, el a simtit o prezenta invizibila care se apropie si o voce care l-a avertizat sa nu se mai intoarca niciodata. Preocupat ca premiul sau ar putea fi luat de catre guvern ca fiind o comoara salvata, Ray a pastrat sfera neobisnuita si povestea lui ascunsa pana in anul 1975.
Pentru ce scop a fost creata sfera de cristal?
Sfera de cristal este de marimea unei mingi de tenis. In interiorul ei sunt imaginile a trei piramide, una in fata celeilalte. Unii, care intra intr-o stare meditativa sau cerebrala alfa de constiinta, sunt capabili sa vada o a patra piramida, in prim-planul celorlalte trei. Privita din alt unghi, unii pretind ca vad imaginea vaga a unui singur ochi mare, care ii priveste cu seninatate. De asemenea apar mii de linii fracturate, mici care pot fi de natura electrica. Utilizarea sferei de cristal in antichitate nu este clara. Unii spun ca sfera de cristal a fost folosita in combinatie cu alte pietre fatetate puternice ( probabil piatra rosie vazuta de Ray in piramida subacvatica), ca sa concentreze o cantitate enorma de energie din pamant, pentru ca apoi sa genereaze si sa proiecteze puterea extraordinara rezultata. Pentru scopuri bune sau rele, nimeni nu poate spune.
Tot ce stim sigur este ca sfera de cristal este in sine o dovada a unei tehnologii mai sofisticate, remarcate de expertii de la Institutul Smithsonian din Washington.
Utilizarea cristalelor :
- vindecare, trezirea si cresterea abilitatilor psihice, meditatie
- cresterea capacitatii mentale si a claritatii in gandire
- stiinta si tehnologie
- dematerializarea-teleportarea-telekinezie
- campuri de forta magnetica
- stocarea datelor
- botanica si agricultura
- controlul vremii
- uriase generatoare de curent electric
- comunicare - cristalele au puterea de a transfera energia, de a o pastra, de a mentine intensitatea acesteia.








Sursa : disclose.tv




Misterioasa piramida de pe muntele Baigong, China









Nimeni nu pare sa stie originile sau ce se afla in spatele piramidei misterioase de pe varful muntelui  Baigong din vestul Chinei. Legendele spun ca ar fi o baza de lansare al unui OZN. Noua experti s-au deplasat in vestul provinciei Qinghai si la gura acestei constructii inalte de 90 de metri, identificata ca fiind ,,relicva ET''. Piramida are trei pesteri cu deschideri in forma de triunghiuri pe fatada sa si este presarata cu tubulatura de culoare rosie, care duce in munte si in apropierea unui lac de apa sarata. Zeci de fragmente de tubulatura si pietre sculptate in forme neobisnuite au fost decoperite in jurul pesterilor.

,,Teoria care sustine ca piramida si grotele de pe muntele Baigong sunt opera extraterestrilor poate fi inteleasa la un anumit nivel...dar mijloacele stiintifice ar trebui sa fie utilizate pentru a dovedi daca aceasta afirmatie este sau nu adevarata'', sustine Yang Ji, un cercetator de la Academia Chineza de Stiinte Sociale.
Tot ce s-a putut afla pana in acest moment este faptul ca tehnologia care a fost folosita la crearea tubulaturilor este una extrem de avansata, necunoscuta oamenilor care se presupune ca le-au realizat.













16 septembrie 2012

Doi sori pe cer, 21 decembrie 2012






Marshall Masters, fost producator de stiri la CNN, scriitor independent, analist de televiziune si editor al  YOWUSA.COM, a cercetat timp de trei ani traiectoria planetei Nibiru si tot ce este legat de acest lucru : modificari terestre catastrofale, cercurile din lanuri, evenimente de impact si tehnologii viitoare. Acesta analizeaza un cerc aparut in lanuri, in Avebury Manor, Marea Britanie, in 2008, care prezinta planetele din sistemul nostru solar, in pozitia in care vor fi pe 21 decembrie 2012. Potrivit decodificarii acestui mesaj vom vedea al doilea soare pe cer...si va fi o furtuna solara puternica, oarecum similara cu cea descrisa in filmul ,,Knowing'', care va fi devastatoare pentru noi. El este de parere ca extraterestrii au transmis acest mesaj prin intermediul unui cerc in lanuri, cu scopul de a dezvalui aceste informatii cumplite in ciuda suprimarii acestora de catre guvern.
,,Reprezentarea in cercul de la Avebury, indica un obiect care intra in sistemul nostru solar in decembrie 2012, care soseste pe o orbita eliptica abrupta, si o eruptie solara puternica. Evenimentele solare vor fi chiar mai daunatoare in 2013, lasand milioane de americani fara curent mai multe luni, si chiar mai mult pentru tarile din lumea a treia. In timpul celor mai rele furtuni solare, populatia trebuie sa fie pregatita sa mearga in subteran, si in afara de asta oamenii ar trebui sa observe unde semnalul telefonului mobil este mai slab sau inexistent deoarece acolo va fi cel mai sigur loc cand loveste furtuna'', a comentat Marshall Masters.
Acesta relateaza predictiile facute de Edgar Cayce privind schimbarea de poli si alte profetii vazute in cercul de la Avebury, si considera ca deja vedem semne in avans, cum ar fi cutremure in crestere, si cataclismul global care va veni.





Sursa : youtube.com * coasttocoastam.com





12 septembrie 2012

Aparitii OZN in lume (3)






OZN filmat deasupra Indiei - 29 august 2012




Mai multe lumini necunoscute filmate peste Cancun, Mexic - 31 august 2012




Mai multe OZN-uri peste Brooklyn, New York - 26 august 2012




OZN peste Olanda - 24 februarie 2012



Sursa : ufo-sightings.co







Cea mai veche piramida gasita in Crimeea?









Un om de stiinta ucrainean a descoperit cea mai veche piramida din lume. Descoperirea a fost facuta in Crimeea, unul dintre cele mai frumoase locuri din Ucraina. Piramida a fost descoperita accidental de catre un cercetator, in timpul unor teste efectuate in vederea gasirii surselor de apa.
Postul de televiziune ICTV din Ucraina, a prezentat un reportaj in care omul de stiinta Vitali Goh spune ca a gasit un obiect subteran necunoscut, care s-a dovedit a fi o piramida gigantica avand o inaltime de 45 de metri si cu o lungime de 72 de metri. Goh a spus ca piramida a fost construita pe vremea cand traiau dinozaurii.
,,Piramida Crimeei'' este trunchiata, ca o piramida maya, dar aspectul sau seamana cu una egipteana.
Aceasta este goala in interior, iar sub fundatie este ingropata o mumie, care are o lungime de 1.3-1.4 metri, avand o coroana pe cap. Exista o camera de rezonanta a asa-zisului Sfinx. Ramane un mister cine a construit piramida.,,Este cea mai veche constructie de pe planeta'', spune Vitali Goh.

Despre piramidele descoperite in Crimeea, puteti citi mai multe aici : ecology.md

Sursa : disclose.tv






8 septembrie 2012

Oamenii de stiinta au gasit o camera subterana la Pumapunku




   


O echipa de arheologi folosind un GPR (Ground Penetrating Radar) au gasit o camera subterana care ar putea in sfarsit descifra cateva din misterele de la Pumapunku. Extraterestrii antici sau oamenii din antichitate au construit Pumapunku? Care anume a fost scopul cladirii? Cum arata constructia si cum a fost distrusa? De unde provin cunostintele si aptitudinile pentru a construi si sculpta blocurile de piatra? La aceste intrebari arheologii nu au fost in masura sa raspunda, acest sit lasadu-ne intr-un mare mister. Dar o noua descoperire ar putea sa schimbe toate astea. Cu ajutorul GPR-ului o echipa de arheologi a descoperit o anomalie subterana de mari dimensiuni care se afla la numai 60 de metri de fundatia Pumapunku. Echipa considera ca anomalia reprezinta o camera construita de mana omului si este singura detectata de scanarile radarului. Arheologul sef Domingo Mendoza a declarat ca echipa este convinsa ca aceasta camera este probabil un mormant, dar nu exista inca o dovada a acestui lucru. Intr-o declaratie la un ziar local, arheologul sef dr. Mendoza a oferit urmatoarele detalii ale descoperirii : ,,Camera este de aproximativ 12 metri in lungime si 5 metri in latime si pare sa fie goala. Aceasta pare sa aiba scari care duc inauntru, dar se pare ca a fost umpluta cu ceva. Echipa crede ca au fost aruncate pietre si sol afanat inauntru pentru a bloca accesul la acestea. Camera nu are intrari la suprafata solului si partea de sus a camerei este la patru metri sub nivelul solului actual. Echipa crede ca a fost un fel de adapost care apoi a fost ingropat intentionat. La capatul camerei pare sa fie ceva foarte mare, care se crede ca ar putea fi un sarcofag. Deci, ce urmeaza dupa aceasta descoperire uimitoare? Echipa este in prezent in cautarea unei companii de foraj, in speranta de a crea o gaura mica in partea de sus a camerei si apoi introducerea unei camere video pentru a vedea exact ce se afla inauntru. Daca totul merge conform planului, atunci ei asteapta raspunsuri in urmatoarele saptamani.
Daca camera se dovedeste a fi un mormant sau un adapost artificial, atunci echipa va continua sapaturile la sit in urmatoarele luni.




   

Sursa : disclose.tv



Structuri antice care manipuleaza sunetul pentru efecte senzoriale




   

Arheologii au scos la iveala unele structuri antice monumentale in locuri diferite, care manipuleaza sunetul pentru efecte senzoriale si pentru a influenta mintea umana.
Aceste structuri antice cu un aspect special au fost gasite in Irlanda, Malta , sudul Turciei si Peru. Cercetatorii cred ca au fost special concepute sa conduca si sa transforme sunetul pentru producerea unor efecte senzoriale.


Hypogeum - Malta

Hypogeum - Malta

Templul subteran Hal Saflieni Hypogeum de pe insula Malta, de exemplu, este o structura complexa din piatra ce are o vechime 6000 de ani, conceputa sa manipuleze sunetul. Constructia contine camere curbate si coridoare centrale, cu un design complicat, in care vocile joase creeaza ecouri stranii care reverbereaza, iar sunetele sau cuvintele rostite pot fi auzite in anumite locuri destul de clar, la toate cele trei niveluri ale sale.

Templul subteran Hal Saflieni Hypogeum, Malta

Oamenii de stiinta cred ca anumite frecvente de vibratii sonore, create atunci cand sunetul este emis in interiorul zidurilor, influenteaza functiile cerebrale umane ale celor aflati in respectiva zona auditiva.
Un studiu realizat in 1994 de catre Universitatea Princeton a descoperit efecte similare de sunet in camerele antice de la constructiile megalitice, cum ar fi Newgrange in Irlanda si Wayland's Smithy in Anglia.
Expertii sugereaza ca specificul efectelor de sunet variaza in functie de dimensiunile camerei si calitatea pietrei.
Gobleki Tepe, Turcia

Locatia antica Gobleki Tepe din sudul Turciei, care dateaza din 10.000 i.Hr. este alcatuita din 20 de structuri din piatra circulare, care au fost ingropate. Aceste structuri prezinta stative de calcare masive, in forma de T.
Cercetatorii au constatat ca un stativ de calcar, aflat in centrul unui altar circular, ,,canta'' atunci cand este lovit cu dosul palmei.
,,Cat de curios este faptul ca astfel de structuri antice diferite, separate de atat de mult timp si spatiu, au in comun aceste trasaturi care implica o serie de cunostinte sofisticate'', spun cercetatorii.





   


Sursa : presstv * niburunews



Doua OZN-uri deasupra vulcanului Tungurahua,Ecuador 2012




   


Vulcanul Tungurahua, Ecuador : Doua OZN-uri surprinse pe film de un pilot in august 2012.
Videoclipul original a fost postat pe site-ul  agentiei de stiri Ecuavisa, programul ,,Dia dia o''.
Desi filmarea nu este de cea mai buna calitate, cele doua discuri zburatoare nu par a fi aparate de zbor conventionale.










   

Sursa si autorul : JamesEBEs * ufocasebook OZN-uri

3 decembrie 2012 : Alinierea planetelor cu piramidele din Giza dupa 2737 de ani




   




Planetele aliniate : Mercur, Venus, Saturn.



Mai multe amanunte aici: Piramidele din Giza si-ar putea dezvalui secretul




   

5 septembrie 2012

Pesterile secrete din Giza




   



Sub piramidele din Egipt se afla catacombe subterane, camere cioplite si tuneluri ramase neexplorate de sute de ani. Textele antice si legendele arabe fac aluzie la existenta lor, dar au fost lasate neexplorate pana in ziua de azi. Acum au fost redescoperite si investigate pentru prima data. Ce informatii ne poate oferi acest taram subteran despre piramide, relatia lor cu stelele si originile mitice ale civilizatiei egiptene?



Pesterile au fost descoperite de exploratorul britanic Andrew Collins, care a fost privit cu scepticism cand a anuntat prima data ca a dat peste lumea subterana a faraonilor. Acestea se afla sub Platoul Giza, fiind populate de lilieci si paianjeni veninosi. Collins a ajuns in aceste grote dupa ce a citit memoriile unui diplomat si explorator din secolul al XIX-lea, Henri Salt. Acesta a investigat existenta unor catacombe subterane in Giza, in 1817, impreuna cu italianul Giovanni Caviglia.
Orasul Giza era cunoscut in vechime ca Rostau (gura pasajelor), potrivit discovery.com.
,,Textele funerare antice fac aluzie la existenta unei lumi subterane in apropierea orasului Giza'', sustine Collins.



   

Sursa : youtube * UFOTV * e-istorie.ablog.ro


4 septembrie 2012

Crestere dramatica a cutremurelor in lume




   
Poate ati observat ca exista o crestere dramatica a cutremurelor in lume.Saptamana trecuta au fost aproximativ 168 pe harta lumii. Saptamana aceasta au fost intre 200-220, considerandu-se normala si linistita.
In momentul de fata, exista mai mult de 640 de cutremure pe harta lumii si au inceput sa creasca in fiecare zi. Ele se intampla peste tot in lume, sapatamana trecuta inregistrandu-se cutremure de +7 grade in El Salvador si Filipine...6.6 grade in Indonezia...


Cutremur de 7.6 grade pe 31 august in Filipine


Un cutremur masiv (de 7.9 grade dupa calcule preliminarii) a avut loc in Filipine la 120 de kilometri est de Insula Samar pe 31 august. Cel mai apropiat oras de epicentru este Sulangan. Nu a fost pericol de tsunami major, avertizarea a fost anulata. In urmatoarele 90 de minute au fost 6 replici puternice de peste 5 grade, inregistrate de EMSC.

Cutremur de 6.6 grade - 140 km vest de Tobelo, in Indonezia si 7.4 grade - 111 km sud de Puerto El Triunfo, in El Salvador



Pe 30 august cutremur de 6.8 grade - 99 km NV de Olonkinbyen, Svalbard si Jan Mayen, Norvegia 



Acesta este probabil unul dintre cele mai mari cutremure inregistrate in Norvegia. In 2008 a fost raportat un cutremur de 6.2 grade in Svalbard. Cutremurul din 1904, de 5.7 grade din Oslofjord este cel mai cunoscut, provocand pagube in Norvegia.

Si saptamana trecuta mai mult de trei sute de cutremure au lovit sudul Californiei, intr-un ,,roi'' masiv.




Mai mult de 300 de cutremure au zguduit varful de sud al Californiei acest weekend, dand peste cap estimarile anterioare care spuneau ca cel mai recent ,,roi'' s-ar termina dupa numai 100. Cutremurele s-au simtit din Arizona pana in San Diego, desi n-au fost inregistrate victime sau pagube materiale.
Si in conformitate cu cele mai recente actualizari, guvernul Japoniei, miercuri, a dezvaluit un scenariu in care cel mai rau lucru ar fi un cutremur puternic in Oceanul Pacific, care ar putea ucide peste 320.000 de oameni. Estimarea din Tokio s-a bazat pe un scenariu catastrofal, in care un cutremur puternic in adancul marii, de aproximativ 9.0 grade magnitudine, ar declansa un tsunami gigant care ar inunda coasta de sud a Japoniei. Ei prevad acest cutremur petrecandu-se pe timp de noapte, iarna, cu vanturi puternice care ar dezlantui valuri de 34 de metri inaltime, luand prin surprindere oamenii in timp ce dorm. Povestea continua aici



Lista cutremurelor care au loc in lume poate fi gasita aici : earthquakesmap

Se pare ca exista o cantitate enorma de energie pe intregul Pamant, chiar acum...si poate, ceva mai mare se intrevede, care in cele din urma ne va afecta pe toti in vreun fel.



Piramide antice facute de om au fost gasite in Antarctica




   

O echipa de exploratori sustin ca au descoperit existenta a cel putin trei piramide antice facute de om in Antarctica!

Exista posibilitatea ca in Antarctica sa fi fost in trecut destul de cald incat acolo sa fi locuit o civilizatie straveche? Daca s-a dezvoltat acolo o cultura avansata, exista inca acolo structuri ingropate in gheata?
O echipa de cercetatori afirma ca au gasit dovezi ale mai multor piramide antice pe continentul acoperit de gheata al Antarcticii.
Pana in prezent echipa nu a lansat mai multe informatii cu privire la decoperirea lor, desi recent au aparut pe internet cateva poze. Fiecare sa judece daca aceste fotografii arata cu adevarat piramide artificiale sau doar varfurile stancoase ale muntilor, dar imaginile sunt interesante si merita studierea lor in continuare.Trei dintre imagini sunt prezentate mai jos.






In afara acestor imagini, echipa nu au mai furnizat nicio informatie, pana cand nu vor fi efectuate mai multe cercetari pe aceste piramide. Echipa este formata din opt exploratori din America si cativa din tarile europene.
Doua dintre structurile piramidale au fost gasite la aproximativ 10 mile de partea centrala, in timp ce a treia a fost gasita foarte aproape de linia de coasta. Echipa planifica in prezent o expeditie pentru a ajunge fizic cel putin la una dintre piramide, pentru a determina daca aceasta este naturala sau artificiala.
Deci, ce credeti despre aceste piramide? Suntem pe punctul de a face cea mai mare descoperire arheologica care a fost facuta vreodata sau aceste structuri nu sunt altceva decat formatiuni naturale?





   


Sursa : scienceray.com





1 septembrie 2012

O piramida de cristal gigantica a fost descoperita in Triunghiul Bermudelor?




   

Triunghiul Bermudelor : misterios, nelumesc.
Timp de decenii cercetatorii indrazneti s-au afundat in labirintul de mistere adanc ascuns al celui mai enigmatic loc de pe pamant.
Unii speculeaza ca anomaliile bizare ale timpului, disparitiile si fenomenele ciudate pot fi explicate prin manifestari ale naturii. Altii insista ca urme ale unei civilizatii avansate, necunoscute au lasat in urma o tehnologie fantastica...dispozitive mari de energie care pot deforma literalmente portaluri spatiu-timp si pot deschide portaluri catre alte realitati.
Acum exploratorii americani si francezi au facut o descoperire monumentala : o piramida de cristal, aproape transparenta, ridicata pe fundul Marii Caraibe - originea, datarea si scopul acesteia sunt complet necunoscute. O structura gigantica, probabil, mai mare decat Marea Piramida a lui Keops din Egipt si identificata initial de un medic in anul 1960. Ea a fost verificata in mod independent de echipe de scafandri din Franta si SUA. Aceasta descoperire a zguduit oamenii de stiinta din intreaga lume.
Piramida ar putea confirma afirmatiile unor ingineri, ca ,,piramidele au fost initial create ca surse mari energie'', si mai ales, ar putea sustine ideea potrivit careia vechea Atlantida ar fi existat cu adevarat sau poate oferi raspunsuri la toate misterele inregistrate de la inceputul secolului al IX -lea in regiunea Atlanticului, in Triunghiul Bermudelor.
Conform povestirii, piramida a fost descoperita accidental in jurul anului 1968, de Ray Brown, de origine din Mesa, Arizona. Brown a fost in Caraibe in vacanta si facea scufundari cu prietenii sai, intr-o regiune din Bahamas, cunoscuta sub numele de ,,The tongue of the Ocean''. Zona a dobandit acest nume deoarece o parte a fundului marii, in forma de limba, se intinde in afara insulei pana intr-un loc in care dispare brusc in adancimi mult mai mari. Vorbind despre descoperirea lui, el explica cum la un moment dat s-a indepartat de prietenii sai cu care facea scufundari. In timp ce incerca sa li se alature, el s-a urcat pe o structura masiva ridicata in fundul oceanului, un obiect negru, care prin marimea lui oprea  razele soarelui sa patrunda prin apa limpede.
Obiectul era in forma de piramida. Datorita faptului ca nu prea mai avea aer, nu a petrecut mult timp pentru a-l cerceta, dar a gasit o sfera de cristal ciudata. Oare piramida de cristal provoaca fenomenul ,,Triunghiul Bermudelor''?
Cativa cercetatori ai fenomenului, au lansat ideea ca in partea de jos a marii, exista o sursa de energie ciudata care afecteaza avioane, nave si barci. Unii cercetatori pretind ca daca legendara Atlantida a existat cu adevarat, atunci ramasitele legendarului mecanism vortex energetic, ar putea fi inca intacte pe fundul oceanului. Un astfel de mecanism ar fi probabil in forma de piramida si ar fi sablonul istoric initial care a precedat culturile din toata lumea si care a fost copiat mai tarziu.
Piramide misterioase sunt raspandite in intreaga lume. Structuri piramidale au fost descoperite in America de Nord, Centrala si Sudica ; Europa de Est ; tundra inghetata din Siberia ; China Centrala si de Nord si probabil, Antartica. Piramida de la Polul Sud nu poate fi confirmata, de vreme ce este la o adancime de mai mult de o mila in gheata, iar imaginile ei sunt controversate.
Cu ani in urma, ruinele unei misterioase vestigii ale unei civilizatii necunoscute au fost descoperite pe o insula mica numita Malden, in mijlocul Oceanului Pacific. Ruinele sunt de asemenea ramasitele unei piramide antice.






   

Sursa : disclosetv