31 octombrie 2012

Ex-pilot Air Force: Am atins un OZN!




-->




Un grup de fosti piloti care au relatat despre fenomene ciudate vazute pe cer a cerut guvernului Statelor Unite  sa redeschida o investigatie in domeniul OZN. Mai multi piloti au oferit relatari dramatice ale martorilor OZN - inclusiv un disc zburator transparent si o ambarcatiune triunghiulara, cu marcaje misterioase - ei au cerut ca aceste relatari sa fie luate in serios dupa ce SUA a inchis dosarul acum 30 de ani. ,,Ne dorim ca guvernul SUA sa opreasca perpetuarea mitului ca toate OZN-urile pot fi explicate ,,jos pe pamant'', in termeni conventionali'', a declarat Fife Symington, fost guvernator al statului Arizona si pilot al Fortelor Aeriene, care a spus ca a vazut un OZN in 1997. ,,In schimb tara noastra trebuie sa redeschida ancheta sa oficiala pe care a inchis-o in 1969'', a spus Symington. ,,Noi credem ca din motive de securitate nationala cat si pentru siguranta zborului, fiecare tara ar trebui sa faca un efort pentru a identifica orice obiect din spatiul aerian al acesteia'', spune o declaratie facuta de 19 piloti si oficiali guvernamentali din intreaga lume. Subiectul OZN-urilor a aparut intr-o dezbatere recenta a candidatilor prezidentiali din SUA, cu democratul Dennis Kucinich, spunand ca a vazut o data un OZN, devenind tinta ridicolului si a glumelor unor comedianti de televiziune.
Scepticii spun ca OZN-urile sunt doar aeronave, sateliti sau meteoriti intrati in atmosfera Pamantului.
Fotografie din 1981...vazut peste insula Vancouver in British Columbia si facut public de  Ministerul Britanic al Apararii in anul 2006

Dar pilotii in retragere au vorbit placutei audiente a ,,credinciosilor'' in OZN-uri, care au auzit despre intalnirile lor cu alte obiecte aparent lumesti care apar din cer. ,,Nimic din experienta mea nu m-a pregatit la ceea ce am fost martor'', a declarat James Penniston, un pilot in retragere al US Air Force, care a descris cum a vazut si a atins un OZN cand s-a oprit la o baza aeriana britanica in Woodbridge. El a spus ca a vazut o ambarcatiune inexplicabila, triunghiulara, intr-o poiana in padure cu ,,lumini albastre si galbene care se invarteau in partea exterioara''. OZN-ul era ,,cald la atingere si am simtit metalul'', a spus Penniston.
O parte a ambarcatiunii avea simboluri picturale si ,,cel mai mare simbol era un triunghi, care a fost centrat in mijlocul celorlalte'', a spus el. Apoi, dupa 45 de minute lumina de la ambarcatiune ,,a inceput sa se intensifice'' si apoi ,,a tasnit cu o viteza incredibila'' in fata personalului de la Air Force, a spus el. ,,In jurnalul meu de bord am scris ,,viteza: imposibila''.'' Rodrigo Bravo de la Fortele Aeriene din Chile a declarat ca OZN-urile ar trebui sa fie studiate, dar a deplans faptul ca mass-media de multe ori minimalizeaza aparitiile.
,,Din pacate subiectul OZN a fost contaminat cu informatii false, in afara realitatii, de persoane necalificate din mass-media'', a spus Bravo.,,Unul dintre cele mai importante cazuri ale aviatiei noastre civile a avut loc in 1988, aratand ca obiectele zburatoare neidentificate pot fi un pericol pentru operatiunile aeriene'', a spus el.
,,Un pilot al avionului Boeing 737 la o apropiere finala de pista de aterizare pe aeroportul Puerto Mont a intalnit deodata o lumina alba, mare, inconjurata de verde si rosu''. Pilotul a luat o intorsatura brusca pentru a evita o coliziune, conform lui Bravo. Un fost pilot de vanatoare iranian, Parviz Jafari, care a spus ca in 1976 a incercat in zadar sa traga intr-un ,,obiect care stralucea intermitent in rosu intens, verde, portocaliu si albastru'' peste Teheran. Dar cand s-a apropiat ,,armele mele s-au blocat si comunicatiile radio au fost distorsionate''. Jean-Charles Duboc, un fost capitan de la Air France, a declarat ca in 1994, el si echipajul sau au vazut ,,un disc zburator urias'' langa Paris, cu un diametru de aproximativ 300 de metri care a plecat fara sa fie detectat de radar. Discul ,,a devenit transparent si a disparut in aproximativ 10 - 20 de secunde'' a spus Duboc. Fostul pilot a spus ca  a fost constient de imaginea sa si a fost dificil sa ridice subiectul legat de OZN-uri. Un fost oficial al Administratiei Federale a Aviatiei, John Callahan, a declarat ca agentiile guvernamentale descurajeaza anchetele in privinta OZN-urilor. ,,Cine crede in OZN-uri?'' este un fel de atitudine a FAA'', a spus el. ,,Cu toate acestea, cand l-am intrebat pe omul de la CIA: ,,Ce crezi ca a fost'', el a raspuns ,,un OZN''. Atunci cand Callahan a sugerat guvernului sa spuna americanilor despre un OZN, oficialul CIA i-ar fi spus: ,,Nu se poate, daca ar fi sa spunem publicului american ca exista OZN-uri, ar intra in panica''

Sursa : smh.com.au

-->

29 octombrie 2012

Istoria misteriosului Halloween




-->




Halloween este o sarbatoare celebrata in noaptea de 31 octombrie, de obicei, de catre copii costumati care merg din casa in casa pentru a aduna bomboane. Aceasta zi este sarbatorita in mare parte de lumea occidentala, mai frecvent in SUA, Marea Britanie, Irlanda, Canada si uneori in Australia si Noua Zeelanda. Irlandezii, scotienii si alti imigranti au adus versiuni mai vechi ale traditiei in America de Nord in secolul al 19-lea. Cele mai multe tari occidentale au imbratisat Halloween ca parte a culturii pop americane in secolul al 20-lea.
In Irlanda, numele sarbatorii a fost ,,Hallow Eve'' si acest nume este inca folosit de unele persoane mai in varsta. Halloween-ul a fost denumit odinioara si ,,All Saint's Eve'' (Eva tuturor sfintilor).
Sarbatoarea a fost o zi de festivitati religioase inspirate din diverse traditii europene pagane nordice pana cand a fost insusita de catre misionarii crestini (impreuna cu Craciunul si Pastele, alte doua sarbatori traditionale din nordul Europei) si i-a dat o reinterpretare crestina.
In Mexic, Ziua Tuturor Sfintilor, dupa Halloween, este Ziua Mortilor.
Halloween-ul este de asemenea numit si ,,Pooky Night'' in unele parti ale Irlandei, probabil numit dupa Puca, un spirit rautacios.
,,Punkie Night'' se serbeaza in ultima joi din octombrie in satul Hinton St. George, in comitatul Somerset din Anglia.
In aceasta noapte, copiii merg cu felinare confectionate din sfecla furajera scobita (in zilele noastre se folosesc dovleci), cu fete sculptate in ei. Ei duc aceste felinare in jurul satului, colectand bani si cantand cantecul punkie.
,,Punkie'' este derivat din ,,dovleac'' sau ,,punk'' insemnand ,,iasca''.


In Regatul Unit, celtii pagani au sarbatorit Ziua Mortilor de Halloween. Se presupune ca spiritele inviaza din morti si pentru a le atrage se lasa produse alimentare la usi. Pentru a speria spiritele rele, celtii purtau masti.
Cand romanii au invadat Marea Britanie, ei au adaugat la aceasta traditie din traditia lor, cum ar fi celebrarea recoltei si onorarea mortilor.
Aceste traditii au ajuns in Statele Unite ale Americii. Anoka, Minnesota, Statele Unite ale Americii auto-proclamata ,,Capitala Mondiala a Halloween-ului'', sarbatoreste cu o parada civica mare.
Halloween-ul este asociat uneori cu ocultul. Multe traditii culturale europene sustin ca Halloween-ul este una dintre cele mai ,,liminale'' perioade ale anului, atunci cand lumea spiritelor poate lua contact cu lumea reala si cand atunci este cea mai puternica magie.
Originile Halloween-ului dateaza de la festivalul celtic antic de Samhain. Perioada dintre Samhain si Brigid's Day este ,,the period of little sun''. Astfel, Samhain este numit adesea ,,ultima recolta'' sau ,,sfarsitul verii''. Se stie ca Zeita va renaste din nou si ciclul va continua. Acesta este un moment de reflectie, pentru a onora stramosii care au plecat inaintea noastra si timpul ,,Vederii''(divinatie). La fel cum contemplam Roata Anului, ajungem sa recunoastem partea noastra proprie in ciclul etern al vietii.
In timp ce aproape toti care se bazeaza pe traditiile celtice recunosc aceasta sarbatoare ca sfarsitul ,,vechiului'' an, unii nu sarbatoresc venirea ,,noului an'' pana la Yule (Craciun). Unii considera perioada dintre Samhain si Yule ca un moment care nu exista in planul terestru. ,,The time which is no time'' este perioada considerata in vremurile stravechi ca fiind foarte magica si foarte periculoasa.
Celtii, care au trait acum 2000 de ani, in zona care este acum Irlanda, Regatul Unit si nordul Frantei sarbatoreau Anul Nou pe 1 noiembrie. Aceasta zi a marcat sfarsitul verii si al recoltei si inceputul iernii reci si intunecoase, o perioada a anului care a fost adesea asociata cu moartea omului. Ei credeau ca in  noaptea dinaintea noului an, granita dintre lumea celor vii si morti devine neclara.

In noaptea de 31 octombrie au sarbatorit Samhain, cand se credea ca fantomele celor morti s-au intors pe Pamant.
Traditia americana ,,trick-or-treting'', probabil ca dateaza de la primele parade de ,,Ziua tuturor sufletelor'' din Anglia. In timpul festivitatilor, cetatenii saraci cersesc produse alimentare si familiile le ofera produse de patiserie numite ,,prajituri de suflet'' in schimbul promisiunii de a se ruga pentru rudele moarte ale familiei.
Distribuirea de prajituri de suflet a fost incurajata de biserica ca o modalitate de a inlocui vechea practica de a lasa alimente si vin pentru calatoria spiritelor.
Traditia de a se imbraca in costum de Halloween urmeaza traditiile europene si celtice. De Halloween, cand se crede ca fantomele se intorc in lumea pamanteana, oamenii isi imagineaza ca vor intalni fantomele, daca isi vor parasi casele.
Pentru a evita sa fie recunoscuti de aceste fantome, oamenii vor purta masti atunci cand isi vor parasi casele, dupa lasarea intunericului. Pentru a tine fantomele departe de casele lor, oamenii pun boluri cu produse alimentare in afara caselor lor pentru a potoli setea fantomelor si pentru ca acestea sa nu intre in casa.
Astazi, americanii cheltuiesc o suma estimata la 6.9 miliarde anual pe Halloween, facand-o cea de-a doua mare sarbatoare comerciala a tarii.

Simboluri de Halloween



Felinarele Jack-o pot fi sculptate cu o fata amuzanta. Tema de Halloween este infricosatoare si inspaimantatoare, lucru care implica in special moartea, magia neagra sau monstrii mitici.
Caractere frecvent asociate cu Halloween includ fantome, vrajitoare, lilieci, pisici negre, bufnite, spiridusi, zombi si demoni, precum si anumite figuri fictive, cum ar fi Dracula si Frankestein. Casele sunt adesea decorate cu aceste simboluri de Halloween.
Negrul si portocaliul sunt culorile traditionale de Halloween. In imaginile si produsele moderne de Halloween, culoarea mov, verde si rosu este de asemenea importanta.
Elemente ale sezonului de toamna, cum ar fi dovleci si sperietori de ciori sunt de asemenea reflectate in simboluri de Halloween.
Felinarul Jack-o, luminat de o lumanare in interior, este unul din simbolurile proeminente de Halloween. In Marea Britanie si Irlanda, era napul ca simbol, care inca mai este folosit, dar imigrantii din America au adoptat rapid dovleacul deoarece este mult mai mare si mai usor de sculptat.
Multe familii care sarbatoresc Halloween-ul sculpteaza un dovleac intr-un chip infricosator sau comic, punandu-l la usa in noaptea de Halloween pentru a se distra. In mod traditional, ceva de genul asta a fost facut in scopul de a speria spiritele rele.
Halloween-ul este un moment de magie si mister, in care putem explora unele dintre costumele pe care le purtam in aceasta viata si altele.



-->

28 octombrie 2012

O biblioteca legendara de metal a fost descoperita in pestera Tayos din Ecuador




-->




O retea de tuneluri si caverne sub Ecuador si Peru ar contine biblioteci cu carti de metal gravate si tablite de cristal. S-au facut multe expeditii in speranta gasirii aceastei comoari, dar se pare ca in zadar.
Pestera a fost popularizata de Erich von Daniken in cartea sa ,,Aurul zeilor'' din anul 1970.


Recent o echipa de exploratori sustine ca a descoperit legendara biblioteca si alte comori in misterioasa retea subterana Tayos, in Ecuador. Ei au anuntat ca au descoperit accidental tuneluri ascunse, care au fost sapate artificial. Echipa a reusit sa intre intr-unul din aceste tuneluri, la mai putin de un kilometru, ajungand la o camera mare care contine o biblioteca de aur si alte comori.

Aici este o lista a ceea ce exploratorii pretind ca ar fi gasit in camera : 

1- O biblioteca cu mii de carti de metal. Echipa a fost in imposibilitatea de a specifica din ce material sunt facute cartile. Fiecare pagina are simboluri si o scriere ciudata.
2- Placile contin fiecare scrieri si simboluri ciudate, care par a fi de aur.
3- Cel putin cateva sute de statui reprezentand insecte, animale si oameni raspandite in intreaga camera.
4- O multime de bare de metal considerate a fi de aur si/sau argint. Exista de asemenea jucarii pentru copii si diferite bijuterii fabricate din aur si argint.
5- Un sarcofag mare care contine un schelet uman impodobit cu bijuterii de aur.
6- Echipa a descoperit, de asemenea, cel putin trei usi, dar mormintele au fost complet sigilate.



Echipa nu a vrut sa dezvaluie locatia acestei descoperiri uimitoare pentru a se asigura ca nimeni altcineva nu localizeaza comoara, in asteptarea rezultatelor analizelor facute cartilor de metal, placilor de aur si a mai multor statui.
Atunci cand testele vor fi finalizate vor apela la profesionisti pentru a excava situl.


Sursa : enigmes-tv.com

27 octombrie 2012

Capitol Dome has picture of Maya calendar in the Rotunda


Sursa : disclose.tv

-->

Un OZN zboara in craterul vulcanului Popocatepetl, Mexic




-->



OZN-ul gigantic a fost filmat in octombrie 2012, in statul Puebla, Mexic.




Sursa : disclose.tv


Machining Technology Prior To The Pharaohs Of Egypt



Sursa : hiddenincatours.com * youtube.com

Advanced ancient tehnology




Sursa : youtube.com

Oamenii de stiinta rusi au ajuns la lacul Vostok de sub Antartica




-->

Un rezervor gigantic de apa dulce poate adaposti viata din trecutul indepartat al Pamantului.


Expertii rusi au forat in gheata Antarticii si au ajuns in cele din urma la suprafata unui lac de apa dulce gigantic. Lacul Vostok ar putea detine organisme vii care au fost blocate in intunericul ghetii pentru aproximativ 20 de milioane de ani, precum si indicii pentru cautarea vietii in alta parte, in sistemul solar.
Atingerea suprafetei lacului, cel mai mare din cele 400 de lacuri subglaciale, a reusit dupa mai mult de doua decenii de foraj. A fost o realizare majora, anticipata de catre oamenii de stiinta din intreaga lume.
,,Intr-un cuvant, ne poate schimba modul de gandire despre viata'', a declarat omul de stiinta, sef al NASA, Waleed Abdalati, pentru Associated Press intr-un e-mail miercuri.
Echipa ruseasca a ajuns la apa lacului duminica, aceasta aflandu-se la o adancime de 3769 metri, la aproximativ 800 de mile (1300km) la est de Polul Sud, in partea centrala a continentului.

Oamenii de stiinta spera ca lacul le-ar putea permite cercetarea formelor de viata microbiene care existau inainte de Ice Age, care nu sunt vizibile cu ochiul liber. Acestia cred ca viata microbiana poate exista in adancurile intunecate ale lacului, in ciuda presiunii ridicate si a temperaturii scazute a apei - conditii similare cu cele gasite sub crusta de gheata de pe Marte, luna lui Jupiter, Europa si Enceladus satelitul lui Saturn.
Cu o lungime de 160 de mile (250km) si o latime de 30 de mile (50km), lacul Vostok este similar ca marime cu lacul Ontario. Acesta se afla sub un bloc solid de gheata avand mai mult de doua mile grosime, care se comporta ca o patura, pastrand dedesubt caldura generata de energia geotermala.


Aparatul de foraj rus 5-G care lucreaza in Antartica
Studiul lacului Vostok, va genera, de asemenea, perspective legate de originile Antarticii, care este considerata de multi a fi fost parte a unui continent mai mare in trecutul indepartat.
Proiectul a permis testarea de tehnologii, care ar putea fi utilizate in explorarea altor lumi de gheata. ,,Conditiile din lacurile subglaciale din Antartica se considera a fi cele mai apropiate la care se  poate ajunge pentru ca oamenii de stiinta sa gaseasca viata extraterestra, a spus Valery Lukin, seful Institutului de Cercetare al Antarticii.
Temperaturile de pe statia Vostok la suprafata lacului au fost cele mai reci inregistrate vreodata pe Pamant, ajungand la minus 128 de grade Fahrenheit (minus 89 de grade Celsius). Conditiile au fost grele datorita altitudinii ridicate, mai mult de 3300 metri deasupra nivelului marii.
,,Lacul Vostok este bijuteria coraoanei de lacuri acolo'', a declarat James White, profesor de stiinte biologice la Universitatea din Colorado. ,,Acestea sunt ultimele frontiere de pe planeta pe care le exploram. Trebuie sa fim foarte atenti.''
Lukin a spus ca Rusia a asteptat multi ani pentru omologarea internationala a tehnologiei sale de foraj inainte de a continua.
Lukin, care a facut numeroase calatorii in Antartica, a declarat ca provocarile fiziologice datorate temperaturii extrem de rece si oxigenului rarefiat, au fost agravate de izolare. ,,In cazul in care se intampla ceva cu tine sau cu colegul tau, nu exista nimeni care sa te ajute'', a spus el. ,,Este de fapt mai usor sa ajuti un astronaut in spatiu.''
Echipa rusa doreste ca aceasta misiune sa determine intelegerea conditiilor de mediu ale  lacului subglacial si asteapta cu nerabdare sa dezvolte colaborari cu oameni de stiinta rusi, dar si din SUA sau din alte tari, pentru a intelege aceste medii curate si extreme.
Unii isi exprima speranta ca studiile de la lacul Vostok si alte lacuri subglaciale va avansa cunoasterea  climei  Pamantului si a schimbarilor ei.
,,Indiciile la modul in care Pamantul poate sa raspunda la impactul continuu al oamenilor, in special al emisiilor de combustibili fosili si a schimbarilor climatice aferente, se gasesc in evidenta schimbarilor climatice din trecut in Antartica'', a declarat Mahlon Kennicutt al II-lea, profesor de oceanografie la Universitatea A&M din Texas, care conduce mai multe grupuri de oameni de stiinta din Antartica.
,,O privire asupra trecutului ne ofera o fereastra asupra viitorului planetei noastre'', a spus el.
Apa limpede ca cristalul a lacului poate determina pe unii sa se gandeasca la potentialul comercial al acesteia, dar Lukin a declarat ca echipa sa nu are nicio intentie sa vanda vreo proba de apa de la Vostok, dar vor imparti eventual rezultatele muncii lor cu oameni de stiinta din alte tari.


Sursa : msnbc.msn.com * ufo-sightings.co

-->

O mumie extraterestra a fost descoperita in Egipt







Corpul mumificat al unui extraterestru a fost descoperit intr-o piramida egipteana. Mumia are aproximativ 150-160 de centimetri si a fost descoperita in apropierea piramidei Lahun, care dateaza din timpul Dinastiei Senusret al II-lea (1897-1878 i.e.n.). Corpul a fost inmormantat cu mare grija, impreuna cu cateva obiecte ciudate. Muzeul de Arheologie nu a putut sa spuna ce reprezinta aceste obiecte, oferind doar cateva detalii sumare si niste fotografii.


Creatura are o vechime de 2000 de ani si se pare ca apartine unui humanoid. Inscriptiile de pe mormant pomenesc despre un rege numit ,,Osirunet'' care inseamna ,,stea sau trimis din cer'', a declarat o sursa din cadrul Departamentului de Antichitati egiptean.


Conform unor surse egiptene, mumia a fost descoperita de Dr.Victor Lubek, un profesor pensionar cehoslovac de la Universitatea din Pensilvania. Arheologul a descoperit o camera ascunsa in timp ce explora piramida, care contine ramasitele reginei faraonului Senusret al II-lea. La sit, de asemenea, au fost gasite amestecuri de aur si argila si un fel de imbracaminte care acopera corpul creaturii.  Obiectele din mormant sunt realizate dintr-un material sintetic, foarte durabil si necunoscut de catre oamenii de stiinta.


Guvernul a consultat o serie de arheologi de renume, dar pana in prezent nimeni nu a putut da o explicatie.
Adevarul este ca toti expertii au ajuns la concluzia ca mumia nu este de origine pamanteasca. Exista insa banuiala ca ,,extraterestrul'' a avut oarece relatii cu un rege egiptean, a declarat un oficial care a dorit sa-si pastreze anonimatul.

Descoperirea a provocat o mare consternare in randul oficialilor egipteni, care doresc ca totul sa fie secretizat pana cand se va putea da o explicatie plauzibila.
Unele surse online sustin ca mumia apartine sigur unei extraterestre. Tinand insa cont de pielea ei, de ochii ei prea mari, de forma ovala, si de faptul ca nu are urechi, se presupune ca apartine rasei de reptilieni. Mumia a fost programata sa fie transportata cu avionul la o universitate din Florida, pentru a fi examinata de catre specialisti.
 Stirea a fost publicata pe site-ul ,,paranormales.org''.


Sursa : petrumihaisacu.blogspot.com * disclose.tv

-->

26 octombrie 2012

Misterul de la Sacsayhuaman

Cand cuceritorii spanioli au ajuns prima data pe aceste pamanturi, acestia nu si-au putut explica cum ,,indienii'' peruvieni (ignoranti, salbatici, fara capacitatea de a rationa logic, conform cuceritorilor) ar fi putut construi o astfel de maretie. Fanatismul lor religios i-au facut sa creada ca este lucrarea unor demoni sau spirite rele. Chiar si astazi unii oameni cred in incapacitatea stravechilor Quechuas pentru a crea o astfel de minune, asa ca ei sugereaza ca acestea au fost facute de catre fiinte ale unor alte lumi, fiinte extraterestre care dispuneau de o tehnologie superioara. Cu toate acestea, istoria si arheologia noastra demonstreaza ca aceste obiecte admirabile sunt facute de incasi.



Sursa : youtube.com

25 octombrie 2012

Lost Egyptian Piramids found?




Situl de langa Abu Sidhum contine patru movile cu un platou mai mare in forma triunghiulara.

Doua posibile complexe piramidale au fost gasite in Egipt potrivit imaginilor obtinute cu Google Earth.
Situate la aproximativ 90 de kilometri distanta, siturile contin o grupare neobisnuita de movile, cu caracteristici si orientari interesante, a declarat cercetatoarea in arheologie Angela Micol de la Maiden, N.C.
Un sit aflat la doar 12 km de orasul Abu Sidhum de-a lungul Nilului, dispune de patru movile si un platou mai mare in forma triunghiulara.
Cele doua movile mari de la acest sit sunt de 250 de metri in latime, cu doua movile mai mici de aproximativ 100 de metri in latime.
Complexul este amenajat intr-o ordine foarte clara, cu o movila mare avand aproximativ 600 de metri latime - aproape de trei ori marimea Marii Piramide.

Movila cu patru fete in apropierea orasului antic Dimai


,,La o examinare mai atenta a formatiunii, aceasta movila pare sa aibe varful foarte plat si o forma triunghiulara curios de simetrica, care a fost puternic erodat de timp'', a scris Micol pe site-ul ei googleearthanomalies.com.


La aproximativ 90 de mile la nord langa oaza Fayoum, al doilea posibil complex piramidal contine o movila cu patru laturi, trunchiata, de aproximativ 150 de metri latime.
,,Acesta are un patrat in centru, lucru neobisnuit pentru o movila de asemenea dimensiune si pare aproape piramidala cand este privita de sus'', a scris Micol.
Situat la doar 1.5 km sud-est de orasul antic Dimai, situl contine de asemenea trei movile mai mici intr-o formatie foarte clara, ,,similara cu alinierea in diagonala a piramidelor de pe platoul Giza'', a declarat Micol intr-un comunicat de presa.
,,Culoarea movilei este intunecata si similara cu compozitia materialului din zidurile de la Dimai, care sunt realizate din mudbrick si piatra'', a scris cercetatoarea.
Ambele situri au fost verificate de egiptologul si expertul in piramide Selim Nabil, printre descoperirile lui numarandu-se si piramida numita Sinki la Abydos incadrata de complexul de piramide de la Saqqara. Selim a constatat ca movilele mici de la situl de langa Abu Sidhum au dimensiuni similare cu piramidele egiptene din Dinastia a 13-a.
,,Imaginile vorbesc de la sine. Este foarte evident ce situri pot contine, dar cercetarea pe teren este necesara pentru a verifica daca sunt de fapt piramide'', a spus Micol.
Cercetatoarea a localizat anterior mai multe situri arheologice posibile cu Google Earth, inclusiv un potential oras subacvatic in largul coastei peninsulei Yucatan.
Ea considera ca utilizarea de imagini in infrarosu va permite oamenilor de stiinta sa vada complexele mai in detaliu.



Sursa : zone-ufo.com





-->

Machu Picchu Decoded - National Geographic

Un documentar facut de National Geographic despre fascinantul si misteriosul oras pierdut pre-columbian  Machu Picchu.

Adanc in muntii Anzi se intinde o ruina misterioasa numita Machu Picchu. Redescoperit in 1911, acesta nu contine evidente scrise sau sculpturi, nimic care ar putea sa arunce o lumina asupra istoriei sale. Cine a fost poporul misterios care l-a construit si de ce l-a construit aici? Astazi o echipa internationala de arheologi, ingineri si oameni de stiinta cauta impreuna indicii. Impreuna ei au descoperit morminte noi care dezvaluie complexitatea ingineriei si , in final, decodarea secretelor de la Machu Picchu.











Sursa : youtube.com * Wolfwig


-->





22 octombrie 2012

Un obiect neidentificat langa Soare



Este acesta un OZN filmat in apropierea Soarelui? Acest obiect neidentificat pare a zbura in apropierea Soarelui posibil pentru a se reincarca? Puteti vedea obiectul cand proeminenta magnetica se sparge departe de Soare. Acest videoclip a fost facut de SOHO/NASA. Puteti gasi filmul aici http://soho.nascom.nasa.gov/pickoftheweek/. Au mai fost filmate OZN-uri in apropierea Soarelui si inainte.
Soarele este puterea suprema in univers, deci are sens ca navele sa foloseasca energia plasmei pentru a se reincarca sau pentru o simpla cercetare.Poate ca Soarele nostru este diferit fata de alti sori din sistemul nostru solar, cine stie?

Sursa : disclose.tv


O noua descoperire arheologica sugereaza ca sfarsitul lumii va fi pe 21 decembrie 2012



Arheologii din Guatemala au anuntat ca au descoperit inca o trimitere la cunoscuta ,,data de final'' a calendarului Maya, gasita inscrisa pe tablitele recent descoperite la situl arheologic La Corona.
Tablitele sunt vechi de 1300 de ani si sunt considerate una dintre cele mai importante descoperiri hieroglifice din ultimele decenii.
Dr. David Stuart, Universitatea din Texas:
,,Am fost foarte uimit si amuzat ieri cand am observat ca tablita inregistreaza data de sfarsit al celui de-al 13-lea baktun, care pentru noi vine peste cateva luni in decembrie 2012. Aici avem un monument Maya care a fost sculptat acum 1500 de ani si care vorbeste despre anul in care suntem acum.''
Potrivit unui sondaj, aproape 10 la suta din oameni cred ca calendarul mayas ar putea semnifica ca Apocalipsa va avea loc in 2012.

Sursa : disclose.tv




-->

19 octombrie 2012

Pestera enorma in Vietnam

Carsten Peter este un fotograf veteran si de asemenea un alpinist realizat, scafandru si speolog. El a fotografiat unele dintre mediile cele mai extreme din lume.
In acest documentar el ne impartaseste povesti si imagini dintr-un sistem de pesteri din Vietnam, care pot fi cele mai mari din lume.




Sursa : disclose.tv

Meteorit pe cerul din Santa Cruz, California





Best Evidence - Top 10 UFO Cases (Full)




Sursa : disclose.tv

Un mecanism vechi de 400 de milioane de ani a fost gasit in Rusia

RUSIA - A fost descoperit  un artefact vechi de 400 de milioane de ani. Primul dispozitiv mecanic din lume!
In peninsula Kamceatka, la 150 km de Tigil, Rusia, arheologii de la Universitatea din St. Petersburg au gasit o fosila ciudata. Autenticitatea obiectului a fost certificata. Potrivit arheologului Iuri Golubev, descoperirea i-a surprins pe oamenii de stiinta. Este vorba de un mecanism.
Nu este prima data cand un artefact sau un obiect vechi se gaseste in aceasta regiune. Dar surprinzator, mecanismul la prima vedere incrustat in piatra arata ca ramasita unui vulcan.
Dupa analiza se pare ca acesta a fost facut din piese metalice care par sa formeze un mecanism, un angrenaj care poate fi al unui ceas sau al unui calculator.Piesele au fost toate datate - acum 400 de milioane de ani!


Oamenii de stiinta spun ca niste excursionisti au gasit aceste resturi in roca. Arheologii s-au dus la fata locului si au facut descoperirea. Mecanismul este format din sute de cilindrii dintati. Ei au fost in perfecta stare de conservare. Arheologii au trebuit sa controleze zona pentru ca oamenii au inceput sa apara in numar mare sa se uite la el. Geologii americani au examinat mecanismul si au confirmat ca este intradevar vorba de un mecanism. Acestia au ramas uimiti...
Nimeni nu ar putea crede ca acum 400 de milioane de ani ar fi existat pe Pamant un om, cu atat mai mult un mecanism. Atunci formele de viata erau simple, dar constatarea sugereaza existenta unor fiinte inteligente, capabile de astfel de tehnologii. Desigur, astfel de fiinte ar fi venit de pe alta planeta.


Piesele au ajuns in starea de fosilizare intr-o perioada de timp istorica si geologica scurta. Este posibil ca ,,mecanismul'' sa fi cazut intr-o mlastina.










17 octombrie 2012

2012 The Mayan Word (Full documentary)


Toata lumea vorbeste despre Profetiile Maya din 2012. Dar cine ii asculta pe mayasi?
Acest film ne aduce vocile poporului Maya, cum ne impartasesc perspectivele lor asupra profetiilor stramosilor lor si lupta lor in a apara Pamantul Mama si cultura lor de la distrugere. Filmul este un mesaj de speranta cat si un apel la actiune.
Dispunand de marturii de la mayasii contemporani, de la ghizii spirituali la activisti, liderii comunitatii, fermieri, artisti, profesori si copii, acest film este o calatorie extraordinara in inima luptei Maya si spiritualitate.





Sursa : disclose.tv * 2012mayanword.blogspot.com



OZN filmat din avion in Amsterdam 2012




Sursa : disclose.tv

-->

Mayan prophecy.The dark rift alignment




Sursa : disclose.tv

15 octombrie 2012

Cimitirul unor creaturi uriase a fost gasit in Africa Centrala


O echipa de antropologi a identificat un cimitir misterios in jungla din apropierea orasului Kigali Rwanda (Africa Centrala). In acest cimitir se pare ca sunt ingropate creaturi uriase care au putine asemanari cu omul.
Seful grupului de cercetare considera ca acestea ar putea fi ale unor vizitatori de pe alta planeta care au murit in urma unui dezastru. Conform cercetatorilor aceste creaturi au fost ingropate acum 500 de ani. Nu exista nici un indiciu de viata umana descoperita in apropierea lui. Cele 40 de morminte aveau in jur de 200 de corpuri in ele, toate fiind bine conservate. Creaturile aveau o inaltime de 2 metri. Capetele lor erau disproportionat de mari si nu aveau nici gura, nas sau ochi. Antropologii cred ca aceste creaturi au fost membrii unei nave extraterestre, care au fost distrusi de un virus terestru la care ei nu au avut nici o imunitate.
Cu toate acestea, nu au fost gasite urme de aterizare a unor nave spatiale sau fragmentele lor.



Sursa : disclose.tv


Cele mai vechi calendare mayase dezmint sfarsitul lumii

Guatemala, arheologii au pus mana pe cel mai vechi calendar astronomic Maya.



Arheologii americani au desoperit in Guatemala cele mai vechi calendare astronomice mayase datand din secolul al IX-lea. Acestea nu anunta sfarsitul lumii in 2012, spre deosebire de unele credinte populare. Ele prezic ca lumea va continua deoarece calendarele dureaza pe o perioada de cel putin 7000 de ani.

Nici o schimbare

,,Vechii mayasi au prezis ca lumea va continua si ca in 7000 de ani lucrurile vor fi exact cum erau atunci'', spune arheologul William Saturno de la Universitatea Boston, care a condus sapaturile.,, Astazi suntem mereu in cautare de semne ca lumea se va opri in vreme ce mayasii ne asigura ca nimic nu s-ar schimba. Acesta este un mod de gandire cu totul diferit'', a mentionat el.

Peretii din camera sunt acoperite cu calendare de orice fel. (Keystone)

Calendarul soarelui si a planetelor

Au fost descoperite calendarul ceremonial de 260 de zile, un calendar solar de 365 de zile si ciclul anual de 584 de zile al planetei Venus si cel al planetei Marte de 780 de zile, spune arheologul William Saturno. Iar altele urmaresc fazele Lunii.
Aceste calendare pretioase au fost descoperite intr-o camera a unei case din situl excavat mayas  Xultun situat la nord-est de Guatemala. Acesta include 56 de cladiri care acopera o suprafata de 31 km2. Mii de mayasi au trait acolo. Descoperirea lui dateaza de o suta de ani.
Aceste cifre reprezentand calcule asociate cu cicluri diferite sunt gravate in peretii de piatra (hieroglife).
Aceste inscriptii pe pereti sunt primele in arta mayasa gasite intr-o casa, a declarat David Stuart, un profesor de arta mesoamericana de la Universitatea din Texas, Austin, care a descifrat hieroglifele.

Sursa : zone-ufo.com * rts.ch




14 octombrie 2012

Om de stiinta japonez avertizeaza ca eruptia Muntelui Fuji va crea haos


Un om de stiinta japonez a declarat ca Muntele Fuji este pe punctul unei ,,eruptii explozive la scara mare'' care ar putea afecta milioane de oameni si ar putea provoca daune de miliarde de dolari.Ultimul studiu a relevat ca in camera de magma s-a acumulat o presiune imensa, care ar putea declansa o eruptie vulcanica.
Acesta a spus ca presiunea acumulata ar putea fi cauzata de cutremurul de anul trecut, care a fost urmat cateva zile mai tarziu de un altul mare direct de sub Fuji.
Profesorul Toshitsugu Fujii spune ca o eruptie ar provoca haos si carnagiu tot drumul pana la Tokyo.,,Muntele Fuji a fost linistit 300 de ani, iar acest lucru este anormal'', a declarat el.,,De obicei erupe intr-o anumita forma odata la 30 de ani. Deci, urmatoarea eruptie ar putea fi una exploziva la scara mare.''
De la cutremurul mare de anul trecut de magnitudine 9.0, agentia meteorologica a tarii a fost cu ochii pe Muntele Fuji. Dar preocuparea mare pentru agentie a fost cutremurul de magnitudine 6.2 la cateva zile dupa unul mare. 
,,Este cunoscut faptul ca atunci cand are loc un cutremur mare, acesta va provoca eruptia unui vulcan din apropiere, a spus profesorul Fujii. ,,Asta este ceea ce s-a intamplat acum 300 de ani, atunci cand Fuji a izbucnit la 40 de zile dupa un cutremur mare.'' Temerile guvernului in cazul unei eruptii mari sunt create de daunele provocate de acesta care se estimeaza ca ar fi mai mult de 30 de miliarde de dolari in sanatate si agricultura, acumulari de cenusa in unele zone care ar putea fi mai mari de 60 de centimetri. Chiar si Tokyo ar putea fi acoperit de cenusa vulcanica. ,,Roci vulcanice vor cadea in apropiere de munte'', a spus profesorul Fujii.,,Tokyo va fi acoperit de cativa centimetri de cenusa.Yokohama va fi sub 10 centimetri de cenusa''.
,,Trenurile se vor opri, avioanele nu vor zbura si culturile vor fi afectate. Milioane vor fi afectati. Pentru sute de mii de oameni care traiesc in umbra Muntelui Fuji, o eruptie este o grija constanta.'' Haruo Tomitsuka, un fotograf profesionist care traieste langa un lac pe partea de est a muntelui, a facut fotografii cu Fuji de aproape trei decenii. ,,Sunt ingrijorat in privinta eruptiei, dar mai ales mi-e teama ca se va schimba forma frumoasa a muntelui'', a spus el. Dar acum Fuji ramane un urias adormit si toti cei care traiesc in umbra unui simbol national spera ca somnul vulcanului sa dureze mult timp.


Sursa : sott.net



Misterul globului ocular urias gasit pe o plaja in Florida


Pompano Beach - Un glob ocular gigantic a fost gasit miercuri pe plaja din Pompano Beah, Florida. Nu se stie de la ce specie provine, dar judecand dupa dimensiunea enorma a globului ocular, unii sustin ca ar fi al unui calamar urias sau al unei balene.

Gino Covacci a reperat globul ocular miercuri si le-a raportat celor de la Florida Fish si Comisiei Wildlife Conservation.

El a mers de-a lungul plajei unde l-a gasit, cosiderandu-l ca ceva extraordinar. Globul ocular imens, de culoare albastra poate sa provina de la un calamar de mare adancime sau a unui peste sabie mare, a declarat Heather Bracken - Grissom, profesor asistent in programul de stiinta marin la Florida International University din Miami. Profesorul si colegii sai au ajuns la concluzia ca globul ocular si pupila sunt similare ca forma cu cea a unui calamar de mare adancime care poate fi la fel de mare ca o minge de fotbal si poate fi usor de dislocat.
Globul ocular va fi pastrat in formol si trimis la analiza la Florida Fish si Wildlife Research Institute din St.Petersburg. Intre timp oamenii fac tot felul de presupuneri.












I know what I saw - UFO documentary




Sursa : youtube.com * TheCockyCunts

13 octombrie 2012

Inel de fum misterios in Rockledge


,,Conduceam in Rockledge, Florida spre I-95 si cand m-am uitat pe fereastra am vazut un obiect rotund, argintiu metalic trecand pe deasupra noastra. Acesta s-a oprit brusc deasupra I-95 in apropiere de Fiske blvd. Acesta a plutit in aer pentru o secunda, apoi a facut o miscare circulara cu o viteza foarte mare. Aceasta miscare a creat un nor de fum/inel in locul in care obiectul a fost in miscare. Centrul inelului a fost clar si se putea vedea cerul. Obiectul s-a oprit brusc in centru. A fost apoi o fulgerare, ca aceea a unui aparat de fotografiat, iar obiectul a tasnit drept in sus, in cer. Obiectul s-a miscat atat de repede incat nu a fost vizibil cateva secunde, declara Kelly King, martora a acestei aparitii misterioase. Tot ce a ramas a fost un nor/fum format pe cer. Acest lucru s-a intamplat atat de repede incat nu am reusit sa fotografiez cu telefonul meu decat norul lasat in urma lui. Acest lucru s-a intamplat in timpul zilei, cu multi oameni in jur.''

Kelly a furnizat de asemenea desenul de mai sus al ambarcatiunii, asa cum a aparut inainte sa dispara in cer. Ea a spus ca obiectul era de marimea unei semiremorci. Imaginea nu arata cat de mare a fost obiectul. Ar putea sa fie un proiect secret sau altceva. Povestea lui Kelly este fascinanta. Ce fel de ambarcatiune ar fi lasat o dara ca cea din imagine?









Numaratoarea inversa pana la Armaghedon: Catastrofa galactica



Sursa : channel.nationalgeographic.com

Numaratoarea inversa pana la Armaghedon: Un eveniment climatic la sfarsitul timpului



Sursa : channel.nationalgeographic.com

Numaratoarea inversa pana la Armaghedon: Civilizatia pierduta a mayasilor



Sursa : channel.nationalgeographic.com

12 octombrie 2012

2012: Numaratoarea inversa pana la Armaghedon



Sursa : channel.nationalgeographic.com


-->

11 octombrie 2012

Extraterestrii sunt stramosii omului pe Pamant

Despre stramosul omului.

Existenta pe Pamant ar putea avea origini din spatiu dupa cum afirma NASA. Cercetatorii au studiat meteoritul format acum miliarde de ani in urma inainte de a cadea pe Pamant.


Meteoritul este din carbon si contine o multime de fragmente si substante chimice care sunt la fel ca unul din elementele - cheie ale ADN-ului, care sunt elementele de baza ale vietii.
Testele efectuate de cercetatorii din Statele Unite, in principal, de cercetatorii NASA au aratat ca aceste substante chimice indica originea ADN-ului, care ar putea proveni din spatiu si ar putea fi de origine extraterestra.


Rezultatele au venit de la cercetatorii in chimie care au analizat 12 meteoriti din piatra, acestea fiind publicate in jurnalul Proceedings al Academiei Nationale de Stiinte. Cercetatorii au declarat ca au observat ,,un impact de anvergura''.
,,Meteoritii din piatra si cometele, de asemenea, au avut o influenta la inceputul formarii Pamantului. Acestea par sa aduca mai multe elemente foarte importante in formarea vietii '', a declarat Dr. Michael Callahan.
Cercetatorii actuali au identificat doua din cele trei elemente ale meteoritului ca fiind elemente de baza ale vietii.
Acestea sunt aminoacizii, care sunt insirati la fel ca ,,margelele'' pentru a forma proteinele si substantele chimice necesare pentru a permite celulelor sa dezvolte o membrana bariera. Trei elemente asociate cu ADN-ul.


Sursa : scienceray.com







Coperta albumului lui Martin Gaye prezice viitorul?


Tineti minte albumul aparut in 1981:
1. World Trade Center este aruncat in aer - 9/11
2. Casele sunt inundate - Uraganul Catrina
3. Tancuri - razboi
4. Centrale nucleare - poluare
5. Protestatarii - ocupa sau un eventual protest in viitor
6. OZN iese din cer - poate in viitorul nostru
7. Carourile fetei de masa, dualitate - simbolismul elitei
8. Pamantul impartit in jumatate? - Diavolul pare sa aibe cea mai mare parte a Pamantului.
Ce parere ai? Albumul este intitulat : In timpul vietii noastre?


Sursa : disclose.tv

O camera mortuara antica a fost descoperita in Atzompa, Mexic



Descoperirea complexului, care are mai mult de 1100 de ani este important deoarece acesta a fost localizat intro cladire proiectata exclusiv pentru a gazdui o serie de morminte, care sunt plasate vertical, unul deasupra altuia, si , spre deosebire de cele constatate pana in prezent, acestea nu sunt subterane, conform cu INAH (Institutul National de Antropologie si Istorie).


Opera de arta si picturile murale de pe pereti nu seamana cu nimic din ce s-a gasit vreodata in Mexic.Cei din Aztompa nu provin din mayasi sau azteci, olmeci sau tolteci...


Stilul artistic al celor din Aztompa a avut mai mult o influenta egipteana, greaca sau etrusca.
Aceasta este cea mai mare camera mortuara gasita vreodata in Mexic...
Camera sau templul seamana cu cele gasite in Valea Regilor, Memphis, Saqqara sau Luxor. Aceste camere sunt deasupra solului, cu motive piramidale peste tot...
Trebuie sa treci pe sub o piramida arcuita pentru a intra in prima camera. 







OZN-urile si vizitele extraterestrilor in lumea antica










De-a lungul istoriei, au fost facute si pastrate rapoarte a ceea ce numim astazi OZN-uri. Printre rapoartele relativ explicabile antice exista un numar mic de rapoarte inexplicabile ( sau cel putin nu in totalitate explicate) de la martori credibili. 

La Roma, in iarna anului 218 i.Hr. ,,mai multe nave (navium) straluceau pe cer''.
In 217 i.Hr. ''la Arpi scuturi rotunde (parmas) au fost observate pe cer''. In 212 i.Hr. ,,la Reate o piatra imensa (saxum) a fost vazuta zburand''. In 173 i.Hr. ,,la Lanuvium a fost declarata o aparitie al unei flote mari pe cer ''. In 154 i.Hr. ,,la Compsa au aparut arme (ARMA) zburand pe cer''. In 100 i. Hr., probabil la Roma, ,,un scut rotund (clipeus), arzand si scotand scantei, a fugit pe cer de la vest la est, la apus de soare''. In 93 i.Hr., romanii intr-o calatorie au vazut o minge de culoare aurie, rostogolindu-se din cer pe pamant; dupa ce a devenit mai mare, a fost vazuta ridicandu-se de la pamant catre rasarit, acoperind soarele cu marimea sa.

Un al treilea tip de intalnire este acela in care este implicat un ocupant al OZN-ului, de obicei, descris ca un om sau umanoid. Potrivit lui Livius, in 214 i.Hr. ,,la Hadria a fost vazut un altar pe cer; in jurul lui erau barbati imbracati in alb stralucitor''. Cu patru ani mai inainte, ,,in Amiternum, in multe locuri, au fost observate la distanta forme de barbati imbracati in alb stralucitor; niciunul nu s-a apropiat''. Ultima intalnire a avut loc in apropiere de Campana Via intre Roma si Capua ca. La 150 AD, intr-o zi insorita, o ,,fiara'' ca o bucata de ceramica (ceramos), avand dimensiunea de 100 de metri, multicolora in partea de sus si aruncand raze de foc, a aterizat intr-un nor de praf, insotit de o ,,fecioara'' invesmantata in alb. 

Desi OZN-urile difera in morfologie si comportament, au aparut modele consistente. De aproape, OZN-urile apar ca discuri sau alte obiecte extinse, inclusiv cilindri verticali invaluiti in ,,nori'' si asociate cu discuri mai mici. In functie de unghiul de observare, formele lor intrinseci ar putea fi similare sau identice : un disc vazut din fata arata circular, desi pe margine arata eliptic sau alungit. Culorile din timpul zilei sunt descrise ca fiind argintii sau gri, iar noaptea asemanatoare luminilor rosii sau multicolore. Orice teorie viabila trebuie luata in calcul cu persistenta si coerenta extraordinara a fenomenelor discutate aici de-a lungul mai multor secole.
Daca se prefera gandirea in termenii unei viziuni universale recurente de la inconstientul colectiv, perceptii eronate ale unor obiecte obisnuite, efecte atmosferice neobisnuite, fenomene fizice necunoscute sau vizitele extraterestre, la ceea ce astazi numim OZN-uri, poseda un interes intrinsec care a depasit trecerea timpului si limita cunoasterii umane.





Sursa : disclose.tv