30 iunie 2013

Au fost extraterestrii calatori in timp in Egiptul antic? - discutie la ''Cost to Coast''


-->


                      

Sursa: DisclosureNation


Ochelari de soare Cerruti 1881 (negru/bej)



29 iunie 2013

Tehnologie antica avansata: Dovezi de netagaduit


-->







Sursa: Disclose.tv


Ochelari de soare Cerruti 1881 (negru/bej)



Un angajat de la o baza subterana secreta vorbeste!


-->




In 2008, un angajat dintr-o baza subterana secreta unde a lucrat timp de 8 ani si a fost concediat, a decis sa inregistreze acest mesaj audio, in care vorbeste despre interactiunea dintre guvernele noastre si extraterestrii. El, de asemenea, se refera la prezenta extraterestrilor pe Luna.

Partea 1.

        

Partea 2.

         


Sursa: Disclose.tv


Ochelari de soare Cerruti 1881 (negru/bej)




OZN-urile: O amenintare serioasa, 2013


-->




          


Sursa: Disclose.tv



In prezent tehnologia extraterestra este in mainile multinationalelor - interviu la ''Coast to Coast'' cu Richard Dolan


-->


         


Sursa: Disclose.tv


Ochelari de soare Cerruti 1881 (negru/bej)




28 iunie 2013

The secret of Oz (Video)


-->



        


Sursa: Disclose.tv


Ochelari de soare Cerruti 1881 (negru/bej)



27 iunie 2013

O curiozitate! Piatra de 200 de tone sustinuta de o baza piramidala mica in Yorkshire, Anglia


-->



Piatra Idol  denumita si ''The Druids Idol'' are aproximativ 200 de tone si este sustinuta doar de o piatra mica piramidala. Este de necrezut si de neinteles! Piatra mica piramidala sustine greutatea mare a pietrei Idol si o echilibreaza impecabil.


Sunt mai multe formatiuni de roca, erodate de apa, glaciatie si vant, dintre care unele au obtinut forme uimitoare. Datorita acestui fapt unele au fost denumite The Sphinx, The Watchdog, The Camel si The Dancing Bear. Toate aceste ciudate, uimitoare si imense pietre pot fi gasite in Nidderdale, o zona de o frumusete naturala remarcabila.






Sursa: prafulla.net * wikipedia




Ochelari de soare Cerruti 1881 (negru/bej)




NASA war document exposed



-->



           


Sursa: Disclose.tv


Ochelari de soare Cerruti 1881 (negru/bej)




26 iunie 2013

NASA lanseaza un apel de mobilizare generala pentru depistarea asteroizilor care ameninta Terra


-->



NASA a lansat un apel de mobilizare generala a comunitatii stiintifice, a industriei spatiale si a astronomilor amatori si le-a cerur sa contribuie la depistarea tuturor asteroizilor care reprezinta o amenintare potentiala pentru Terra. De asemenea, NASA a indemnat oamenii de stiinta sa dezvolte metode de protejare a planetei noastre.

Potrivit AFP, initiativa este inclusa in programul ''Grand Challenge'' (Marea Provocare) lansat de Casa Alba. Programul include o serie de obiective de importanta nationala si internationala care necesita inovare si descoperiri stiintifice si tehnologice.

''Grand Challenge'' are la baza colaborari multidisciplinare si o varietate de parteneriate intre NASA si alte agentii guvernamentale americane si internationale, industrii, universitati si astronomi amatori. Programul vine in completarea misiunii recent anuntate de NASA care vizeaza lansarea unui vehicul spatial fara echipaj uman care va capta un asteroid si il va ''remorca'' pentru a-l plasa pe orbita din jurul Lunii pentru a putea fi studiat apoi de astronauti.
''NASA lucreaza deja pentru a gasi asteroizii care ar putea reprezenta un pericol pentru planeta noastra si, desi am gasit deja 95% din totalul asteroizilor mari (...), trebuie sa-i detectam pe toti'', a declarat Lori Garver, administrator-adjunct al agentiei spatiale americane.
''grand Challenge'' se comcentreaza pe detectarea (...) asteroizilor si pe ceea ce va trebui sa facem in cazul unei amenintari potentiale. In acest cadru vom profita de angajarea publicului si de capacitatea sa de inovare si le cerem cetatenilor si oamenilor de stiinta sa ne ajute sa rezolvam aceasta problema planetara'', a adaugat ea.

Numerosi asteroizi de diverse marimi circula in spatiu in apropiere de Terra. NASA  a detectat deja 95% din numarul total al asteroizilor mari, care au diametre de peste 1 kilometru.

Potrivit oamenilor de stiinta, un astfel de asteroid ar fi provocat disparitia dinozaurilor in urma cu 65 de milioane de ani, dupa ce s-a prabusit pe Terra. Cercetatorii spun insa ca o coliziune cu un astfel de asteroid este foarte rara si ca niciunul dintre asteroizii mari detectati nu prezinta un risc de coliziune in viitorul apropiat.
In 2005, Congresul american a cerut NASA sa gaseasca toti asteroizii cu diametre de peste 140 de metri, care au potentialul de a distruge un oras mare. Conform NASA, exista probabil 25.000 de asteroizi cu diametre de cel putin 100 de metri pe orbite apropiate de planeta noastra. Doar 25% dintre ei au fost detectati.
''Vanatoarea'' de asteroizi a devenit tot mai urgenta, dupa 15 februarie, data la care un astfel de corp ceresc a trecut la mica distanta de Terra. Fragmente dintr-un alt asteroid, pe atunci nedetectat si care avea un diametru de 15 metri, s-au prabusit in Rusia.


Sursa: Agentia de Investigatii Media



Ochelari de soare Cerruti 1881 (negru/bej)





25 iunie 2013

The electric comet (full documentary)


-->



           


Sursa: Disclose.tv



Ochelari de soare Cerruti 1881 (negru/bej)



Alien contact - A global phenomena


-->



           


Sursa: Disclose.tv


Ochelari de soare Cerruti 1881 (negru/bej)




Sarpe cu picior gasit in China!


-->



O femeie din China pe nume Dean Qiongxiu a gasit un sarpe ciudat la ea acasa. Creatura, care se tara pe podea avea un fel de ''picior'' sau ''gheara''.
Femeia s-a apropiat de specimenul neobisnuit ca sa-l omoare. Dupa aceea, ea a pus sarpele mort in alcool, cu scopul de a-l pastra.
Mai tarziu ea l-a trimis la Life Sciences Department de la Universitatea Normala de Vest din China, in Nanchang, unde oamenii de stiinta ii vor face o autopsie, in incercarea de a-si da seama cum s-a produs aceasta mutatie.


Sursa: seriouslyfacts.me


Dispozitiv de inlaturare a grasimii Fat Magnet



Cel mai batran om din istorie?!


-->




Li Ching-Yuen din China a trait 256 de ani. El s-a nascut in 1677 in orasul Qi Jiang Xian din provincia Szechuan. El a fost vanzator de plante medicinale, profesor de arte martiale si consilier tactic. A petrecut cea mai mare parte a vietii lui in munti. A murit in 1933 si a avut peste 200 de descendenti in timpul vietii sale si 23 de neveste.

Cum a reusit?

Se pare ca Ching-Yuen a avut toata viata o dieta bazata pe plante si vin de orez, inclusiv Ganoderma, fructe de padure Goji - ginseng salbatic. Exista dovezi? In 1930, intr-un articol din New York Times, profesorul Wu Chung-Chieh de la Universitatea din Chengdu a descoperit documente ale guvernului imperial chinez din 1827, in care un anume Li Ching-Yuen este felicitat pentru cea de-a 150-a zi de nastere si alte documente ulterioare in care este felicitat pentru implinirea a 200 de ani in 1877.

Unul dintre discipolii sai, Da Liu, a spus povestea Maestrului Li: pe cand acesta avea 130 de ani, a intalnit in munti un pustnic mult mai in varsta, de peste 500 de ani, care l-a invatat Baguazhang si un set de Qigong cu instructiuni pentru respiratie, miscari coordonate cu sunete specifice si recomandari pentru dieta.
Da Liu a marturisit ca stapanul sau i-a spus ca longevitatea sa ''se datoreaza faptului ca a facut exercitii in fiecare zi - in mod regulat, corect si cu sinceritate - timp de 120 de ani''.

In 1927, Li Ching-Yuen a fost invitat de generalul Yang Sen sa-l viziteze la Wan Xian, Szechuan, unde a fost fotografiat, portretul devenind celebru. Generalul a fost fascinat de infatisarea lui Yuen, puterea si curajul sau, in ciuda varstei inaintate. Batranul s-a intors acasa si a murit un an mai tarziu, din cauze naturale, spun unii; altii sustin ca le-a spus prietenilor ca ''am facut tot ce trebuia sa fac in aceasta lume.Ma voi duce acasa acum''. Dupa moartea lui Li, generalul Yang Sen a investigat legendele despre varsta lui si a publicat un raport cu rezultatul cercetarilor.



Sursa: whydontyoutrythis.com * wikipedia


Dispozitiv de inlaturare a grasimii Fat Magnet





UFOTV: Planeta ascunsa a incasilor


-->


                      


Sursa: UFOTVstudios


Ochelari de soare Cerruti 1881 (negru/bej)



24 iunie 2013

Crop Circles & Remote Viewing - O discutie cu dr. Simeon Hein


-->



           


Sursa: Disclose.tv


Societatea Vril: Un cult nazist


-->



            


Sursa: Disclose.tv



UFOTOG: Scientific hope for the search for UFO's


-->



            


Sursa: Disclose.tv


Un OZN incredibil a aparut langa Soare, 2013


-->


            


Sursa: Disclose.tv


22 iunie 2013

Mister neelucidat: Scheletul unei creaturi jumatate om, jumatate felina a fost gasita in Marea Piramida egipteana, intr-o camera ascunsa


-->


Acum trei ani, o echipa de arheologi egipteni a scos la lumina ramasitele unei fiinte cu corp de pisica si craniu de om. Scheletul, perfect conservat, a fost gasit la intrarea unei camere ascunse, care fusese recent descoperita in partea superioara a Piramidei lui Keops. Acesta a fost ulterior expus in Muzeul National de Istorie din Cairo. Nici acum nu s-au dumirit specialistii despre ce este vorba cu adevarat.

Aceasta stire a fost data publicitatii la scurt timp dupa eveniment, de catre publicatia The National Reporter. Iata ce relatau reporterii americani pe 19 decembrie 2009:

Oamenii de stiinta din lumea intreaga au ajuns in Egipt, pentru a studia ciudatul schelet, multora dintre ei nevenindu-le sa creada ca e real.
''Cunoastem faptul ca egiptenii antici erau, printre altele, si
taxidermisti desavarsiti. Ceea ce vedem acum este cel mai probabil una din creatiile lor, menita sa sperie eventualii hoti'', spune dr. Jason Hendley, de la Universitatea Oxford.

Unii dintre cercetatorii care s-au aflat la fata locului impartasesc opinia dr. Hendley, in timp ce altii sunt mai putin  sceptici: ''Ceea ce ma nedumereste este faptul ca coloana vertebrala a acestei creaturi este atasata de craniu in mod natural, explica dr. Winston Gorjone. Daca ceea ce vedem acum ar fi creatia unui taxidermist antic, metoda de atasare a craniului la coloana ar fi vizibila. Ar exista sarme care sa le tina impreuna. In cazul de fata, ele nu exista. Vedem clar ca oasele se imbina in mod natural, ceea ce arata ca acest schelet ar putea fi, intr-adevar, ramasitele unei specii de animale demult disparute. Sa nu uitam ca traditiile vechilor egipteni abunda in fiinte jumatate om, jumatate animal, mai spune dr. Gorjone. Intrebarea la care suntem provocati sa raspundem acum este daca acestea chiar au fost rodul imaginatiei sau au existat in realitate''.


Sceletul a fost atent examinat timp de aproape 3 ore de catre echipa de cercetare, imaginile fiind transmise in direct in lumea intreaga, la mai multe universitati de prestigiu. Ce este acest animal a ramas in continuare un mister, dar un lucru a fost atunci stabilit unanim: este vorba de un schelet real, nu de o sculptura si nici de creatia vreunui taxidermist antic.




Sursa: evz.ro



21 iunie 2013

Un oras mayas antic a fost descoperit in Mexic


-->


O echipa de arheologi a descoperit in jungla mexicana un vechi oras Maya.In aceasta zona isi au casa mai multe asezari de importanta arheologica.
Orasul a fost gasit in Campeche, o zona din sud-estul Mexicului, unde exista mai multe orase Maya, inclusiv orasul vechi din Calakmul, un sit al Patrimoniului Mondial UNESCO.
Numita Chactun, ''Piatra Rosie''sau ''Piedra Grande'', cea mai noua descoperire a arheologilor se intinde pe aproape 54 de hectare si pare sa dateze din 600 si 900 d. Hr.
''Este unul dintre cele mai mari sit-uri din zona Pamanturilor joase centrale, comparabile ca intindere cu Becan, Nadzcaan si El Palmer din Campeche'', a declarat arheologul si cercetatorul sloven Ivan Sprajc citat de Huffington Post
Ivan Sprajc lucreaza impreuna cu Institutul National de Antropologie si Istorie (INAH) din Mexic, identificand trei complexe la Chactun. In cadrul acestor complexe, cercetatorii au descoperit piramide, terenuri de sport, monumente, piete si altare.

             


Sursa: Disclose.tv * evz.ro


Marea Piramida - O poarta catre stele (documentar)


-->


O teorie sugereaza ca piramidele au fost concepute pentru a propulsa sufletele faraonilor in rai. Acest documentar se bazeaza pe cartea ''The Orion Mystery''.

          


Sursa: Disclose.tv



19 iunie 2013

OZN in Bracknell, Berkshire, 14 iunie 2013


-->







18 iunie 2013

Ancient Exopolitics and the Supernatural - Graham Hancock


-->



                      



Sursa: UFOTVstudios


The day the Moon was gone


-->





Sursa: disclose.tv


Russia Today: OZN rapid vazut printr-o fereastra in Londra, 13 iunie 2013


-->



           



Sursa: youtube.com


16 iunie 2013

Biserica Scientologica a construit o ''Catedrala Extraterestra'' intr-un desert american


-->




Un raport sustine ca acesta este buncarul secret din New Mexico al Bisericii Scientologice. Sursa: Google Maps.
Un buncar secret ascuns adanc in desertul din New Mexico ar fi ''Catedrala Extraterestra'' a Bisericii Scientologice, conform reporterului BBC, John Sweeney. Situl este marcat de un simbol mare desenat in desert: doua diamante inconjurate de doua cercuri care se intretaie, conform ziarului britanic The Sun.
Un aerodrom privat controversat, construit pentru a servi liderilor bisericii, se afla la cativa pasi de simbol.
Intregul complex este situat in apropiere de Mesa Huerfanita, la aproximativ doua ore de Santa Fe si la trei ore la nord de Roswell, locul cu numeroase aparitii de OZN-uri, potrivit The Sun.
Reporterul John Sweeney sustine ca Biserica a proiectat situl subteran pentru a rezista la un holocaust nuclear.
Catedrala Bisericii Scientologice ar contine casete de titan care detin discuri de aur inscriptionate cu textele sacre ale scriitorului de literatura SF Ron Hubbard, fondatorul Scientologiei, potrivit Daily Mail.

Simbolurile ciudate sunt pe partea de sus a formatiunii de stanca in New Mexico unde Biserica Scientologica a construit un buncar subteran.
Potrivit invataturilor Bisericii Scientologice, o creatura extraterestra pe nume Xenu a populat Terra cu miliarde de oameni cu ajutorul unor nave spatiale asemanatoare ca forma cu avioanele DC8 si ca acea fiinta ar opera in continuare intr-o uriasa facilitate subterana, la mare adancime sub desertul din New Mexico.
Aceste simboluri gigantice desenate in desert sunt un mesaj de bun venit extraterestrilor si nu pot fi vazute decat de la mare inaltime. Acestea i-ar ghida pe scientologi atunci cand se vor reintoarce din spatiu dupa Armaghedonul nuclear care se va declansa pe planeta noastra la un moment dat.









Cele mai spectaculoase anomalii inregistrate de satelitul SOHO in perioada februarie-iunie, 2013


-->



SOHO, Observatorul Solar si Heliosferic , este rezultatul unui proiect de colaborare internationala intre Agentia Spatiala Europeana (ESA) si Agentia Spatiala Americana (NASA), in vederea studierii Soarelui de la nivelul nucleului sau si pana la nivelul coroanei lui exterioare si a vantului solar.
SOHO  a fost lansat la data de 2 decembrie 1995. Ansamblul mecanic spatial al lui SOHO a fost proiectat si realizat de catre o echipa apartinand firmei Matra Marconi Space (in prezent, aceasta firma poarta numele de EADS Astrium), in colaborare cu ESA. Cele 12 instrumente specializate sau dispozitive de observare a Soarelui au fost proiectate de oamenii de stiinta si cercetatorii din cadrul celor doua Agentii Spatiale.
In videoclipul de mai jos este prezentat un colaj cu cele mai semnificative date si imagini transmise de SOHO in prima jumatate a acestui an.






Sursa: SolarWatcher




Misterul mormintelor gigantice japoneze


-->




Daca navighezi pe Google Earth langa Osaka, Japonia, nu poti sa nu remarci niste constructii megalitice care seamana cu gaura cheii. Acestea se numesc Kofun si sunt morminte construite intre 250-538 d.Hr. (o epoca cunoscuta sub numele de perioada Kofun). Cele mai mari dintre ele, cele in forma de gaura cheii, sunt numite zempo-koen-fun si sunt specifice Japoniei. Alaturi de morminte mari, exista, de asemenea, zeci de morminte dreptunghiulare mai mici, numite baicho.

Imparatul Nintoku
Cum arata astazi, acoperit cu copaci, este foarte greu sa ne imaginam ceea ce reprezinta, dar incercati sa vizualizati imaginea lor atunci cand au fost initial construite, acoperite cu pietre.


Cel mai mare mormant, Daisen Kofun, are o lungime de 486 de metri si este inconjurat de 3 santuri. A fost construit in 16 ani, folosind o forta de munca foarte mare de 2000 de muncitori pe zi, in total lucrand 7 milioane de oameni.
Acesta este mormantul legendarului imparat Nintoku si este cel mai mare mormant din lume.


Toata lumea stie despre piramidele din Egipt sau despre Armata de teracota din mausoleul primului imparat chinez din dinastia Qin. Cu toate acestea, putini oameni cunosc faptul ca in ceea ce priveste lungimea, Daisen Kofun, mormantul imparatului Nintoku este cel mai mare mormant din lume.




Iata cateva cifre, pentru comparatie: Daisen Kofun are o lungime de 486 de metri si 35 de metri inaltime, Piramida Khufu are o latura de 230.4 de metri si o inaltime de 146 de metri, iar mormantul primului imparat chinez din dinastia Qin este lung de 350 de metri si are o inaltime de 76 de metri.

Celelalte 5 morminte din orasul Sakai sunt ceva mai mici. Cel de-al doilea, cu o lungime de 360 de metri, este al treilea cel mai mare mormant din Japonia si este Richu-Ryo Tumulus, mormantul imparatului Richu:



Spre nord este Hanzei-Ryo Tumulus, lung de 148 de metri, mormantul imparatului Hanzei:


Spre sud, putem vedea Nisanzai Tumulus, lung de 290 de metri. Numele deriva din cuvantul misasagi, care inseamna mausoleu imperial:



Gobyoyama Tumulus are o lungime de 186 de metri si este mormantul imparatului Ojin, tatal imparatului Nintoku:


In cele din urma, Itasuke Tumulus, cel mai mic Kofun din orasul Sakai, care este doar de 146 de metri in lungime:


Mormintele sunt percepute ca fiind sfinte, adevarate mausolee spirituale, unde odinioara se tineau diverse procesiuni cu caracter spiritual. In prezent, japonezii au oarecare retineri atunci cand vine vorba despre aceste structuri pentru ca ele sunt invaluite intr-un adanc mister si niciodata nu au fost expuse pe deplin publicului.
Chiar daca structurile sunt invaluite in mister, nu putem sa nu ne intrebam motivul pentru care au fost construite dupa o gaura de cheie? Un alt lucru surprinzator este faptul ca acestea pot fi zarite astfel doar din aer, pentru ca de pe pamant ele seamana cu o movila de pamant sau chiar cu un deal. Conform parerilor unor arheologi aceste morminte ar fi mult mai vechi decat se vehiculeaza si ar ascunde secretele unei culturi foarte avansate care a trait pe teritoriul Japoniei cu mii de ani in urma.


Sursa: efemeride.ro * muza-chan.net


14 iunie 2013

Amazing mermaid on the rock (Animal Planet)


-->


           


Sursa: youtube.com



13 iunie 2013

Secrets of Egypt: Cleopatra (History Channel)


-->



           





Sursa: youtube.com





The Journey: The UFO case of Anthony Woods


-->


                          


Sursa: paranormaltvchannel


The secret NASA transmissions


-->


                         


Sursa: paranormaltvchannel


12 iunie 2013

Fenomene extreme la Constanta! - imagini incredibile


-->


Aparitia tornadelor in Romania a devenit din ce in ce mai frecventa. Acestea au fost observate in aproape toata tara: Timisoara, Facaieni sau pe Marea Neagra.
Un astfel de vartej pare sa se fi format in noaptea de sambata spre duminica pe lacul Siutghiol. Mai multi oameni au imortalizat furia naturii.


Furtuna a creat imagini ireale si pe cerul Dobrogei. Un telespectator Neptun TV din Mereni a trimis o fotografie cu o imagine incredibila, in care un strat gros de nori este strapuns de o palnie uriasa, prin care se scurge toata ploaia cerului.



Sursa: reporterntv.ro * realitatea.net


Far Out (UFO Documentary)


-->


                             


Sursa: youtube.com




O descoperire din Marea Neagra explica tot ce se intampla cu vremea: Va fi HAOS!


-->


Marea Neagra

In ultimii ani, am fost martorii unor evenimente meteorologice pe care le gaseam inexplicabile, insa cercetatorii ne spun ca, pe langa incalzirea globala, clima a fost influentata si de procesul inversarii polilor magnetici, potrivit bzi.ro. Un astfel de proces dureaza intre sute si mii de ani, iar cercetatorul Norbert Nowaczyk, dupa ce a analizat mai multe roci din Marea Neagra, declara ca a ''citit'' perioadele in care aceste modificari au avut loc.
''Campul magnetic al Pamantului este foarte dinamic. Intensitatea acestuia a variat, de-a lungul timpului , intre 50% mai mult decat in ziua de azi si 90-95% mai putin'', sustine Nowaczyk.
Se cunoaste foarte bine ideea ca Pamantul ar fi intrat de 250 de ani intr-un proces de schimbare al polilor magnetici, care se poate incheia oricand.
Astfel, oamenii de stiinta spun ca recentele eruptii vulcanice sunt o dovada ca acest proces este pe cale sa se incheie. Cea mai mare eruptie vulcanica din emisfera nordica din ultimii 100.000 de ani s-a petrecut la Campi  Flegrei, in apropiere de Napoli, cand roca si cenusa s-au imprastiat peste intreaga suprafata din estul Marii Mediterane si pana in centrul Rusiei.
Pe atunci campul magnetic al Pamantului avea doar 25% din valoarea actuala. Acest fapt indica foarte clar ca ne aflam intr-o perioada scurta a inversarii polilor magnetici,
In momentul in care polii magnetici ai Terrei se vor inversa, anotimpurile si toate ciclurile naturale care depind de pozitia planetei fata de Soare sufera schimbari semnificative.
''In telecomunicatii, transmisii radio si aviatie va fi haos'', spune Nowaczyk.
Animalele care migreaza vor fi bulversate si nu vor mai putea sa se orienteze. Cea mai importanta schimbare pentru om va fi cea a climei pentru ca zonele fertile s-ar putea desertiza in urmatorii ani , iar nivelul oceanului va creste.



Sursa: bzi.ro




Alien Mysteries - S01E03 - Corina Saebels


-->


            


Sursa: youtube.com


Generator acustic antic imens descoperit in Peru


-->


             


Sursa: hiddenincavideos.com



11 iunie 2013

Unsealed Alien Files - Alien Implants


-->


         



Sursa: youtube.com




10 iunie 2013

Unsealed Alien Files - Blue Planet Project


-->


    O carte misterioasa, ''Proiectul Blue Planet'' a iesit la suprafata, care prezinta zeci de ani de cooperare intre fortele militare americane si  extraterestrii pe Pamant, precum si ascunderea acestor vizitatori de lume.


      


Sursa: youtube.com




Alien Files: Alien Gods of Egypt - RA the Sun God UFO Secret society


-->


         


Sursa: youtube.com


Oamenii de stiinta spun: Pamantul a fost creat! Teoria evolutiei - Un basm! - (RO)


-->






Sursa: CreatieSauEvolutie


8 iunie 2013

Unsealed conspiracy files: Stargates


-->





Sursa: youtube.com

Gobekli Tepe - documentar National Geographic


-->


Gobekli Tepe este un sanctuar neolitic situat pe un deal, in sud-estul regiunii Anatolia din Turcia. Este cea mai veche structura religioasa facuta de om. Situl a fost cel mai probabil construit in al 10-lea mileniu i.en. Arheologii germani si turci au inceput sapaturile la acest sit din 1994. Prima data a fost descoperit in urma cercetarilor realizate de Universitatea din Istanbul si Universitatea din Chicago in 1964, ajungandu-se la concluzia ca dealul nu putea fi in intregime o caracteristica naturala si acceptand ca acolo s-ar afla un cimitir bizantin. Acest lucru a fost mentionat prima data in articolul lui Peter Benedict ''Studiu de lucru in sud-estul Anatoliei'' (1980).
In 1994, arheologul Klaus Schmidt de la Institutul Arheologic German din Istanbul a remarcat articolul lui Benedict si a vizitat situl, recunoscand ca acesta era, de fapt, un sit neolitic mult mai vechi. Din 1995, sapaturile au fost efectuate de Institutul Arheologic German din Istanbul si de Muzeul Sanliurfa, sub conducerea lui Schmidt. Dealul a fost exploatat agricol inainte de a fi excavat. Generatii de localnici au mutat frecvent pietrele si le-au pus gramezi pentru a degaja locul, multe dovezi arheologice fiind distruse in acest proces.
Oamenii de stiinta de la Hochschule Karlsruhe au inceput cercetarile la ramasitele arhitecturale si recent au descoperit piloni in forma de T. Unii dintre acesti piloni se pare ca au suferit incercari de distrugere, probabil, de catre fermierii care le-au confundat cu pietre obisnuite de mari dimensiuni.







Sursa: EasternTurkey1




7 iunie 2013

UFOTV - Investigand intalnirile cu extraterestrii - documentar realizat de Dr. John Mack


-->


            


Sursa: UFOTV

Atlantis, the evidence (BBC documentary)


-->







Sursa: youtube.com


UFO sightings ''Humanoid Alien''? - Dr. Steven Greer


-->






Sursa: disclose.tv




5 iunie 2013

The true story of the Philadelphia experiment (History Channel)


-->














Sursa: youtube.com


Dovada ca nu suntem singuri!


-->


            


Sursa: Disclose.tv


Stuff they don't want you to know - Hollow Earth...


-->


           


Sursa: youtube.com


4 iunie 2013

NASA a descoperit portaluri ascunse in spatiul dintre Pamant si Soare


-->



             


Sursa: youtube.com



Lumea secreta a aurului


-->


                         


Sursa: youtube.com


Sirenele: Noi dovezi


-->


                           


Sursa: youtube.com


Aparitia unui OZN in vulcanul Popocatpetl, 30 mai 2013!


-->





Sursa: StephenHannard

Conspiratia OZN (RO)


-->








Sursa: deconspiratii



Investigatie asupra lumii invizibile (RO)


-->



Acest documentar ne aminteste ca spatiul pe care-l locuim are mai multe frecvente de vibratie si ca pe fiecare nivel traieste altcineva. Cine? Ramane de vazut...

                


Sursa: youtube.com




1 iunie 2013

Trecerea unui obiect misterios in Virginia Beach


-->


Mai multi locuitori din Virginia Beach (SUA) au raportat ca au vazut un obiect ciudat pe cer dimineata. A fost raportat un ''boom sonic'' similar cu o nava spatiala care se inalta spre cer. Obiectul a fost vazut coborand spre Oceanul Atlantic, chiar inainte de pranz. Desi nu este clar ce a fost obiectul, culorile curcubeului ar putea fi cauza temperaturilor diferite si gazelor asociate cu obiectul care a cazut.







Vreme extrema si nori imensi deasupra Romaniei!


-->


Un nor pe cat de inspaimantator, pe atat de spectaculos a traversat Timisoara in noaptea de joi spre vineri, 30 mai 2013. Imaginile par desprinse dintr-un film de la Hollywood.








Nor imens in Bacau.

             



Sursa: realitatea.net * opiniatimisoarei.ro