30 aprilie 2014

Statele care au dezvaluit existenta OZN-urilor!








In cativa ani, toate natiunile lumii vor dezvalui existenta OZN-urilor. Pana in prezent, aproximativ 29 de state au dezvaluit publicului mesajul ca nu suntem singuri in univers! Suntem oare pregatiti pentru ideea ca Pamantul este vizitat de civilizatii extraterestre?

Aici este o lista a unora dintre statele si organizatiile care au dezvaluit partial sau in totalitate existenta OZN-urilor:

Argentina



Australia



Brazilia



Chile



China



Vatican



Wikileaks



Rusia










Sursa: tsecret2013.blogspot.ro




29 aprilie 2014

Thirdphaseofmoon: Fotografii socante cu OZN-uri furnizate de NASA









Thirdphaseofmoon ne prezinta fotografii cu OZN -uri furnizate de NASA, printre care un OZN fotografiat in atmosfera Pamantului de catre STS-119 de la NASA, o lumina misterioasa pe Marte si un obiect misterios care apare in fotografiile furnizate de Curiosity Rover.

           



Sursa: thirdphaseofmoon







Conferinta OZN Romania - 10 mai 2014


Foto: http://www.ufocon.ro

Asociatia pentru Studiul Fenomenelor Aerospatiale Neidentificate (ASFAN) organizeaza in data de 10 mai 2014, in sala de conferinte a Muzeului Municipiului Bucuresti (Palatul Sutu), prima editie a conferintei OZN Romania, dedicata prezentarii unor observatii de tip OZN, precum si a unor obiecte, pentru care pana in momentul de fata nu exista explicatii.

Prezentarile, insotite de filme si imagini, vor fi facute de martori oculari, de persoane cu functii oficiale, de specialisti ASFAN, precum si de invitati internationali.
Pentru cei care sunt interesati sa participe la aceasta conferinta accesati site-ul http://www.ufocon.ro.








Fabuloasa istorie straveche din Carpati







''Este spatiul Romaniei de astazi Vatra Vechii Europe? Filmul documentar ''Fabuloasa istorie straveche din Carpati'' raspunde cu probe clare acestei intrebari!
Realizat cu colaborarea a mai mult de zece specialisti, majoritatea arheologi si istorici, filmul aduce in prim plan descoperiri arheologice extraordinare, unice, care plaseaza spatiul Romaniei de astazi in topul locurilor cu cel mai mare potential arheologic din Europa si din lume.
Pornind cu povestea din perioada ultimei glaciatiuni, documentarul prezinta dovezile unei locuiri si continuitati umane care depasesc 60.000 de ani...'' (Daniel Roxin)
Scenariul si regia: Daniel Roxin.

          



Sursa: Daniel Roxin









28 aprilie 2014

UFO Planet sightings report, 28 April 2014







Dari Crapo analizeaza urmatoarele aparitii: un OZN ciudat inregistrat peste Las Vegas; o sfera in Dothan, Alabama; un obiect luminos deasupra autostrazii din Malia, Grecia; aparitii OZN in Queen Creek, Arizona; aparitii in Johannesburg, Africa de Sud; aparitii in Shelbyville, Texas si un glob de lumina care cade din cer intr-o gaura in pamant in Campbellsport, Wisconson.


         





Sursa: Darin Crapo





Harta KGB cu bazele extraterestre de pe Pamant (1)









Exista multe rapoarte cu bazele extraterestre din intreaga lume. O lista completa poate fi gasita aici compilate de Bibliotecapleyades si o alta lista poate fi gasita pe Ufos-aliens.

Intrarea Nahanni Valley (Canada)



Aceasta vale se intinde pe 550 de mile exact de la Fort Simpson pe raul Mckenzie, la nord-vest de Canada. Izvoarele termale si gheizerele de sulf pastreaza valea mai calda decat in zonele inconjuratoare, la aproximativ 30 de grade pe tot parcursul anului, ceea ce face ca valea sa fie mereu acoperita de ceata. Aceasta vale este locuita doar de animale in timp ce oamenii care intra in vale sunt de obicei gasiti fara cap si complet morti. Triburile de indieni din zona evita aceasta vale. Aceasta vale este adesea mentionata ca ''the Valley of the Headless Men''.

Intrarea Liyobaa Cave





Aceasta intrare a fost blocata de catre preotii catolici care au crezut ca aceasta este o intrare catre ''iad''. ''Liyobaa'' sau in traducere ''Pestera Mortii'' era situata in regiunea Zapoteca, undeva aproape de satul vechi Mictlan sau ''Village of the Underworld''. Numele este destul de infricosator pentru un sat.


Aceasta pestera misterioasa este situata intr-un templu, care are o constructie unica. Patru niveluri sunt situate la nivelul solului, in timp ce alte patru sunt sub pamant, pestera in sine fiind situata pe al patrulea nivel deasupra suprafetei solului. Se spune ca aceasta pestera duce in pamant si nu are capat. Pentru ca nimeni nu indrazneste sa intre in pestera misterioasa, nu exista nici o explicatie a acestei pesteri.

Intrarea Pestera Malteza



Intrarea Pestera Malteza este situata pe insula Malta, in apropiere de satul mic Casal Paula. In 1902, in timp ce muncitorii sapau o fantana in Casal Paula, acestia au cazut intr-o pestera subterana. Fantana era sapata pentru o casa pe ''Hal Saflienti'', o strada principala pe Casal Paula. Pestera in care au cazut muncitorii era in legatura cu un intreg complex de pesteri si tuneluri. Aceasta intrare este cunoscuta sub numele de ''Hypogeum de Hal Saflienti''. (In latina ''Hypogeum'' este numele pentru o structura subterana). Tunelurile de sub ''Hypogeum'' au fost astupate de cand o scoala a dus 30 de elevi in pesteri si au disparut cu ghid cu tot. Nu au reusit niciodata de atunci sa gaseasca nici o urma de oameni si copii.

Intrarea din Staffordshire, Anglia




Undeva in Staffordshire, Anglia, exista un camp pustiu in care un muncitor a descoperit o farfurie mare de fier sub pamant. ''Trapa'' era mare si ovala, cu un inel de fier montat pe aceasta. Aceasta intrare conducea in niste tuneluri. Campul este intr-o vale inconjurata din aproape toate partile de paduri. Incidentul a fost mentionat in cartea ''A History of Staffordshire'' de Dr.Plot, care a scris-o in anii 1700.

Death Valley, CA


Legendele indiene locale vorbesc despre un tunel care trece pe sub desert. Cartea ''Death Valley Men'', spune povestea a trei oameni care se presupune ca au gasit un oras subteran in legatura cu acest tunel si de unde au luat comori. Intrarea in Death Valley este in Muntii Panamint, aproape de Wingate Pass. Legendele indiene ale indienilor Paiutes vorbesc despre oamenii care locuiau in pesterile din Panamint.




Sursa:
http://beforeitsnews.com/beyond-science/2013/03/kgb-map-of-alien-bases-on-earth-2441398.html
http://themisanthropesjournal.blogspot.ro/2011/07/liyobaa-cave.html
http://secret-entrances.blogspot.ro/2010/08/secret-entrances-to-creepiest.html




26 aprilie 2014

OZN filmat in Mexic cu putin timp inainte de cutremurul de 7.2 grade, care a avut loc pe 18 aprilie 2014












Filmarea uimitoare a unui OZN cu putin timp inainte de cutremurul cu o magnitudine de 7.2 grade, care a avut loc pe 18 aprilie 2014, in Mexic. Imaginile arata un obiect zburator neidentificat. Dupa cateva secunde, OZN-ul se opreste si isi schimba directia, indreptandu-se catre cei care l-au observat. Obiectul pare apoi sa se opreasca, dupa care porneste din nou cu viteza mare in alta directie.


          



Sursa: http://ufosightingshotspot.blogspot.ro/





Aparitiile OZN din Peru sub investigatie guvernamentala









Guvernul peruan a organizat o echipa de cercetare a OZN-urilor ca raspuns al numarului mare de aparitii OZN-uri raportate in tara.

          




Sursa: beforeitsnews.com





25 aprilie 2014

Locuri misterioase din Romania (Documentar 2013)








In Romania exista locuri stranii, cu un trecut intunecat si invaluit in mister, pentru care nu exista nici o explicatie stiintifica. Locuri care uimesc, inspaimanta si fascineaza de secole. Fiecare isi are originea in relatarile unor martori oculari a caror integritate nu poate fi pusa la indoiala. Legendele imprastie groaza si interesul aproape obsesiv pentru deslusirea enigmaticului. Aceste istorii neelucidate fac din Romania una dintre cele mai uimitoare, paradoxale si fascinante zone ale lumii.(esentainfinitului.blogspot.ro)

             


Sursa: esentainfinitului.blogspot.ro * Paul D. Adrian




Semnele schimbarii - Vreme extrema, martie/aprilie 2014







          

          


Sursa: youtube



WW3 Update: Scene de razboi si trupe ucrainene, APC-uri si elicoptere ataca Slaviansk









Fortele speciale ucrainene i-au masuri in Slaviansk, iar Vladimir Putin a avertizat ca vor fi ''consecinte'' in cazul in care Ucraina va folosi armata impotriva activistilor pro-rusi.

                      



US Navy lanseaza ''Delfinii de lupta'' pentru manevre militare in Marea Neagra.

          


Avioanele de lupta olandeze au interceptat doua bombardiere rusesti in spatiul lor aerian.

         



Sursa: TruthTube451




23 aprilie 2014

Aparitii OZN - Dezvaluirea tehnologiei extraterestre







Thirdphaseofmoon analizeaza o filmare nocturna a unui avion ciudat care se banuieste ca ar fi un proiect incredibil realizat de DARPA Tehnologies. Poate fi vorba de o tehnologie extraterestra?
DARPA este o agentie a Departamentului Apararii Statelor Unite, care dezvolta tehnologii noi pentru utilizari militare.

            


Sursa: Thirdphaseofmoon










UFO Planet sighting report - April 2014







Darin Crapo analizeaza unele dintre cele mai recente aparitii OZN din toata lumea.

           



Sursa: Darin Crapo





22 aprilie 2014

UFO Planet - OZN-uri in Carolina de Sud, Germania, WA, LA







In acest episod, Darin Crapo examineaza urmatoarele aparitii OZN: un obiect mare care trece prin nori in Yacolt, Washington, Statele Unite ale Americii; Multiple OZN-uri pe cerul noptii in Frankfurt, Germania; un OZN filmat peste Los Angeles, California; interviu cu Kosta Makreas, cofondator al ETLetsTalk.org si UFOContact.com.

            


Sursa: Darin Crapo




Catastrofa - Snowball Earth (Ep.2)








Aceasta spectaculoasa serie in cinci parti, prezentata de Tim Robinson, investigheaza istoria dezastrelor naturale, de la inceputurile planetei pana in prezent, oferindu-ne o noua perspectiva asupra existentei noastre si sugereaza ca noi suntem produsul catastrofei. 99% din toate creaturile care au trait vreodata, nu mai exista. Ele au disparut intr-o serie de catastrofe globale. Fiecare dezastru a schimbat cursul evolutiei pe pamant. Fara ele, omenirea sau orice forma de viata pe care o vedem in jurul nostru, nu ar fi astazi aici. Caci din catastrofa vine renasterea. Evolutia este un proces salbatic, imperfect si violent. Supravietuire sau pieire. Istoria catastrofelor pe Pamant a modelat planeta si a determinat evolutia.
Fiecare dezastru a dus la un salt inainte pe un drum al evolutiei, de la bacteriile unicelulare la omenirea in sine.

Episodul 2 - Snowball Earth

Acest episod patrunde intr-o lume inghetata. Este cel mai mare dezastru climatic care a lovit vreodata Pamantul. In urma cu 650 de milioane de ani, o epoca de gheata cataclismica a acoperit intreaga planeta cu gheata si zapada, aproape distrugand viata si transformand lumea intr-un bulgare de zapada urias. ''Snowball Earth'' descopera povestea din spatele uneia dintre cele cele mai controversate teorii de astazi din domeniul stiintei.
Pentru a investiga aceste teorii, filmul ne conduce pe urmele oamenilor de stiinta in sudul Australiei, in Death Valley, Nevada si la ghetarii din Alaska in cautarea unor indicii cu privire la modul in care planeta noastra a trecut prin acest scenariu apocaliptic.

          


Sursa: Pioneer Productions








20 aprilie 2014

Craniul misterios din insula Zealand







Craniul a fost descoperit in orasul Olstykke, de pe insula daneza Zealand, in iulie 2007. S-a intamplat in timpul inlocuirii conductelor de canalizare vechi.


Institutul Niels Bohr din Copenhaga, dupa datarea cu C-14, a descoperit ca aceasta creatura a trait intre anii 1200-1280. Datorita conditiilor diferite de la locul de excavare, se estimeaza ca acest craniu a fost ingropat acolo dupa 1900, dar starea sa buna indica ca a ramas ingropat pentru aproximativ 20 de ani.
Insularii spun ca au circulat legende care sugereaza ca acest craniu ar apartine unui membru al unei societati secrete. Craniul de pe insula este cu 50% mai mare decat cel al unui om.
Datorita dimensiunii orbitelor, se poate concluziona ca aceasta creatura a fost obisnuita cu intunericul, traind probabil sub pamant sau pe o planeta unde era  intuneric.









Sursa: tsecret2013.blogspot.ro/




Paste fericit tuturor!









18 aprilie 2014

The Ancient Inca Temple of Cusco: Sonic and Energy Fields







Coricancha din Cusco este considerata de multi arheologi a fi prima cladire facuta de incasi. Parerea lui Brien Foerster, care a realizat acest film, este ca aceasta cladire a fost construita de un popor misterios numit Piuhuas sau Viracochans.



         


Sursa: Brien Foerster





Hangar 1 - The UFO File E05 - American Hotspots









                    


Sursa: youtube






17 aprilie 2014

UFO Planet - Un OZN peste Vail, Colorado si alte 6 aparitii OZN







O calatorie in necunoscut cu Darin Crapo, care ne prezinta in acest episod urmatoarele aparitii: aparitia unui OZN in apropiere de Vail, Colorado, Statele Unite ale Americii; o vedere nocturna a unui OZN peste Vancouver, BC, Canada; un OZN cu ''raza de lumina'' peste Bakersfield, California; un OZN peste un camp cu vite in Hawaii; OZN-uri multiple capturate la vest de Massachusetts, Statele Unite ale Americii si o sfera in apropierea soarelui fotografiata in nordul statului New York.

           



Sursa: Darin Crapo







16 aprilie 2014

Multiple OZN-uri reperate deasupra Lacului Erie!









Foto: beforeitsnews.com


Aceste sfere apar pe Lacul Erie (America de Nord) de multi ani. Aceste lumini nu sunt cu siguranta stele sau ambarcatiuni conventionale. Acestea plutesc o perioada mare de timp, isi modifica culoarea si apar si dispar intr-o clipa.
Se presupune ca Lacul Erie ar ascunde o baza pentru OZN-uri, asa cum declara John Ventre de la History Channel ''Hangar 1''. Acest tip de OZN-uri care se scufunda in adancurile apelor, sunt cunoscute sub numele de ''USOs'' (obiecte neidentificate scufundate).


           




Sursa: FrozenHill * beforeitsnews.com









Un OZN a fost filmat in Maassluizer, Olanda!








Vineri, 14-04-2014, un locuitor din Maassluizer, a filmat un obiect zburator neidentificat deasupra portului Botlek. Obiectul era de culoare albastra si nu facea nici un zgomot. Acesta a disparut dupa un timp in nori. ''Este greu de spus ce ar putea fi acest obiect, ar putea fi un OZN sau o drona'', a declarat martorul ocular.

           


Sursa: rtvrijnmond




O eleva a filmat un inel negru ciudat pe cerul Angliei!








O eleva a fost uimita atunci cand s-a uitat spre cer si a vazut acest inexplicabil inel negru enorm. Georgina Heap, in varsta de 16 ani, juca tenis cu mama ei Jo, atunci cand a observat aceasta aparitie fascinanta. Privind spre cer, ele au vazut un cerc negru, bine definit, care semana cu un inel de fum gigant. Inelul a ramas acolo timp de aproximativ trei minute inainte de a disparea complet. Fenomenul a avut loc in apropiere de Leamington Spa, vineri seara, au declarat oficialii.

          


Sursa: SWNS TV







12 aprilie 2014

Aparitii OZN in Alberta, Canada!








O mama si fiica ei, care traiesc la ferma lor aflata in afara orasului Nanton, in sudul provinciei Alberta, sunt tulburate, dupa ce cateva obiecte zburatoare neidentificate au zburat peste casa lor, duminica noaptea tarziu.

Aici este o imagine a familiei Martin care a reusit sa fotografieze obiectul zburator care plutea deasupra fermei lor de vite (Sam Martine).

Sam Martine spune ca in timp ce ea si fiica ei se uitau la TV, au vazut doua lumini stralucitoare plutind deasupra fermei, la un kilometru distanta de casa lor.


Martin spune ca atunci cand au iesit pe varanda ca sa vada mai bine luminile, acestea au zburat rapid spre ele, speriind vitele.
''Atunci lumina a inceput sa vina direct spre noi si a trecut pe deasupra casei noastre, indreptandu-se spre nord-vest, in spatele nostru'', a declarat Martine. ''N-am mai vazut asa ceva pana acum''.
Fiica ei, Martine Baylie, in varsta de 14 ani, a incercat sa faca o poza obiectelor cu telefonul ei, dar a spus ca aparatul se comporta ciudat. ''Imaginea a devenit complet verde si mai tarziu in acea noapte, s-a sters singura.''
Sam Martine a reusit sa faca cateva fotografii cu camera ei DSLR. Ele inca nu sunt sigure ce au vazut, dar povestea lor a atras atentia pe internet.
Chris Rutkowski, un scriitor de stiinta care studiaza rapoartele OZN din Canada, crede ca ar putea fi o explicatie simpla. El spune ca luminile rosii si albastre se intalnesc frecvent la avioane.
Robyn Foret, presedintele comisiei de educatie si informare publica de la Royal Astronomical Society din Canada, este de acord. El spune ca aceste obiecte care au fost vazute nu sunt legate de o activitate paranormala.
In timp ce expertii nu sunt convinsi ca este un OZN, ei spun ca in Alberta astfel de aparitii sunt destul de comune.
Conform The Canadian UFO Survey, care este condus de Rutkowski, au existat 1180 de aparitii in 2013 si mai mult de o suta din aceste aparitii au avut loc in Alberta.
Si aceasta nu este prima data cand o activitate paranormala a fost raportata in Nanton.



Sursa: beforeitsnews.com



Catastrofa - Nasterea Planetei (Ep.1)








Catastrofa - Naterea Planetei - documentar 2008 (Catastrophe - Birth of the Planet)
Aceasta spectaculoasa serie in cinci parti, prezentata de Tim Robinson, investigheaza istoria dezastrelor naturale, de la inceputurile planetei pana in prezent, oferindu-ne o noua perspectiva asupra existentei noastre si sugereaza ca noi suntem produsul catastrofei. 99% din toate creaturile care au trait vreodata, nu mai exista. Ele au disparut intr-o serie de catastrofe globale. Fiecare dezastru a schimbat cursul evolutiei pe pamant. Fara ele, omenirea sau orice forma de viata pe care o vedem in jurul nostru, nu ar fi astazi aici. Caci din catastrofa vine renasterea. Evolutia este un proces salbatic, imperfect si violent. Supravietuire sau pieire. Istoria catastrofelor pe Pamant a modelat planeta si a determinat evolutia.
Fiecare dezastru a dus la un salt inainte pe un drum al evolutiei, de la bacteriile unicelulare la omenirea in sine.
Episodul 1 - Nasterea Planetei
Primul episod spune povestea nasterii dificile a Pamantului si modul in care formarea Lunii noastre ne-a setat pe un curs unic de a deveni o planeta apta pentru viata. Stralucind pasnic pe cerul noptii, este dificil sa ne imaginam ca Luna s-a nascut de fapt datorita unuia dintre evenimentele cele mai violente si potential devastatoare din istorie. In urma cu 4,5 miliarde de ani, in haosul de la inceputurile sistemului nostru solar, un corp ceresc imens a lovit Pamantul cu o asemenea forta incat a trimis resturile in spatiu. Astfel s-a format Luna.
Primul episod al seriei ''Catastrofa'', exploreaza rolul Lunii in crearea atmosferei calme pe Pamant, care a permis in cele din urma ca viata sa prinda radacini.

         



Sursa: Pioneer Production








10 aprilie 2014

News Report: Aparitii OZN in Carolina de Sud, martie 2014










          


Sursa: ufo-blogger.com





Un OZN imens a fost fotografiat peste Chile









Ufologii din Chile spun ca aceasta imagine este a unui obiect enorm, neidentificat reperat in partea de sud a tarii.
Conform rapoartelor facute de mass-media din Chile, autenticitatea unei fotografii a unui presupus OZN in Chile a fost confirmata de Comite de Estudios de Fenomenos Aereos Anomalos (CEFAA).
Imaginea a fost luata in zona cunoscuta sub numele de El Yeso Reservoir, de un cuplu venezuelean care traieste in partea de sud a tarii. Imaginea a fost investigata de catre CEFAA de directorul sau general, generalul Ricardo Bermudez (Ret.).
OZN-ul vazut la El Yeso Reservoir avea de doua ori dimensiunea Stadionului National din Chile, conform declaratiilor facute de acesta pentru Terra Chile.
''Nu stim ce este sau de unde a venit, dar fenomenul aerian anormal descris ca un obiect zburator neidentificat este real si avem dovada si declaratiile martorilor oculari in sprijinul acestei afirmatii'', spune Bermudez, care a fost pilot militar pentru Chilean Air Force.




Sursa: ufo-blogger








UFO Files - Black Box UFO Secrets









                    




Sursa: UFO&Horror Documentary






9 aprilie 2014

Un disc imens de 3000 de mile a fost fotografiat de ISS!








Aceasta imagine a fost lansata recent de Brasilia Planetarium si pare sa arate un obiect masiv in forma de disc, care stationeaza deasupra Pamantului. Discul este estimat a avea intre 3000-5000 de mile in diametru. Stephen Hannard, care a postat acest videoclip pe youtube, nu stie ce poate fi acest obiect. De aceea, el a contactat Brasilia Planetarium pentru clarificari suplimentare referitoare la acest obiect. Revenim cu actualizari!

        


Sursa: StephenHannardADGUK





6 aprilie 2014

Best UFO sightings of this week April 2014








Cele mai bune aparitii OZN din martie - aprilie 2014 din mai multe surse si locatii la nivel mondial.

                   


Sursa: youtube



4 aprilie 2014

Cerc din piatra pe Marte!









O alta anomalie pe Marte surprinsa intr-o fotografie de Curiosity Rover.
Sursa imaginii: http://mars.jpl.nasa.gov

          



Sursa: youtube



Naked Science - Atlantis (National Geographic)







Un dezastru se profileaza la orizont. Un oras fabulos, bogat in cultura si tehnologie avansata, este pe cale sa fie distrus. Cladiri, oameni, o intreaga civilizatie este spulberata de un dezastru natural coplesitor. Legenda a incantat oamenii de stiinta de secole.
In acest episod, Naked Science, merge in cautarea celui mai cunoscut mit din toate timpurile - City of Atlantis - care s-a pierdut sub valurile celui mai mare cataclism natural care a avut loc cu aproximativ 11.000 de ani in urma.

             


Sursa: Pioneer Productions





Zeci de mii de OZN-uri filmate! Raport special aprilie 2014!









Zeci de mii de OZN-uri filmate! Interviu exclusiv la Thirdphaseofmoon cu Jim Martin, care a realizat aceste filmari.

            


Sursa: thirdphaseofmonn







3 aprilie 2014

UFOTV: ''Monumentele misterioase din piatra de la Markawasi''









Acest documentar exploreaza istoria monumentelor neobisnuite din piatra de la Markawasi, Peru.
Pe un platou indepartat, in Central Peru, au fost gasite sute de figuri enigmatice sculpate in stanca. Chipuri care nu ar trebui sa fie acolo deloc. Un faraon egiptean cu frizura si barba arata aproape identic cu masca mortuara a regelui Tut. Un chip gigantic numit ''Regina Africana'' arata similar cu Marele Sfinx din Egipt. Toate aceste caracteristici pot fi vazute intr-un platou misterios din Peru, cunoscut ca Markawasi. Au fost sculptate aceste figuri de catre o civilizatie pierduta? A existat un contact intre Egipt si Peru in cele mai vechi timpuri? Au fost oare acestea si mai mult de 200 de alte imagini bizare sculptate de catre fiinte inteligente sau sunt doar un capriciu al naturii?
Faceti cunostinta cu Daniel Ruzo, exploratorul de renume mondial, care a descoperit primul Markawasi, in 1952. Auzi teoria sa despre cultura Masma, care a creat monumentele inainte ca un mare potop sa distruga omenirea, in urma cu aproape 10.000 de ani. Referitor la realizarea acestora, el crede ca au fost folosite tehnici asemanatoare cu cele folosite la realizarea sculpturilor aflate in alte parti ale planetei: Romania, Mexic, Franta si Brazilia.
In unele sculpturi se pot vedea profile umane si siluete de animale, iar in altele se pot vedea, de asemenea, chipuri umane, pasari si reptile. Markawasi este unic, conducandu-ne intr-o lume mistica care comunica direct cu cosmosul.
Faceti cunostinta cu Peter E. Schneider, un cercetator modern, care este determinat de activitatea minunata a lui Ruzo in descoperirea secretului de la Markawasi.
Faceti cunostinta, de asemenea, cu geologul Dr. Robert Schoch care a ajutat la rescrierea istoriei, considerand ca Sfinxul este cu mii de ani mai vechi decat se credea anterior. Schoch exploreaza Markawasi si ofera o explicatie surprinzatoare pentru aceste monumente enigmatice din piatra .

                    


Sursa:
UFOTVStudios
http://www.bcvideo.com/bperu.html
http://cronicasubterranea.blogspot.ro/2009/08/marcahuasi-supervivientes-del-diluvio.html
http://rogrup.net/group/mistere/forum/topics/marcahuasi-1






2 aprilie 2014

UFO Planet - OZN surprins in timpul filmarilor unui clip muzical in Los Angeles!








O calatorie in necunoscut cu Darin Crapo, care ne prezinta in acest episod cateva aparitii OZN interesante: luminile unui OZN filmate peste Gila Bend, Arizona; OZN surprins in timpul filmarilor unui clip muzical in Los Angeles; o sfera isi schimba directia si viteza peste Boynton Beach, Florida; nori ciudati si OZN-uri peste Culemborg, Olanda.

            


Sursa: Darin Crapo





Uruguay's UFO Files









In acest episod vom explora cazurile OZN din Uruguay.
Uruguay este una dintre cele mai mici tari din America de Sud, unde martorii au raportat fenomene OZN inca din anul 1947. Aceasta este una dintre tarile in care armata pare sa fie mai deschisa fata de fenomenul OZN. In 1979, presedintele Uruguayului a creat ''Comission for Receiving and Investigating Complaints and Unidentified Flying Objects'' sau CRIDOVNI, ca departament oficial al Uruguayan Air Force.
Comisia primeste, cerceteaza si investigheaza cazuri OZN, ca parte a activitatii lor de rutina si deschide posibilitatea explorarii originii extraterestre.

            


Sursa: Open Minds Production







1 aprilie 2014

Liderii mondiali au purtat insigne iluminati la Summit-ul de Securitate Nucleara!







Liderii mondiali care au participat la Summit-ul de Securitate Nucleara din martie 2014 au purtat insigne iluminati bizare in forma de piramida la rever, in timp ce s-au adunat in jurul unui ochi gigant, cu o piramida holografica plutitoare suspendata deasupra acestuia.

           


Sursa: PrisonPlanetLive