29 noiembrie 2014

Thirdphaseofmoon: Un OZN supersonic reperat in Santa Cruz, California








Thirdphaseofmoon prezinta doua aparitii OZN: Un OZN supersonic filmat in Santa Cruz, California si un OZN interdimensional in Olanda, care a aparut de nicaieri si a disparut in 2 secunde in nori.




















28 noiembrie 2014

O ambarcatiune transparenta necunoscuta a fost fotografiata deasupra Vienei








Martorul ocular: ''Sunt un localnic din Viena, Austria, si in timp ce eram pe balcon, am vazut o ambarcatiune mare, transparenta plutind deasupra norilor timp de aproximativ doua minute.''
''Mi-am luat telefonul (Samsung Galaxy S5), si dupa ce am fotografiat-o, ambarcatiunea a disparut.N-am mai vazut asa ceva, a fost ciudat.''






Cazul Mufon 61696 












26 noiembrie 2014

Anomalii pe Marte - 26 noiembrie 2014






Link-ul original de la NASA: http://photojournal.jpl.nasa.gov/jpeg/PIA05584.jpg. 





Ultimele anomalii descoperite pe Marte

Intr-una din imaginile trimise de Mars Curiosity, se vede foarte clar in mijlocul desertului martian o piatra albastra stralucitoare, iar in cealalta imagine conturul unei statui. 



           










25 noiembrie 2014

Un fizician sustine ca exploziile nucleare de pe Marte au distrus doua civilizatii antice umanoide







Acum mult timp a existat o civilizatie umanoida antica pe Marte care ar fi murit intr-un razboi nuclear. Dr.John Brandenburg sustine ca exista dovezi a doua explozii nucleare pe Marte. Acestea au distrus in mod evident doua rase cunoscute sub numele de Cydonieni si Utopieni. Dr.John Brandenburg isi va prezenta teoria la American Physical Society in Illinois. El va sustine ca o civilizatie antica de pe Marte a fost distrusa de un atac nuclear planificat din spatiu de catre o alta rasa extraterestra inteligenta.
''Suprafata martiana este acoperita cu un strat subtire de substante radioactive, incluzand uraniu, thoriu si potasiu - si aceste structuri radiaza ca o sursa fierbinte pe Marte. O explozie nucleara ar fi imprastiat deseuri peste tot in jurul planetei'', a declarat Brandenburg la Fox News in anul 2011.
Dr.John Brandenburg este fizician la Orbital Tehnologies din Madison Wisconsin si are un doctorat in fizica teoretica a plasmei la Universitatea California din Statele Unite.
Teoria sa a fost publicata in Journal of Cosmology and Astrophysics.






Teoria lui Brandenburg despre locul unde au avut loc exploziile. Imagine: Journal of Cosmology and Astrophysics.

Potrivit lui Brandenburg, dovada unui atac nuclear poate fi vazuta si astazi. Exista sute de constructii in ruina in imaginile panoramice de la NASA. Mai jos, imaginea panoramica luata de Mars Curiosity pe 7 octombrie 2014, arata in mod clar o constructie in ruina si obiecte realizate artificial. Dovada unui atac nuclear?

Obiectele sunt de culoare alba. Linkul imaginii originale de la NASA: http://www.jpl.nasa.gov/spaceimages/details.php?id=pia18880




Mai mult, el spune ca Marte a avut un climat la fel ca pe Pamant pentru viata plantelor si animalelor, precum si doua civilizatii antice umanoide, Cydonienii si Utopienii, care ar fi avut un nivel de tehnologie similar cu cea a vechilor egipteni de pe Pamant.
Se presupune ca dupa ce a izbucnit razboiul nuclear pe Marte, rasa martiana supravietuitoare a emigrat pe Pamant, construind Piramidele si Sphinxul pentru a reprezenta caracteristicile de pe Marte.



                             
                             



Sursa: motherboard.vice.com




Un posibil OZN a cazut din cer in Canada









Un posibil OZN a fost fotografiat deasupra orasului Charlottetown in Canada. Fotografia a fost facuta de un localnic si pare sa arate o sfera mare, care lasa doua dare de fum in spatele ei. Obiectul a ramas pe cer pentru cateva minute inainte sa dispara. Potrivit site-ului theaurora.ca se crede ca ar putea fi vorba despre un meteorit sau o parte a unor resturi din spatiu. Pana in prezent nu exista nici o confirmare in legatura cu originea obiectului.






           


          



Sursa: Paranormal Crucible




21 noiembrie 2014

Caderea spectaculoasa a unui meteorit in Oklahoma, Statele Unite ale Americii









In dimineata zilei de 19 noiembrie 2014, James West a avut norocul sa surprinda cu camera caderea unui meteorit in Oklahoma, Statele Unite ale Americii.

                           












                          


Sursa: James West



Egipt: Explorarea tunelurilor antice sapate in munte








La sfarsitul lunii martie si inceputul lunii aprilie, Brien Foerster a explorat cateva locuri din Egipt pe care putini vizitatori le-au vazut vreodata. Un astfel de loc este cel unde se afla mormintele nobililor, in apropiere de Aswan. Folosite intr-o anumita masura ca morminte de catre dinastiile egiptene, probabil greci, romani si crestini, aceste tuneluri au fost sapate in roca, probabil, cu ajutorul unor tehnologii care inca nu pot fi explicate de multi cercetatori.
Intrebarea este cine a facut aceste tuneluri? Cine au fost constructorii originali ai acestor tuneluri?
Brien Foerster: ''Am gasit simboluri ale unor usi false pe pereti, peste tot, pictati cu hieroglife egiptene, chiar si reprezentari crestine, simboluri care reprezinta apa. Probabil ca a existat apa in spatele acestor pereti, iar in aceste tuneluri exista retele de apa din cele mai vechi timpuri.''






           



Sursa: Brien Foerster




20 noiembrie 2014

UFO Planet Sighting Report - 11 noiembrie 2014








Darin Crapo prezinta aparitii OZN in: Pikesville, Maryland; Highland, California; Creighton, Nebraska; Alberta, Canada; Cardiff, Wales si Bangalore, India.






            



Sursa: Darin Crapo




ESA confirma: ''Cometa 67P emite un semnal radio misterios''







Agentia Spatiala Europeana (ESA) a confirmat ca a primit un semnal misterios de la cometa 67P.
Examiner.com a descris intr-o postare pe website-ul sau ca semnalul este ca un ''cantec misterios'' si a postat si o inregistrare cu acest semnal, avand titlul: ''Ascultati cum canta cometa noastra''.
Saptamana trecuta, ESA a sarbatorit succesul misiunii Rosseta, care a trimis o sonda pe cometa 67P, pentru a studia comportamentul acestei comete. Scopul adevarat al acestei misiuni a fost instalarea unei sonde pe cometa 67P deoarece se crede ca aceasta este de origine extraterestra si incearca sa comunice cu Terra.
Examiner.com mentioneaza ca autorul Scott Waring de la Ufo Sightings Daily a scris intr-un email publicat in The Guardian, ca acest semnal misterios a fost detectat de NASA acum 20 de ani si ca acesta a fost adevaratul motiv din spatele misiunii Rosseta. Teoria lui Waring si a altora care au sustinut aceasta idee a fost criticata de mass-media, care a respins ideea unui semnal radio misterios provenind de la cometa 67P.
Ei bine, astazi ESA i-a dat dreptate lui Waring. Semnalul misterios este de fapt ''un cantec'', fiind transmis de catre cometa, probabil o oscilatie a campului sau magnetic.






Marea intrebare este daca semnalul este o compozitie intamplatoare a naturii, asa cum presupune ESA, sau a fost creat de o inteligenta extraterestra.

         

O fotografie facuta pe 10 septembrie in timpul misiunii Rosseta arata ceva ce pare a fi un turn radio, care se presupune ca ar fi sursa semnalului misterios si un posibil OZN pe suprafata cometei 67P. Intr-una dintre fotografiile facute publice de ESA, se observa un cablu de culoare alba care duce spre turn.



In concluzie, este evident motivul pentru care ESA si NASA a considerat ca semnalul este mai mult decat o compozitie intamplatoare a naturii.

Daca extraterestrii doresc sa-si anunte prezenta printr-un cantec frumos transmis de la o cometa indepartata, atunci pare sa fie o forma eleganta de First Contact.


Sursa: ufothetruthisoutthere * Examiner.com





19 noiembrie 2014

Un fulger imens care a aparut peste Urali in Rusia socheaza localnicii si oamenii de stiinta









Un fulger imens portocaliu a luminat cerul in regiunea Sverdlovsk din Rusia in Urali. Cerul intunecat al serii a devenit brusc portocaliu-rosu la 17:39 ora locala. Pentru zece secunde o lumina portocalie cu galben si alb in mijloc a transformat noaptea in zi.
Explozia a avut loc pe 14 noiembrie 2014, evenimentul fiind inregistrat de mai multi localnici.
Un conducator auto care a filmat explozia cu o camera auto pe drumul spre Rezh, a postat filmul pe YouTube. Ciudat este ca nu s-a auzit nici un sunet.
Cativa adolescenti din orasul Rezh au filmat, de asemenea, fenpmenul cu telefonul mobil.
Nici meteorologii, nici oamenii de stiinta nu au putut explica fenomenul neobisnuit. Unii sunt de parere ca explozia se datoreaza lansarii unei rachete sau caderii unui obiect din spatiu. Dar un observator local a declarat ca nu a cazut nimic din cer in acea zi.
Oficialii locali din cadrul Ministerului Rus pentru Situatii de Urgenta au refuzat sa comenteze cauza exploziei.






           

           





Sursa: Russia Today







15 noiembrie 2014

Thirdphaseofmoon: Noi aparitii ciudate pe Marte!








Trei aparitii ciudate au fost observate pe Marte! Mars Rover Curiosity a fotografiat un obiect plutind pe suprafata planetei Marte. Inregistrarea a fost facuta pe 29 ianuarie 2014. Mars Rover a mai fotografiat, de asemenea, o formatiune ciudata de roci in forma de cerc si un posibil OZN care zboara pe Marte.
Sursa imaginii: http://mars.jpl.nasa.gov/msl-raw-images/proj/msl/redops/ods/surface/sol/00527/opgs/edr/ncam/NLB_444283159EDR_F0260000NCAM00251M_.JPG








            



Sursa: thirdphaseofmoon










14 noiembrie 2014

Update: Anomalii pe Marte - noiembrie 2014







Ufologul Scott C.Waring a postat pe site-ul sau ufosightingsdaily cele mai recente anomalii de pe Marte descoperite in fotografiile realizate de Mars Curiosity si postate pe Gigapan. Printre aceste fotografii, Scott a descoperit un fragment dintr-o nava extraterestra.

Data descoperirii: 9 noiembrie 2014.
Sursa imagini: http://www.gigapan.com/gigapans/164557

Aripa unei nave extraterestre.






Un fragment dintr-o nava spatiala.

           

Cerc cu cruce pe Marte.




Obiect masiv estompat de NASA.









Sursa: Scott Waring








13 noiembrie 2014

Extraterestrii pe Luna - Dezvaluirea (Documentar lansat pe canalul SyFy)








''Aliens on the Moon''(Extraterestrii pe Luna)  este un documentar nou care a fost lansat pe canalul SyFy. Cele doua ore de film vor expune adevarul despre extraterestrii de pe Luna, producatorul acestui film fiind Robert Kiviat. El este cunoscut pentru documentarele ''Alien Autopsy Fact or Fiction'' si ''Best UFO Cases Ever Caught on Tape''. Canalul SyFy mentioneaza ca in acest film vor fi expuse fotografii de la NASA care nu au fost vazute pana acum.
Documentarul marcheaza a 45-a aniversare de la prima debarcare a omului pe Luna.






           








9 noiembrie 2014

Tehnologie antica avansata de taiere a pietrei in India









Sa aruncam o privire la cele mai vechi tehnici de taiere in piatra din India, precum si la modul in care acestea au reusit sa transforme pietrele in sculpturi frumoase. Chiar daca taierea in piatra a inceput inca din anul 200 i.Hr., apogeul tehnicii de taiere in piatra a fost atins in jurul anului 600 d.Hr de catre dinastia Pallava din sudul Indiei. Uneori, cu ajutorul acestei tehnologii, ei au avut, de asemenea, posibilitatea de a transforma un intreg munte in temple frumos sculptate. Chiar daca exista o multime de dovezi ale existentei unor instrumente vechi avansate, in acest film se analizeaza teoria conventionala a utilizarii daltilor si a ciocanelor.






          






Sursa: Phenomenal Travel Videos





















https://www.youtube.com/watch?v=K4aZ2P1KQDY

8 noiembrie 2014

Un pasager de la bordul unui avion comercial a filmat un OZN in forma de disc deasupra Iranului











Un pasager de la bordul unui avion comercial a inregistrat cateva imagini uimitoare ale unui OZN in forma de disc, care zbura sub avionul lor. Aeronava zbura peste spatiul aerian iranian in acel moment si nici un guvern sau organizatie nu a declarat nimic despre acel obiect zburator.
In film se vede ca obiectul in sine este mic, dar ceea ce este clar si sigur este faptul ca nu are aripi, in sensul conventional, in schimb obiectul pare a avea o forma complet rotunda, modelul clasic al OZN-urilor pe care le-am vazut in trecut.
Este o nava extraterestra? Sau pur si simplu un avion experimental?







         





Sursa: huffingtonpost







Aparitia unei sfere metalice pe cer in Leon, Mexic








O sfera metalica si-a facut aparitia pe cer in Leon, Mexic. Filmarea a fost facuta pe 4 noiembrie 2014.





     



           



Sursa: OVNIS ACTUALES





Aparitii OZN pe cerul Indiei - octombrie 2014







Aparitie OZN in Kochi, India

India Today News relateaza:
''Un obiect zburator neidentificat a fost reperat in Kochi, miercuri. Luminile acestui OZN au fost observate pe cer de catre un grup de oameni in timp ce ploua.'' In timp ce veridicitatea acestei afirmatii este pusa la indoiala, unul dintre ei a reusit sa faca o fotografie a acestui presupus OZN, care a circulat pe WhatsApp. Daca ar fi sa dam crezare martorilor, OZN-ul a plutit pe cer un timp inainte sa dispara in nori.
Link India Today: http://indiatoday.intoday.in/story/is-this-an-ufo-in-the-sky-above-kochi/1/398137.html







O alta aparitie OZN a avut loc pe 21 octombrie in Chennai, India.

Fotografia de mai sus si clipul video de mai jos, au fost rapoarte separate, dar se pare conexe. Aceste OZN-uri stralucitoare au fost observate saptamana trecuta in India, pe internet fiind postate mai multe videoclipuri.
Aceste aparitii au avut loc in aceeasi zona si in aceeasi saptamana.

           




Sursa: ufosightingsdaily * THEEYEINTHESKY







7 noiembrie 2014

Mii de oameni au vazut OZN-uri imense peste tot in Australia - 3 noiembrie 2014














In aceasta saptamana au fost observate OZN-uri ascunse in nori peste tot in Australia . Conturul lor in nor este o dovada in acest sens. Au aparut zeci de tweet-uri din Australia pe internet de la persoane care au fotografiat aceste OZN-uri. 
Iata mai jos cateva dintre fotografiile postate pe internet:






           







6 noiembrie 2014

Anomalii pe Marte: Simboluri martiene












Uitandu-ne la aceste imagini, nu putem sa nu ne gandim ca acolo a existat la un moment dat o viata trepidanta si, probabil, o civilizatie dezvoltata sau colonii de pe alte planete. Putem sa presupunem, de asemenea, ca acolo sunt resturile unei baze abandonate cu mult timp in urma.

Aceasta imagine a fost facuta de Mastcam, aflata la bordul Mars Rover Curiosity al NASA.

Link imagine: http://mars.nasa.gov/msl/multimedia/raw/?rawid=0154ML0008510140104505E01_DXXX&s=154

             





Sursa: alien-ufo-videos








4 noiembrie 2014

Cele mai bune aparitii OZN ale lunii octombrie 2014!







Thirdphaseofmoon ne prezinta cele mai bune aparitii OZN din toata lumea din luna octombrie 2014.


           






                 



Sursa: thirdphaseofmoon