29 decembrie 2014

Ancient Aliens S07E08 - Extraterestrii printre noi (2014)
Fiecare miscare este monitorizata. Exista milioane si milioane de camere de filmat oriunde mergi. Fiecare conversatie este inregistrata. De fapt, mobilele trimit informatiile despre ceea ce comunici cu o frecventa zilnica. Si fiecare secret este expus. Ne indreptam in aceasta directie in care, cu strafulgerarea unei chei, poti afla orice doresti despre o persoana. Pe masura ce tehnologia avanseaza, informatiile despre orice, si oricine, devin mai accesibile decat oricand inainte. Insa in aceasta epoca a accesului nelimitat, nu ar trebui sa ne intrebam, nu doar cine ne supravegheaza, ci si de unde? Acesti Pazitori, care sunt extraterestri, erau peste tot pe Terra, in vremurile antice, urmarind oamenii de pe Terra, urmarind dezvoltarea civilizatiei, si trebuie sa va intrebati, nu se intampla asta si astazi?

                              


''5 iunie 2013 - Cotidianul britanic The Guardian aduce la cunostinta ca au fost dezvaluite documente clasificate ale National Security Agency (NSA) din Statele Unite ale Americii. Printre ele este un ordin de la Foreign Intelligence Surveillance Court in care se cere firmei Verizon remiterea metadatelor milioanelor de mobile ale americanilor catre FBI si NSA. Patru zile mai tarziu, Edward Snowden un ex-expert in cyber-securitate de la Central Intelligence Agency (CIA), iese public si recunoaste ca el este sursa scurgerilor de informatii. Cand este rugat sa-si explice gestul, Snowden declara: ''Pot sa va vad e-mail-urile, parolele, inregistrarile telefonice, cartelele de credit. Nu vreau sa traiesc intr-o lume in care tot ce fac si tot ce spun este inregistrat.''
NSA-ul este Agentia Nationala de Securitate sau asa cum o numesc unii, Agentia Nationala de Spionaj, care controleaza monitorizarea sistemelor de comunicatii peste tot in lume, orice forma de comunicare electronica, in scopul, dupa cum se presupune, ca securitatea nationala sa identifice si sa neutralizeze orice amenintare pentru America. Unul dintre documentele pe care le-a dezvaluit Edward Snowden era despre Proiectul Mystic, care are capacitatea de a inregistra efectiv semnalul audio de la fiecare conversatie din intreaga tara, daca nu de pe intreaga planeta. Tehnologia este, intr-adevar interesanta pentru ca ne imbunatateste viata in atatea moduri. Dar cu fiecare dintre aceste imbunatatiri, exista de asemenea ceva posibil pierdut, depinde cum privesti lucrurile. De exemplu, intimitatea noastra se schimba sau, de fapt, se reduce aproape zilnic. Nu am experimentat niciodata o societate in care exista atat de multe microfoane, milioane si milioane de camere de filmat oriunde mergi. Ne mutam intreaga viata in ceea ce e cunoscut drept ''The Cloud'' (Norul). Ne indreptam in aceasta directie in care cu strafulgerarea unei chei,  poti afla orice doresti despre o persoana. Asa cum tehnologia continua sa avanseze cu o rata crescatoare nemaivazuta, dobandim un acces urias la informatiile obtinute unul despre celalalt, devenind interconectati ca niciodata inainte in istoria noastra. Exista cei care cred ca aceasta evolutie a tehnologiei nu este pe de-a intregul realizarea noastra, ci ca am fost indrumati de vizitatorii care au venit prima oara pe Terra cu mii de ani in urma. Deci, este posibil ca inca sa fim observati? Si raspunsul este un rasunator DA.Teoreticienii astronautilor antici afirma ca datorita design-ului extraterestru devenim atat de tehnologic interconectati, si ca suntem supravegheati nu doar de agentiile guvernelor, ci si de fiinte de dincolo de lumea noastra. De asemenea, ei pretind ca ne-au dirijat in aceasta directie in trecutul antic, si ca putem gasi dovezile despre existenta lor in povestirile unui grup de extraterestrii antici, cunoscuti drept Pazitori (The Watchers).....
La conferinta anuala ''Apple Worldwide Developers'' Steve Jobs dezvaluie lumii intregi ultima realizare tehnologica...iCloud. Acest serviciu nou permite utilizatorilor sa-si stocheze toate datele digitale, ca muzica, e-mail, contacte, documente, fotografii si istoricul cautarilor pe net, intr-un rezervor de servere telecomandate, cunoscut colectiv drept Cloud. Si pentru ca se regaseste in fiecare dispozitiv Apple unii oameni utilizeaza Cloud-ul fara ca macar sa realizeze...Toate datele dvs. sunt acum in Cloud. Sunt altundeva. Binenteles puteti avea acces la ele intotdeauna si sa le cititi, dar, de asemenea, inseamna ca si altcineva acum are acces la datele dvs...Este incredibil, pentru ca literalmente v-ati pus propriile date intr-o locatie necunoscuta, rulata de cine stie cine. Nu mai detinem personal controlul propriilor noastre date pe propriul nostru hard drive. Dvs doar le trimiteti in eter catre cine stie unde.
Este posibil ca extraterestrii care au supravegheat mii de ani, de fapt sa ne conduca in acest punct? Este posibil ca increderea noastra crescuta in computere, telefoane mobile, tablete si orice este conectat la internet sa fie produsul unui model extraterestru, oferind Pazitorilor un mai mare acces la noi, decat a fost vreodata?
Insa exista unii care cred ca societatea superconectata in care traim acum prevede implicari si mai socante. Ei spun ca extraterestrii pot fi, de fapt, in legatura cu liderii mondiali, monitorizandu-ne pe fiecare dintre noi in incercarea de a-i eradica pe Pazitori care se ascund printre noi de mii de ani. Guvernul Statelor Unite detine dovada ca cel putin trei grupuri extraterestre competitive geopolitic si teritorial ce se afla in conflict intre ele, au fost pe aceasta planeta. Interventia poate fi, de fapt, pozitiva pentru oamenii care progreseaza.Dar, de asemenea, ne confruntam cu inteligente care pot dori, de fapt, sa faca rau, si care au facut rau. E ca si cum existau partide politice in cosmos.''

Este posibil, asa cum afirma teoreticienii astronautilor antici, ca Pazitorii exista intr-adevar, si ca inca sunt aici pe Terra urmarindu-ne? Putem fi noi sub supravegherea nu a unui singur grup de Pazitori, ci a mai multora? Este posibil ca intr-o conglomerare de secrete, cei mai puternici lideri ai lumii sa fi ales, de fapt, o tabara in acest conflict extraterestru?
28 decembrie 2014

UFOTV: ''I KNOW WHAT I SAW 2014'' - Cel mai bun documentar despre OZN-uri''I KNOW WHAT I SAW 2014'' (Stiu ce-am vazut) este un nou documentar despre care astronautul Edgar Mitchell a spus ca este ''cel mai convingator film despre OZN-uri pana in prezent''. Regizorul filmului, James Fox, este, de asemenea, realizatorul filmului ''OUT OF THE BLUE''(Din senin).
Se poate spune, dincolo de orice urma de indoiala, ca cele doua filme sunt doua dintre cele mai importante documentare cu privire la OZN-uri/extraterestrii din zilele noastre!

         
Sursa: UFOTV27 decembrie 2014

Un OZN in forma de trabuc si-a facut aparitia in aurora boreala - 25 decembrie 2014Aurora boreala sau polara este un fenomen optic ce consta intr-o stralucire intensa observata pe cerul nocturn in regiunile din proximitatea zonelor polare, ca rezultat al impactului particulelor de vant solar in campul magnetic terestru.
Cea mai recenta aparitie a Luminilor Nordului a oferit nu numai imagini spectaculoase, dar si aparitia unui obiect necunoscut in forma de trabuc care se deplaseaza spre aurora boreala.


            Sursa: ufosightingshotspot.blogspot.ro * UFOvni2012


24 decembrie 2014

Merry Christmas! 

CRACIUN FERICIT ALATURI DE CEI DRAGI!           

23 decembrie 2014

Robotul Curiosity a fotografiat o sfera luminoasa pe Marte

Tercermilenio ne prezinta o inregistrare facuta de camera Hazard, aflata in interiorul robotului Curiosity, in care apare o sfera luminoasa. S-a intamplat in timpul misiunii Sol 527, pe 29 ianuarie 2014. Timp de 15 minute, sfera apare in 8 imagini, miscandu-se in apropierea robotului. Este o sfera asemanatoare cu cele pe care le vedem pe Pamant, care ne studiaza activitatea. Nu este o raza cosmica sau vreo problema cu camera, deoarece se misca pe suprafata planetei. Ar putea fi vorba despre o sfera inteligenta, controlata de o civilizatie extraterestra, care scaneaza suprafata planetei Marte.
NASA nu a oferit nici o explicatie pentru acest fenomen.


         


Sursa: tercermilenio
20 decembrie 2014

Astronomii au filmat un OZN intrand in atmosfera Pamantului

Thirdphaseofmoon a primit acest videoclip de la o persoana anonima. Telescopul cu Cloud Cam de la Manua Kea, Statele Unite ale Americii, a inregistrat un eveniment OZN incredibil !
In jurul orei 3:55, aceasta ambarcatiune ciudata a lasat o dara de vapori in urma sa cand a patruns in atmosfera Pamantului.
Poate fi vorba de un aeronava comerciala, un meteorit sau poate a patruns ceva din alta lume in atmosfera Pamantului?


          Sursa: thirdphaseofmoon
Dare circulare ciudate au aparut pe cerul orasului Biysk din Rusia

17 decembrie 2014 - Martorii oculari afirma ca OZN-urile au creat dare neobisnuite pe cer deasupra orasului rus Biysk. Darele circulare ciudate ar fi aparut la inceputul acestei saptamani. Data exacta nu este clara. Un martor a reusit sa fotografieze anomalia aeriana, declarand : ''Era dimineata devreme si nu erau multi oameni pe strazi, dar cei care erau acolo si-au indreptat privirea spre cer si atunci am observat aceste inele ciudate''.

Potrivit celor de la Metro, ''Unii dintre cei care au fost martori la formarea lor, sustin ca au vazut trei sfere galbene, care zburau intr-un mod haotic care a ar fi provocat inelele. Cei mai multi sunt de parere ca acestea ar fi putut fi avioane ale armatei si unii sugereaza ca ar fi fost chiar OZN-uri''.


Un alt martor a oferit mai multe detalii, afirmand: ''Le-am vazut pe la 6:25 si erau patru, unul dintre ele era deosebit de luminos si altele doua zburau in paralel cu acesta - si altul a fost la un unghi diferit si mai departe de celelalte trei''. Desi unii sunt de parere ca au fost OZN-uri, unii cred ca a fost vorba de lansarea unei rachete. Judecand dupa aspectul darelor, teoria pare plauzibila.
Meteoriti si fenomene legate de vreme au fost, de asemenea, oferite ca posibile explicatii pentru inelele de pe cer.
In ciuda diferitelor explicatii sugerate pentru darele circulare ciudate, cei de la Metro declara ca nu a existat nici un comentariu oficial cu privire la anomalia ciudata de pe cer.
Sursa: disclose.tv


18 decembrie 2014

Obiect zburator neidentificat filmat peste Sydney, Australia - 15 decembrie 2014
Un nou videoclip cu un obiect necunoscut, imens, care zboara pe cer deasupra orasului Sydney, capitala statului Noua Galie de Sud si cel mai populat oras din Australia. Aceasta inregistrare a fost facuta pe 15 decembrie 2014, la ora 15:30.


              


Sursa: colourufo

O formatiune ciudata de nori a aparut pe cerul Tunisiei
Utilizatorul YouTube Skander Gharbi din Tunisia a filmat o formatiune circulara ciudata de nori, care a aparut pe cer pe 6 decembrie 2014. Ce ar fi putut crea acest fenomen? H.A.A.R.P.?             
Sursa: ufothetruthisoutthere.blogspot.ro * Skander Gharbi


16 decembrie 2014

Cartea Raselor Extraterestre - Speciile extraterestre de la A la Z (a treia editie)


Continuarea documentarului Cartea Raselor Extraterestre - Speciile Extraterestre de la A la Z(a doua editie).Acest documentar se bazeaza pe informatii culese de pe internet. Una dintre surse este o carte numita ''The Book of Alien Species'' (Cartea Raselor Extraterestre). Cartea a fost scrisa pentru utilizarea exclusiva de catre agentii ''smersh'' din Rusia.


            Sursa: https://www.youtube.com/watch?v=3MGnskLmpA8

14 decembrie 2014

Anomalie pe Marte - Un tub care iese din subsolul martian intr-o fotografie de la NASAAnalizand cu atentie o alta anomalie de pe planeta Marte in imaginea de mai sus, trimisa de Curiosity Rover de la NASA, utilizatorul YouTube WhatsUpInTheSky37, este de parere ca poate fi vorba de o conducta sau un tub care iese din subsolul martian...''Faptul ca este curbata are sens, de asemenea. Acest lucru arata ca orice conducta iesita din pamant in orice oras din America'', spune utilizatorul Youtube.


NASA link: http://mars.jpl.nasa.gov/msl-raw-images/msss/00747/mcam/0747ML0032190020205903E01_DXXX.jpg
UFO News: Un OZN negru deasupra Statuii Libertatii
Martorul ocular a declarat ca sotia lui a filmat OZN-ul in timp ce vizita New York-ul, in prima saptamana a lunii decembrie 2014. Ea a spus ca la inceput a crezut ca este un balon, dar acesta s-a oprit dintr-odata si a ramas intr-un singur loc pentru un timp. Martorul ocular a spus ca nu-si poate explica ce a fost acel obiect.

           Sursa: Mister Enigma


Constructii extraterestre - ''Structura in forma de 8'' pe MarteStructura in forma de 8.


Printre fotografiile de pe site-ul NASA este si aceasta fotografie in care apare o structura ciudata in forma de 8 pe suprafata planetei Marte. Asa cum ne sugereaza UFOovni2012, nu poate fi vorba de un crater obisnuit. ''Structura in forma de 8'' difera in mod clar de un crater normal si ar putea fi vorba de o constructie extraterestra. 


Un crater normal.


           Sursa: UFOovni2012


12 decembrie 2014

Anomalii pe Marte - Sculptura in forma de spirala pe o roca de pe MarteSursa foto: http://mars.jpl.nasa.gov/msl/images/NASA-MSL-Curiosity-Rover-Amargosa-Valley-pia18473-br2.jpg

O roca de pe Marte sfideaza logica prin motivele sculpturii sale in forma de spirala, care este similara cu sculptura in spirala de pe capul unui dragon mayas.Capul unui dragon mayas.

Sursa imaginii originale: http://mars.jpl.nasa.gov/msl/images/NASA-MSL-Curiosity-Rover-Amargosa-Valley-pia18473-br2.jpg


Sursa: Michael Noir11 decembrie 2014

Un astronom amator a filmat un OZN care zbura deasupra Lunii

Pe 5 noiembrie 2014, in San Diego, un astronom amator a filmat cu un telescop puternic un OZN de culoare rosie care zbura deasupra Lunii. La un moment dat, se poate vedea clar ca are trei motoare. Obiectul trebuie sa fie enorm si pare ca are mai mult de un kilometru lungime. Acesta zboara foarte aproape de Luna, emitand din cand in cand flashuri. Este posibil ca aceasta nava spatiala sa apartina unor alte fiinte din univers.
Fernando Correa prezinta si alte dovezi despre prezenta OZN-urilor in apropierea Lunii.


Sursa: Tercermilenio
9 decembrie 2014

Sosia: 10 vedete si dublurile lor din trecut
Se spune ca exista sapte oameni in lume, care sunt identici, dar exista doar o sansa de 10% sa intalnesti aceste persoane.
Pentru artisti sau vedete, este mai usor sa-si gaseasca dublura sau sosia (Doppelgangen, un termen german care semnifica dublura fantomatica a unei persoane in viata). Datorita faptului ca aceste persoane sunt cunoscute in intreaga lume, este mai usor pentru cineva sa se identifice cu ele, dar pentru o persoana normala acest lucru s-ar putea sa nu se intample niciodata.
Exista aceasta credinta ca fiecare are o dublura, o sosie care este fizic identica cu noi, dar nu are aceeasi origine biologica.
Si in timp ce in cazul celor sapte persoane gasim dublura lor in prezent, exista si cazul unor artisti care au o dublura in trecut.
Multe dintre aceste cazuri au fost asociate cu vampiri, reincarnari si calatori in timp, dar in cele din urma totul ramane un mister.
Unele dintre aceste imagini din acest videoclip inca nu au fost examinate de un expert care poate verifica autenticitatea acestora. Dar pana la urma ramane un subiect interesant care merita publicat.
            
Un OZN de forma circulara peste Ciudad de Mexico - decembrie 2014

Iata un nou videoclip cu un obiect zburator neidentificat de forma circulara, plutind pe cer in timpul zilei peste Ciudad de Mexico. Inregistrarea a fost facuta la inceputul lunii decembrie 2014.


           
Sursa: ufothetruthisoutthere * FindingUFO
8 decembrie 2014

Exploreaza Piramidele din Giza cu Google Maps!Piramidele din Giza sunt printre cele mai vechi si mai fascinante structuri de pe glob. Construite cu mii de ani in urma, ele reprezinta o mostenire a realizarilor ingineresti ale civilizatiilor din vechime. Faceti o calatorie in timp si descoperiti aceste minuni antice acum in Street View.


             Sursa: http://www.google.com/maps/about/behind-the-scenes/streetview/treks/pyramids-of-giza/ *Google Maps7 decembrie 2014

Aparitia unui OZN triunghiular peste Grapevine, California

Martorul ocular a declarat ca in dimineata zilei de 1 decembrie 2014, a fotografiat rasaritul de soare in timp ce se afla in Grapevine, California. Cand a vazut fotografia mai tarziu, a observat trei lumini verzi formand un triunghi pe cer. In timp ce a facut fotografia nu a auzit nici un zgomot.


            


Sursa: UFOvni2012

5 decembrie 2014

ISS live stream: O sfera imensa rosie lanseaza un fascicul laser (video) - 5 decembrie 2014
Pe data de 5 decembrie 2014, ISS live stream de la NASA a surprins un fenomen ciudat: o sfera rosie care lanseaza un fascicul laser rosiatic. Nu este clar daca obiectul (de origine extraterestra sau facut de om) lanseaza fasciculul spre un obiect din spatiu sau spre Pamant.


            


Sursa: Streetcap1


2 decembrie 2014

Un obiect ciudat a fost descoperit pe suprafata planetei Marte
Pe 27 noiembrie 2014, Mars Rover Curiosity a fotografiat acest obiect ciudat. Poate fi o piesa a unui vehicul sau a unei nave spatiale extraterestre. Ce parere aveti?