5 februarie 2013

Eckhart Tolle - Finding Your life's purpose


-->



Eckhart Tolle s-a nascut in Germania si a fost educat la universitatile din Londra si Cambridge. La 29 de ani el spune ca o transformare profunda, interioara, a schimbat radical cursul vietii sale. El a petrecut urmatorii cativa ani, dedicat intelegerii, integrarii si aprofundarii acelei transformari, care a marcat inceputul unei calatorii interioare intense. Intre timp la Londra a inceput sa lucreze cu grupuri mici ca profesor si consilier spiritual. Din anul 1995, el a trait in Vancouver, Canada. Cartea ,,The power of now'' a fost lansata in 1999 si de atunci a fost tradusa in 33 de limbi.
Eckhart nu este aliniat unei anumite religii sau traditii. Prin scrierile si seminariile sale, invataturile sale simple, dar profunde, au ajutat deja nenumarati oameni din intreaga lume sa-si gaseasca pacea interioara si o implinire mai mare in viata lor.
La miezul invataturilor sale se afla transformarea constiintei - o trezire spirituala, pe care el o vede ca un urmator pas in evolutia umana. Acest lucru, spune el, este o conditie esentiala nu numai pentru fericirea personala, ci si pentru a pune capat conflictelor violente endemice de pe planeta noastra.
Eckhart a calatorit in intreaga lume. Cele mai multe dintre discutii sunt prezentate in limba engleza, dar ocazional, Eckhart vorbeste in limba germana si spaniola.




Sursa: youtube.com