4 octombrie 2013

NASA a fost inchisa!


-->



Agentia spatiala americana a fost inchisa, potrivit dcnews. Site-ul NASA ne intampina cu urmatorul mesaj:


Pe langa website, au mai fost inchise contul de Twitter, de Facebook, de Google si postul TV. Presedintele Barack Obama a spus ca ''NASA se va inchide aproape complet''.

Multe cladiri ale NASA au fost inchise, grupuri de cercetatori si operatiuni au fost desfiintate, iar alte locatii inchise accesului public potrivit blogului hdsatelit.blogspot.ro.

Imaginea lui Neptun realizata de NASA cu sonda spatiala Voyager

''Datorita inchiderii ordonate de guvernare, nu vom mai posta sau raspunde pe acest cont'', a scris echipa responsabila de sonda spatiala Voyager 2, luni seara pe Twitter: ''Adio, oameni. Aveti grija de voi. In cazul in care un asteroid se va indrepta spre Pamant...ei bine...noroc bun...''

Oficiul este responsabil si pentru urmarirea si raportarea asteroizilor care ameninta planeta noastra, cum ar fi bucata de 150 de metri de roca spatiala care a ajuns in februarie 2013 mai aproape de Pamant decat Luna.
Alte proiecte NASA, cum ar fi Curiosity Rover care a ajuns pe Marte sau New Horizons care se indreapta spre Pluto, vor fi in mare masura lasata pe pilot automat.

 O situatie similara intalnim si in cazul Casei Albe, care nu mai are website si nici conturi de retele de socializare.