1 ianuarie 2014

Unsealed Conspiracy Files: Haarp & Global Depopulation



-->



HAARP este subiectul a numeroase teorii ale conspiratiei. Unele persoane au speculat motivele si capacitatile ascunse ale proiectului, acuzandu-l de declansarea catastrofelor, cum ar fi inundatii, secete, uragane, furtuni, cutremurele din Iran, Pakistan, Haiti si Filipine, intreruperi majore de energie, sindromul razboiului din Golf si sindromul de oboseala cronica.

Teoria de reducere a populatiei este o teorie a conspiratiei care prevede ca exista un plan de depopulare prin genocid avand la baza ''The National Security Study Memorandum 200''. Teoreticienii depopularii sunt de parere ca elita a experimentat acest plan de-a lungul anilor, prin aparitia virusului HIV si chiar izbucnirea gripei porcine in 2009, care au fost de fapt create ca metode de reducere a populatiei. Se presupune, de asemenea, ca incalzirea globala a fost folosita ca un alibi pentru a promova depopularea planetei.
Georgia Guidestones (Ghidul de piatra din Georgia) prevede printre cele zece linii directoare sau principii (gravate in opt limbi diferite): ''Pastrati umanitatea sub 500 de milioane in echilibru perpetuu cu natura''.

Depopularea globala, dezastrele, foametea si epidemiile ameninta civilizatia la scara globala, un eveniment cataclismic poate insemna sfarsitul civilizatiei, iar rasa umana s-ar putea confrunta cu disparitia.
HAARP. Noile evolutii in domeniul stiintei si cercetarii au dus la inventarea unui echipament care ar putea avea capacitati mult mai sinistre decat suntem lasati sa credem.

            


Sursa: DiscoveryDisclosure