23 ianuarie 2016

Un obiect ciudat a luminat cerul in Belogorsk, RusiaLocuitorii din regiunea Amur a Rusiei au observat duminica dimineata, pe 17 ianuarie 2016, un fenomen ceresc neobisnuit - un obiect stralucitor a zburat pe cer, lasand o dara de culoare alba, pe care unii utilizatori de pe retelele de socializare au comparat-o cu logo-ul Nike.

''[Dara presupusului meteorit] semana cu cea a unui avion, doar ca era mai mare si mult mai luminoasa'', a declarat un martor ocular din orasul Belogorsk din regiunea Amur, aflat in estul Rusiei. Fenomenul a fost observat langa una dintre unitatile militare din oras.

           

Dupa cateva secunde obiectul a explodat ca un fulger luminos. Un sunet asemanator tunetului a fost auzit opt minute mai tarziu.

''Tunetul a fost tare...urmele exploziei au fost vazute pe cer timp de cel putin doua ore'', a spus un locuitor.''A fost o dara complet alba.''

Cu toate acestea, obiectul nu a provocat nici o distrugere. Unii martori au sustinut ca obiectul a fost un meteorit, desi autoritatile locale nu au confirmat inca.

Obiectul a fost, de asemenea, vazut din orasul Blagoveshchensk, in regiunea Amur, care este la 115 km de Belogorsk.

                         
Sursa: https://www.rt.com/Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu