30 octombrie 2016

Proiectul Scutul Spatial - Povestea completa a sistemului de control planetar pana la nivel de ADN








Lucas Dare - Waking Times

''Scopul in sine al Scutului Spatial este cel de supraveghere totala pana la nivel de ADN'' - Elana Freeland

Lockheed Martin, unul dintre cei mai mari furnizori mondiali de echipamente pentru industria militara, este lider in dezvoltarea unui ''Scut Spatial'' ce va inconjura planeta Pamant cu o noua banda de comunicatii, de inalta frecventa, operabila prin satelit. Desi scopul acestuia este de a furniza Fortelor Aeriene SUA capacitatea de a identifica si de a urmari obiecte si deseuri din spatiu si pentru a detecta evenimente spatiale, sistemul va oferi, de asemenea, o capacitate de supraveghere fara precedent a intregii planete.


''Constructia Scutului Spatial in curs de desfasurare pe Atolul Kwajalein din Insulele Marshall, este un sistem sofisticat care va imbunatati considerabil modul in care Fortele Aeriene SUA vor identifica si vor urmari obiecte din spatiu.
Scutul Spatial va folosi nitrura de galiu (GaN) si va fi alimentat de la sol de catre dispozitive radar in banda S, pentru a oferi Fortelor Aeriene posibilitatea de a detecta obiecte nevazute, de a urmari si de a masura cu precizie obiecte venite din spatiu, in primul rand cele care pot intra pe orbita terestra joasa.
Locatiile si frecventele inalte de unda ale noilor radare care alcatuiesc Scutul Spatial vor permite detectarea microsatelitilor mult mai mici si a resturilor provenite de la sistemele actuale. In plus, designul Scutului Spatial creat de Lockheed Martin va imbunatati in mod semnificativ promptitudinea cu care operatorii pot detecta evenimente spatiale care ar putea prezenta potentiale amenintari la adresa satelitior GPS sau a Statiei Spatiale Internationale. Flexibilitatea si sensibilitatea sistemului va oferi posibilitatea de a observa o zona mai extinsa a orbitelor geostationare din spatiul cosmic, prin mentinerea scutului de supraveghere.''

Filmul promotional al lui Lockheed Martin prezinta beneficiile si capacitatile Scutului Spatial:

            

Versiunea 1.0 a Scutului Spatial, numita Air Force Space Surveillance System, a intrat in functiune in anul 1961 si a devenit neutilizabila in anul 2013 pentru a pregati o versiune noua care va fi in masura sa utilizeze dispozitive radar in banda S si sa urmareasca un numar mai mare de obiecte mici decat radarele spatiale anterioare: ''aproximativ 200.000 de obiecte si 1,5 milioane de observatii pe zi, de circa 10 ori mai mult decat radarele existente sau recent iesite din uz, din SUA.''

Scopul ascuns

Elana Freeland, jurnalist de investigatie si autor al lucrarii Chemtrails, HAARP, and the Full Spectrum Dominance of Planet Earth (Darele chimice, HAARP si Spectrul de dominatie totala a planetei Pamant), va publica in anul 2017 o noua carte, intitulata The Space Fence (Scutul Spatial) in care imbina cunostintele sale referitoare la tehnologiile secrete si ale razboiului frecventelor pe planeta Pamant, cu informatii specifice referitoare la Proiectul Scutul Spatial. Analiza ei conduce la concluzia ca acest proiect face parte dintr-o retea de tehnologii ce se doresc a fi puse in aplicare pentru a monitoriza, supraveghea si influenta oamenii, atat la nivel de masa cat si la nivel individual, cu intentia de a crea un soi de inchisoare de inalta frecventa, care va afecta constiinta si comportamentul uman intr-un mod care va aduce numai beneficii elitei conducatoare a planetei.

Scutul Spatial este exact tipul de tehnologie necesara pentru a aduce constiinta umana sub un control total, intr-un nou tip de guvernare, denumit tehnocratie. Potrivit jurnalistului Jon Rappoport, acest lucru inseamna realizarea unei realitati intunecate pentru omenire, asa cum a descris-o Aldous Huxley in Brave New World.

Secretul este normalitatea in lumea de azi si exista, desigur, doua povesti in spatele Proiectului Scut Spatial: versiunea oficiala este aceea de a crea o lume mai sigura, si versiunea ascunsa, descoperita si dezvaluita de catre jurnalisti si oameni din interiorul Sistemului.

''Gradul de secretomanie al oficialitatilor cu care am fost invatati sa traim in societatea moderna de azi, ajunge la un nivel maxim de disfunctionalitate intre Statul public si operatiunile acoperite, cu caracter strict secret. Programele care includ geoingineria, manipularea vremii si incercarile de a ioniza atmosfera in scopul supravegherii exista, cu toate ca acestea sunt complet ignorate de mass-media oficiala. Ideea construirii unui enorm Scut Spatial din bani publici, dar fara a da o nici o explicatie convingatoare, duce la posibilitatea existentei unor motive intemeiate de a ascunde adevaratul sau scop.'' - Dark Journalist

Inchisoarea frecventelor - Cum va actiona Scutul Spatial ca un sistem de blocaj la nivel planetar




Intr-un interviu recent cu Dark Journalist, Freeland explica modul in care acest manunchi de tehnologii avansate, dezvoltat de catre armata si finantat de catre statul din umbra, va insemna o bariera pusa impotriva speciei umane.
Ancheta ei a scos la iveala intentia ascunsa de a modifica si de a invada corpul uman cu nano-tehnologii concepute pentru a actiona in calitate de receptori a diverselor frecvente distribuite prin programe cum ar fi HAARP si Scutul Spatial. Nano-roboti, nano-fibre, organisme modificate genetic, bacterii artificiale si metale grele sunt deja livrate populatiei prin Geoinginerie, vaccinuri, alimente, apa si medicamente.

''Ei doresc sa introduca acesti nano-roboti in interiorul corpului nostru. Acestia sunt niste mici turnuri de control, care vor oferi un control complet, nu numai asupra corpului, ci si a creierului nostru. Acesti nano-roboti reprezinta cureaua de transmisie a unei retea wireless, care va putea fi activata de la distanta.
Scopul acestui Scut Spatial este de control pana la nivel de ADN. Metalele grele din sange transforma intregul corp intr-un conductor electric, corpurile nostre fiind emitatoare si receptoare electromagnetice, facand din acesta o parte a sistemului de supraveghere. Aceste turnuri de control mici din interiorul nostru va oferi un control complet nu numai asupra corpului nostru, ci si a creierului nostru. Si spre asta se indreapta intentiile lor. Scutul Spatial este legat de transhumanism si asa-numita singularitate, despre care ei cred ca ii va sosi timpul. Ei lucreaza din greu pentru a transforma planul terestru in ceva nenatural, artificial.  - Elana Freeland

Reteaua tehnologica de control devine si mai complexa si mai cuprinzatoare atunci cand ne gandim la desfasurarea rachetelor ce disperseaza oxid de aluminiu in atmosfera superioara, pulverizarea de bariu in cer, tehnologia CERN si HAARP.
Scopul final este acela de a forma un inel saturnian in jurul planetei, creand astfel un inel de supraveghere asupra Pamantului si un control genetic al rasei umane.

              







Sursa: wakingtimes