17 ianuarie 2017

Sursele uimitoare de energie electrica ale civilizatiilor antice
Acest documentar investigheaza posibilitatea utilizarii electricitatii de catre civilizatiile antice, lucru care a fost ascuns de public pana in prezent. Cat de avansati suntem noi ca civilizatie azi? Cu toata tehnologia si cunostiintele in diferite stiinte, suntem mai avansati in comparatie cu civilizatia antica? Suntem mai avansati decat egiptenii sau sumerienii? In acest documentar, aflam ca este posibil ca civilizatiile antice, cum ar fi egiptenii, sa fi detinut o tehnologie avansata cu ajutorul careia au reusit sa construiasca piramide si alte structuri uimitoare.

Este posibil ca civilizatiile antice sa fi avut capacitatea de a exploata energia electrica cu mii de ani in urma? Toate acestea sunt posibile, conform teoriei astronautilor antici si a arheologilor din intreaga lume.

Daca civilizatiile antice nu aveau tehnologie avansata si nici surse de energie electrica, cum altfel se explica ridicarea si transportarea acestor blocuri imense de piatra? Cum ar putea fi toate acestea realizate fara energie electrica? Masini de mare putere pentru transport? Lasere si alte instrumente de inalta tehnologie pentru taiere si modelare?
Civilizatia antica trebuie sa fi avut surse antice de energie electrica sau o tehnologie antica pentru a realiza toate aceste lucruri marete.

            


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu