25 februarie 2014

UFOs, Aliens & Military bases. What are their intentions?


-->


In acest documentar este analizata activitatea OZN in jurul bazelor militare si evenimente celebre OZN: accidentul de la Roswell din 1947, reperarea in masa de la Washington DC din 1952, incidentul de la Shag Harbor, Nova Scotia din 1967 si incidentul de la Bentwaters din 1980.

Incidentul OZN de la Shag Harbor este cunoscut prin raportarea impactului unui obiect mare necunoscut in apele de langa Shag Harbor, un sat mic de pescari din provincia canadiana Nova Scotia, la 4 octombrie 1967. Impactul a fost investigat de Royal Canadian Mounted Police, Canadian Coast Guard, Royal Canadian Navy, Royal Canadian Air Force si de agentii ale guvernului Canadei. Guvernul Canadei a declarat ca nici un avion cunoscut nu a fost implicat si sursa impactului a ramas necunoscuta pana astazi. Mai multi martori militari care au fost intervievati, inclusiv un scafandru de la RNC implicat in cautare, au sustinut ca a fost vorba de o nava extraterestra.

Incidentul de la Rendlesham Forest este numele dat la o serie de aparitii raportate de lumini inexplicabile si de presupusa aterizare a mai multor nave de origine necunoscuta in Rendlesham Forest, Suffolk, Anglia, la sfarsitul lunii decembrie 1980, chiar in afara RAF Woodbridge (Royal Air Force Woodbridge) folosita la vremea aceea de US Air Force. Zeci de persoane de la USAF au fost martori oculari la diverse evenimente pe o perioada de doua - trei zile.
Acesta este cel mai faimos eveniment OZN care s-a intamplat in Marea Britanie, clasandu-se printre cele mai cunoscute evenimente OZN din intreaga lume.

         

Sursa: DiscoveryDisclosure