27 noiembrie 2017

Boom-uri sonice misterioase au fost raportate in intreaga lume!







A fost un avion supersonic? Un meteorit? O explozie la sol?

Acestea sunt intrebarile pe care expertii din intreaga lume le pun in ultimele saptamani in timp ce boom-uri misterioase s-au auzit in intreaga lume, cutremurand cladirile in Alabama, Michigan, Idaho, California, Rusia si Danemarca.

Boom-ul a zguduit numeroase case si a fost auzit in statul Alabama, SUA, marti, 20 noiembrie, in jurul orei 9pm. NASA a declarat ca originea exploziei 'ramane neclara'.

A doua zi, ceva similar a avut loc in Idaho. Nu au existat explicatii din partea oficialilor.

Apoi, sambata trecuta, acelasi lucru a fost raportat si in Michigan, potrivit stirilor locale. Inca nu exista nici o explicatie.
In aceeasi zi, locuitorii din Sydney, Australia, au fost treziti de sunete extrem de puternice de explozie. Potrivit rapoartelor, boom-ul a rasunat in tot orasul si pana la 30 de mile spre sud. Sunetele puternice au zguduit casele si cladirile, in acelasi timp cu aparitia unei lumini albe stralucitoare.

Rapoarte similare au venit in ultima saptamana din Rusia, Danemarca, Florida, Louisiana si din Texas. Pe 8 noiembrie au fost rapoarte in Tennessee, pe 4 noiembrie in Bend, Oregon, pe 3 noiembrie in Minnesota, iar pe 2 noiembrie in San Diego.

Autoritatile au presupus ca ar putea fi vorba de o aeronava supersonica sau un meteorit. Serviciul National de Meteorologie a declarat ca nu a fost detectat nimic pe radar sau prin satelit.

Deci, ce se intampla? Din pacate nimeni nu vine cu explicatii oficiale pentru majoritatea evenimentelor. Expertii sunt la fel de nedumeriti ca si locuitorii care se confrunta cu sunete deconcertante si socuri asemanatoare cutremurelor care le insotesc.