4 noiembrie 2012

Baze OZN subterane la granita dintre China si India - Secrete ascunse





-->




La Kongka este o trecere joasa de munte in Hymalaya (ovalul albastru pe harta). Aceasta este zona de frontiera in litigiu India-China, in Ladakh. Pe harta, zona rosie este zona disputata, inca sub control chinez in zona Aksai Chin.



 China detinea partea de nord-est cunoscuta sub numele de Aksai Chin, iar India partea de sud-vest cunoscuta sub numele de Ladakh. Acest lucru s-a intamplat atunci cand armata indiana si chineza au luptat in marele razboi din 1962. Zona este una dintre cele mai putin accesate zone din lume si de comun acord cele doua tari nu patruleaza acea parte a frontierei. Potrivit multor turisti, calugari budisti si localnici din Ladakh, armata indiana si militarii chinezi mentin controlul in zona. Dar se intampla ceva mult mai serios in aceasta zona. Potrivit catorva localnici din partea chineza si indiana, acolo au fost vazute OZN-uri iesind de sub pamant. Potrivit multor oameni, bazele subterane OZN sunt in aceasta regiune si atat guvernul chinez cat si cel indian cunosc acest lucru foarte bine.


Recent, unii pelerini hindusi in drumul lor spre Muntele Kailash, au vazut lumini ciudate pe cer. Ghizii locali le-a spus in timp ce erau pe teritoriul chinez ca nu s-a intamplat nimic nou si este un fenomen normal in zona Pass Kongka, granita tensionata intre India si China. Aceste ambarcatiuni ciudate, triunghiulare, luminoase si silentioase apar din subteran si se misca aproape vertical in sus.Unii dintre pelerinii aventurosi au vrut sa se uite in acel loc. Ei au fost intorsi de catre garzile de paza chineze, asa ca acestora li s-a refuzat intrarea in partea chineza si apoi cand au incercat sa se apropie de locul aflat pe partea indiana, de asemenea, au fost refuzati de patrula de frontiera indiana, in ciuda permisului lor de a calatori intre cele doua tari. In aceasta situatie pelerinii au inceput sa puna intrebari personalului indian de frontiera.
Potrivit acestora, personalul de securitate le-a spus ca li s-a ordonat sa nu lase pe nimeni in apropierea zonei de interes si este adevarat ca obiectele ciudate ies de sub pamant cu lumini amplificate si modulate. Zona a fost vizitata de Fortele Speciale Indiene si posibil de agenti de informatii. Localnicii au inceput sa rada cand au fost intrebati despre aceste OZN-uri. Potrivit acestora prezenta extraterestra este bine cunoscuta si se afla adanc in pamant. Ei cred ca nici guvernul chinez si nici cel indian nu vor sa dea la iveala faptul din anumite motive. Cand au adus aceste fapte conducerii locale, li s-a spus sa taca.
Kongka are pietre frumoase si granit. Scoarta pamantului in acea zona are grosime dubla ceea ce permite crearea de baze subterane adanci in placi tectonice. Pentru unele motive ciudate nici autoritatile chineze si nici cele indiene n-au excavat vreodata si n-au sapat vreo mina in acea zona.
Zona este curata si neatinsa. Zona Aksai Chin este inca disputata. India si China, asa cum se arata  in hartile de insotire, au o frontiera imensa de-a lungul muntilor Himalaya si sunt in negocieri cu privire la aceste regiuni. Dupa ce chinezii au castigat Aksai Chin din India in razboiul din 1962, acestia au construit o autostrada strategica militara. Acum ei folosesc o autostrada alternativa ca sa nu deranjeze zona din Kongka La.
Recent, in scoala din localitate, copiii mici din zona au intrat intr-un concurs de desen. Mai mult de jumatate din desene au avut de-a face cu obiecte ciudate pe cer, iar unele iesind din munti. Multi dintre ei stiu ce si cand sa caute. Multi cercetatori in domeniul OZN cred ca exista baze ascunse ale OZN-urilor in ocean si adanc sub pamant.
Kongka La se confrunta cu un fenomen ciudat si cu obiecte suspecte care ies din imensii munti inaccesibili (Himalaya), ambele guverne refuzand sa iasa si sa spuna ce sunt acestea.Cealalta alternativa sustine ca aceasta ar fi o baza subterana strategica Air Force.Atunci de ce ar permite existenta bazei in zonele de frontiera extrem de sensibile aflate in litigiu? De ce in aceasta regiune sunt raportari continue de aparitii OZN din partea diferitelor tipuri de oameni?
S-au semnalat un numar din ce in ce mai mare de aparitii OZN in zonele muntoase din Himalaya (India, Nepal si Tibet) incepand din anul 1988 cand India a facut primul test nuclear.Activitatea militara indiana si chineza la granita comuna s-a intensificat. Cotidianul India Daily consacra aproape saptamanal un articol pe aceasta tema incepand cu luna octombrie 2004. Ce se intampla acolo?



China si India cunosc existenta unei baze subterane OZN in partea de nord a Kashmirului, provincia Ladakh. Ambele tari au primit tehnologie antigravitationala ,,la pachet''.




Un cercetator de la Oficiul de Cercetari Spatiale Indiene (Ocsi) a vorbit despre cel mai avansat proiect secret de sistem de propulsie cu antigravitatie si despre faptul ca unii cercetatori studiaza deja aceasta tehnologie avansata si o fac intr-o forma ,,la pachet''. Cand a fost intrebat ce inseamna termenul ,,la pachet'', el a raspuns ca este vorba despre o tehnologie pregatita si destinata utilizarii directe, fara a mai fi nevoie de etapa premergatoare de ,,inventare''. In plus, personalul din Fortele Aeriene Indiene indica anumite proiecte interesante ale Hindustan Aeronautics Limited (cea mai mare agentie indiana pentru cercetare, dezvoltare si productie aviatica). Trei dintre aceste proiecte au ca scop propulsia antigravitationala si sisteme de reducere a greutatii navelor. De asemenea, proiectul de invizibilitate este si el interesant. Inginerii si tehnicienii OCSI sunt vazuti in diferite zone din Himalaya si langa granita chineza. De remarcat ca si organizatia spatiala chineza ASC realizeaza activitati similare de partea cealalta a granitei.




Dupa cutremurul care a produs tsunami, geologii indieni au descoperit modificari ale deplasarilor placilor tectonice numite ,,shift tectonic lent'': potrivit unor experti acestea sunt semne ale unor posibile experimente cu placile tectonice de catre o entitate. Oamenii din insula Nicobar se plang ca se intampla ceva in adacurile oceanului. Se pare ca cineva tine sub control replicile. Insulele Andaman si Nicobar au experimentat 121 de replici intre 5.2 si 6.2 pe scara Richter. Geologii din India urmaresc indeaproape aceste replici si nu pot gasi un tipar. Ei au descoperit o modificare totala a tiparului replicilor seismice, tipare ce par a indica experimente realizate de OZN-uri care controleaza miscarile placilor tectonice, avand baze subterane in provincia Ladakh din nordul Kashmirului.
Au fost observate un numar enorm de OZN-uri inainte de tsunami si cutremurul din Europa de Sud si Asia de Sud - ce incearca ei sa ne avertizeze?




Sursa : ancientx.com * theunexplainedmysteries.com