1 iulie 2014

Tercer Milenio: ''Extraterestrii controleaza Pamantul''






Karen Hudes, economist si fost consilier juridic al Bancii Mondiale timp de 20 de ani, a oferit interviuri jurnalistilor din toata lumea. Ea a afirmat ca exista un grup de persoane non-umane, creaturi extraterestre care controleaza economia mondiala.
Karen Hudes a aratat ca Pamantul este controlat de o specie non-umana, care are puterea de a directiona banii la Londra si la iezuitii de la Vatican. Acestia sunt Homo Capensis. Ei au craniile mai mari. Ei au fost aici de la ultima glaciatiune. Aceasta specie a apartinut faraonului Akenathon si fiicei lui. Si lui Moise, primul evreu.
Karen Hudes a vorbit despre cercetarile facute de neurologul Edward Spencer. El a afirmat ca aceste creaturi au un alt genom. In programul Next News, Gary Franchi i-a luat un interviu lui Karen Hudes. Ea a dezvaluit ca ei sunt aici de mii de ani. Au trai aici impreuna cu oamenii, cu mult inainte de era glaciara.
Intr-un alt interviu, ea a declarat ca J.F.Kenedy stia despre aceasta specie, care directiona banii spre Londra si iezuitii de la Vatican. Karen Hudes spune ca aceste creaturi par umane, dar au un craniu mai mare si un ADN diferit de al nostru. ''De aceea la Vatican vedem aceste ''Mitre'' (care acopera capul episcopilor si staretilor din biserica romano-catolica). De asemenea, primul evreu, Moise, avea o mitra pe cap deoarece si el era un Homo Capensis. Avem mostre din ADN-ul lor'', spune Karen Hudes.
Neurologul Edward Spencer a confirmat tot ce a afirmat Karen Hudes. El a spus ca faraonul Akenathon si fiica lui nu erau fiinte umane. ''Cand ne uitam la Akenathon din Egipt si la fiica lui si conform informatiilor pe care le-am adunat, am ajuns la concluzia ca nu erau fiinte umane, ci erau o specie diferita''. Cercetarile vor continua.






         

         

Sursa:

https://www.youtube.com/watch?v=bpSx6Ccy12c