3 septembrie 2014

Pesterile Ellora din India ascund un oras secret subteran - Extraterestrii antici in India?







Exista dovezi solide ca pesterile Ellora din India ascund o zona secreta subterana. Exista un tunel de peste 40 de metri adancime, care apoi continua in unghi drept in subteran. Nimeni nu stie ce este inauntru deoarece tunelul devine prea ingust pentru fiintele umane pentru a intra in el. De asemenea, exista o mica deschidere dreptunghiulara. Aceasta deschidere este suficient de mare pentru a intra un copil de 10 ani. Din moment ce fiintele umane adulte nu-l pot accesa, inseamna ca acesta nu a fost proiectat deloc pentru fiintele umane.






Un alt pasaj ascuns in pesterile Ellora devine atat de ingust incat nu se poate merge mai departe. Exista mai multe tuneluri subterane in pesterile Ellora, care devin treptat prea inguste pentru fiintele umane pentru a le accesa si toate sunt blocate. Dupa vechimea usilor, se presupune ca aceste tuneluri au fost inchise accesului public acum 30 sau 40 de ani. Aceste tuneluri subterane nu se gasesc in aceeasi zona, dar sunt imprastiate in diferite pesteri in Ellora, care se intind pe cativa kilometri. Este posibil sa existe un vast oras subteran ca Derinkuyu in Turcia? Derinkuyu este un oras subteran enorm cu caracteristici tehnice avansate, care ar putea gazdui mai mult de 20.000 de persoane si care a fost ascuns timp de secole pana a fost descoperit in 1965.

Unde conduc aceste tuneluri misterioase? Cine ar fi putut folosi aceste pasaje inguste? O alta intrebare importanta este: cum au putut fi sapate aceste pasaje inguste daca fiintele umane nu pot patrunde in ele? Au fost oare sapate de catre extraterestrii care erau mai mici decat fiintele umane?