29 septembrie 2014

Aparitia unui OZN stralucitor aproape de un avion in Spania!








Un OZN stralucitor apare aproape de un avion in Spania.
         


















Sursa: pisosmadera











OZN-uri deasupra Jerseyville, Illinois!








Trei OZN-uri au fost fotografiate deasupra Jerseyville, Illinois, pe 9 septembrie 2014.







            








Sursa: UFOvni2012










26 septembrie 2014

UFO Planet sightings report - 25 septembrie 2014








Darin Crapo analizeaza OZN-uri din West Kendall, Florida; Bloomington, Indiana; Taylor, Mississippi; Chandler, Arizona; Davon, Anglia.




                






Sursa: Darin Crapo









OZN deasupra orasului Kazan, Rusia!








Un obiect ciudat neidentificat a zburat deasupra orasului Kazan, capitala Republicii Tatarstan, Federatia Rusa. Pe 31 august, la ora 22:00, Ramil Gaillunil, martor ocular, a observat luminile de la geamul de la bucatarie, in timp ce-si bea cafeaua. Imediat s-a grabit sa ia camera pentru a inregistra obiectul. Acesta nu facea nici un fel de zgomot, precizand ca luminile de pozitie ale navei erau in mod clar vizibile, stralucind intr-un fel cum nu a mai vazut pana acum.

           







Sursa: UFO GLOBE









25 septembrie 2014

OZN ascunzandu-se in nori deasupra Braziliei!








Un OZN care se ascunde in nori deasupra Braziliei a fost reperat pe 23 septembrie 2014. 

           








Sursa:
https://www.youtube.com/watch?v=tB8wIo2yQt8&list=UUWAlegreuD3M64uzVPM1o3A





24 septembrie 2014

Un OZN apare intr-un spectacol aerian in Chisinau, Moldova!







In timpul unui spectacol aerian care a avut loc in Chisinau, Moldova, pe 20 septembrie 2014, un spectator a fotografiat un obiect ciudat care arata ca un OZN in forma de disc.


Nu este prima oara cand un OZN apare in timpul unui spectacol aerian. In multe cazuri, acest lucru duce la lovirea sau prabusirea avioanelor aflate pe cer in acel moment. Aceste obiecte sunt necunoscute si ar putea fi drone, aeromodele controlate de la distanta sau elicoptere, pasari sau chiar nave extraterestre.

Obiecte necunoscute fotografiate in timpul a doua spectacole aeriene diferite.








Sursa:
http://ufosightingshotspot.blogspot.com.br/2014/09/ufo-joins-air-show-in-chisinau-moldova.html







23 septembrie 2014

UFO News: 4 OZN-uri au fost filmate deasupra Asbury Park, New Jersey - 20 septembrie 2014








Imaginile au fost inregistrate de Ronnie Thompson, care a observat patru lumini ciudate peste Asbury Park, New Jersey. Martorul ocular a declarat ca luminile s-au indreptat spre plaja si au disparut rapid in nori.

            






Sursa: Mister UFO









Aparitie OZN peste Oceanul Pacific!






Acest OZN a fost inregistrat in timp ce martorul ocular filma un avion aflat la o inaltime de aproximativ 40.000 de metri. Aceasta este, fara indoiala, o aparitie OZN remarcabila inregistrata in luna septembrie 2014.

            






Sursa: looknowtv










21 septembrie 2014

Ziduri antice pe Marte descoperite intr-o fotografie de la NASA!









Ufologul Scott C.Waring a descoperit intr-una din fotografiile postate de NASA, ziduri antice pe Marte, formate din blocuri de piatra, care au fost construite pentru a proteja un oras cu mult timp in urma. Exista, de asemenea, unele structuri dreptunghiulare, aliniate la capatul unui zid. Scott presupune ca aceste ziduri au fost construite de catre o civilizatie inteligenta acum cateva milioane de ani.







El este, de asemenea, surprins ca NASA a expus aceste imagini publicului. El sustine ca acesta este un sit antic si ca este o dovada clara a existentei extraterestrilor pe Marte.
Urmariti acest film si veti vedea si alte lucruri interesante descoperite de Scott Waring.

           


Data descoperirii: 28 iunie 2014
Sursa foto: http://www.nasa.gov/images/content/461889main_pia13185_raw_full.jpg



Sursa: Scott Waring * beforeitsnews











O imagine transmisa de ISS arata un OZN care intra in atmosfera Pamantului









Imaginea unui OZN in forma triunghiulara care intra in atmosfera Pamantului a fost inregistrata in spatiu de catre Statia Spatiala Internationala.
Imaginea originala: http://spaceflight.nasa.gov/gallery/images/station/crew-20/html/iss020e047807.html

          








Sursa: Martian Archaeologist










19 septembrie 2014

Pe site-ul NASA apare imaginea unui lac pe Marte









Ufologul Scott C.Waring a postat pe site-ul sau Ufo sightings daily o fotografie in care apare un lac pe Marte. Fotografia a fost descoperita pe site-ul NASA. Culoarea este originala, iar NASA nu a modificat nimic pana acum. Se pot vedea o multime de structuri antice de-a lungul marginilor lacului. Scott Waring este de parere ca fotografia a fost pusa din greseala pe site-ul NASA si ca in curand poate fi scoasa asa cum s-a mai intamplat si altadata.




Locul descoperirii: Chryse Planitia, Marte



















NASA: Un OZN imens a fost fotografiat deasupra Oceanului Atlantic








Imaginile publicate de Streetcap1 arata un OZN imens fotografiat in timpul misiunii STS 93 (din iulie 1999), imagini provenite din arhiva NASA. In imagine se poate vedea un disc negru, avand o latime de 8 km, pozitionat deasupra apelor Oceanului Atlantic. Imaginile fac parte dintr-un pachet de fotografii realizate in timpul misiunii navetei STS 93, care a avut loc in iulie 1999.




De multe ori, in timpul misiunilor spatiale ale navetei, au fost descoperite nave spatiale extraterestre de toate tipurile, care ies (sau intra) din atmosfera planetei noastre, se deplaseaza in spatiu si dispar in neant.






         



Sursa: Streetcap1 * http://www.segnidalcielo.it/2014/09/18/nasa-fotografato-enorme-ufo-sulloceano-atlantico/











18 septembrie 2014

Flota de OZN-uri ascunsa in nori in Normandia, septembrie 2014!








Un procent mare din OZN-urile raportate si inregistrate sunt sfere albe. Uneori acestea sunt solide, dar de cele mai multe ori apar ca o lumina stralucitoare. Acestea se ascund, ies sau intra in nori periodic.

Declaratiile martorilor oculari: ''Eram pe iacht cu un prieten. Navigam impreuna, bucurandu-ne de frumosul cer albastru al Normandiei. Ma uitam la o dara imensa si la niste nori frumosi, in timp ce ma bronzam, cand mi-a fost distrasa atentia de altceva. Nu m-am uitat pe cer cateva minute. Cand m-am uitat pe cer din nou, am observat niste puncte ciudate mici luminoase aproape de dara imensa. Ca de obicei, aveam iPhon-ul in buzunar. Asa ca l-am luat imediat si am inregistrat cat am putut. Dupa ce am verificat pe ecranul calculatorului meu, am numarat sapte obiecte albe care ieseau din dara si, de asemenea, disparand in spatele ei. Se pare ca sfera mare este nava mama care conduce flota.''






















16 septembrie 2014

Mai multe OZN-uri deasupra Marii Baltice!









Tom Kazmierczyk din Polonia a filmat mai multe OZN-uri deasupra Marii Batice, pe 14 septembrie 2014.

           






Sursa: thirdphaseofmoon










O lumina rosie stralucitoare a aparut peste Malaezia








Aparitia unei lumini rosii pe cer pentru cateva minute a creat panica, iar oamenii au inceput sa faca diverse ipoteze, unii sustinand ca incidentul a fost cauzat de un meteorit sau o cometa.
Lumina rosie a fost vizibila foarte clar aproape de Penampang si Putatan, Malaezia, pe 3 septembrie 2014, la ora 19:00. In cele din urma, a disparut la ora 22:00.







Un localnic a declarat ca a observat fenomenul atunci cand conducea masina spre casa, in jurul orei 21:00. ''Apoi, am condus spre Tanjung Aru si oamenii au iesit afara din case sa vada fenomenul. Am oprit masina si am vazut o linie de lumina pe cer si am crezut ca a fost un meteorit'', a spus el. 
Acesta a spus ca fenomenul este oarecum neobisnuit, deoarece lumina unei comete se misca, iar aceasta lumina era stationara.










11 septembrie 2014

UFO News: O minge de foc a explodat deasupra Barcelonei!








Un obiect de origine necunoscuta a traversat peninsula spaniola duminica, potrivit mai multor martori si a unei declaratii facute de Spanish Research Network Fireball and Meteorites. Conform organizatiei, fenomenul a fost observat din Barcelona, Valencia, Andaluzia, Castilla-La Mancha, Castillia y Leon si Madrid. Agentia Meteorologica din Barcelona a raportat, de asemenea, ca un meteorit a iluminat cerul deasupra orasului. Mai multi martori au declarat ca mingea de foc a iluminat cerul cateva secunde, in jurul orei 18:55, lasand in urma un nor de fum, inainte sa se dezintegreze. Unii au declarat ca deasupra meteoritului ar fi aparut un obiect care ar putea fi un OZN.







            





Sursa: Mister UFO




Thirdphaseofmoon: Un OZN imens a fost fotografiat in Colorado!









Blake Cousins de la Thirdphaseofmoon prezinta un OZN imens, in forma triunghiulara, care a fost fotografiat in Colorado.

             







Sursa: Thirdphaseofmoon










9 septembrie 2014

O bucata din asteroidul 2014 RC a cazut pe Pamant








O explozie misterioasa s-a auzit in timpul noptii, langa Mangua, capitala statului Nicaragua. Potrivit BBC, explozia a fost cauzata de un meteorit, care a lasat un crater de 12 metri in diametru si 5 metri in adancime. ''Explozia s-a produs in jurul orei 23:00 langa Mangua, aproape de aeroport'', declara Wilfried Strauch de la Nicaraguan Institute of Earth Studies (Ineter) intr-un interviu la un post de televiziune de stat. Nimeni nu a fost ranit.
Vulcanologul Umberto Garcia crede ca aceasta roca ar fi putut proveni de la asteroidul 2014 RC, care chiar atunci trecea pe deasupra regiunii.
Duminica, asteroidul 2014 RC, a trecut la o mica distanta de planeta noastra, NASA anuntand ca nu exista niciun risc de impact.







            




Sursa: https://www.youtube.com/watch?v=j1aEM3ydtVQ







Aparitii OZN in timpul unei furtuni in Las Vegas!







              






Sursa: thirdphaseofmoon






Imagini spectaculoase oferite de un om care a coborat intr-un vulcan activ!








Geoff Mackely si Brad Ambrose au devenit printre primii exploratori care au pus piciorul in cea mai periculoasa si inaccesibila lume a unui vulcan activ, in craterul Marum, din arhipelagul Vanuatu, sudul Pacificului. Cei doi au petrecut doua zile pe marginea craterului si au coborat de doua ori in vulcan, la o adancime de 365 de metri. Kourounis a spus ca s-a apropiat atat de mult de lava, incat o parte din jacheta de protectie pe care o purta s-a topit, la fel si o parte din camera sa de filmat.


         






Sursa: Sam Crossman * ziare.com









8 septembrie 2014

Cele mai ciudate anomalii descoperite pe Marte









Cele mai ciudate anomalii descoperite pe Marte in 2014: nori, ape curgatoare, pietre, oase, fosile, statui si descoperirile facute de Spirit Rover.






             




Sursa: Martian Archaeologist












Thirdphaseofmoon: Aparitii OZN in Olanda si Hawaii









Blake Cousins de la Thirdphaseofmoon analizeaza fotografia prezentata de catre John-Paul Holkamp din Olanda, in care apare o posibila farfurie zburatoare. Fotografia a facut-o in timp ce vizita insula Oahu, Hawaii. De asemenea, Aaaron Glenn povesteste cum a reusit sa fotografieze un OZN in timp ce mergea spre casa sa din Elizabethtown, Kentucky. A incercat sa-l urmareasca, dar a disparut.







            



Sursa: thirdphaseofmoon







7 septembrie 2014

Cele mai bune aparitii OZN din prima saptamana a lunii septembrie 2014







                      








Sursa: https://www.youtube.com/watch?v=xBntCeBCjYg








Sunete ciudate auzite pe cer pe tot globul! 2014









O multime de oameni din intreaga lume au raportat zgomote ciudate care se aud din cer. De cele mai multe ori acestea seamana cu zgomotul unui tren sau a unei usi grele care se inchide. In alte cazuri, zgomotul suna ca un ''geamat''.
Oamenii de stiinta spun ca sunetele apocaliptice sunt cauzate de cresterea activitatii solare si a proceselor energetice din centrul Pamantului.    






          

          


Sursa: https://www.youtube.com/watch?v=8xCuAdLZ9wo









4 septembrie 2014

Noi structuri antice descoperite pe Marte - August 2014








Aceste doua anomalii au fost descoperite de ''Mars Archaeologist'' de pe Youtube. Prima anomalie este o parte interesanta a unui container tubular. La acest fragment de ceramica se vad foarte bine marginile exterioare si interioare. Cea de-a doua anomalie reprezinta doua pietre mari sculptate, care alcatuiesc impreuna un bloc, care a facut candva parte dintr-o structura masiva.






         


Data descoperirii: 24 august 2014.













3 septembrie 2014

Pesterile Ellora din India ascund un oras secret subteran - Extraterestrii antici in India?







Exista dovezi solide ca pesterile Ellora din India ascund o zona secreta subterana. Exista un tunel de peste 40 de metri adancime, care apoi continua in unghi drept in subteran. Nimeni nu stie ce este inauntru deoarece tunelul devine prea ingust pentru fiintele umane pentru a intra in el. De asemenea, exista o mica deschidere dreptunghiulara. Aceasta deschidere este suficient de mare pentru a intra un copil de 10 ani. Din moment ce fiintele umane adulte nu-l pot accesa, inseamna ca acesta nu a fost proiectat deloc pentru fiintele umane.






Un alt pasaj ascuns in pesterile Ellora devine atat de ingust incat nu se poate merge mai departe. Exista mai multe tuneluri subterane in pesterile Ellora, care devin treptat prea inguste pentru fiintele umane pentru a le accesa si toate sunt blocate. Dupa vechimea usilor, se presupune ca aceste tuneluri au fost inchise accesului public acum 30 sau 40 de ani. Aceste tuneluri subterane nu se gasesc in aceeasi zona, dar sunt imprastiate in diferite pesteri in Ellora, care se intind pe cativa kilometri. Este posibil sa existe un vast oras subteran ca Derinkuyu in Turcia? Derinkuyu este un oras subteran enorm cu caracteristici tehnice avansate, care ar putea gazdui mai mult de 20.000 de persoane si care a fost ascuns timp de secole pana a fost descoperit in 1965.

Unde conduc aceste tuneluri misterioase? Cine ar fi putut folosi aceste pasaje inguste? O alta intrebare importanta este: cum au putut fi sapate aceste pasaje inguste daca fiintele umane nu pot patrunde in ele? Au fost oare sapate de catre extraterestrii care erau mai mici decat fiintele umane?

           









OZN ciudat peste Stirling, Ontario










Martorul ocular a declarat ca mergea cu masina spre casa pe County RD 14, la nord de Stirling, Ontario, cand a observat ceva pe cer. A condus repede spre casa pentru a-si lua camera Sony. OZN-ul a fost vizibil pe cer cateva minute, dupa care a disparut.


           






Sursa: https://www.youtube.com/watch?v=j1Q5OzTpjOw





2 septembrie 2014

Vreme extrema, fenomene ciudate in toata lumea - august 2014







Vreme extrema, fenomene ciudate in luna august 2014.

            








Sursa: https://www.youtube.com/watch?v=YUbfZz1ATgg












1 septembrie 2014

Ancient Aliens S07Ep03 - Particula lui Dumnezeu









A fost numita cheia Universului...Doar ce am descoperit ceva care ne bulverseaza complet...o cale de acces spre noi tehnologii...Intram intr-un vast teritoriu necunoscut. Cine stie ce vom gasi?...si posibil cea mai importanta realizare stiintifica a tuturor timpurilor. Incepem sa deschidem noi orizonturi ale intelegerii noastre despre realitate. Poate dezvalui, intr-adevar, asa-numita particula a lui Dumnezeu adevarul despre originile noastre? Puteau fi lasate indicii ale importantei sale aici pe Terra cu mii de ani in urma de fiinte extraterestre? O putem utiliza pentru a ne intelege locul in Univers si chiar pentru teleportare si calatorii prin timp si spatiu?

Milioane de oameni, pretutindeni in lume, cred ca am fost vizitati in trecut de fiinte extraterestre. Si daca este adevarat? Au ajutat, intr-adevar, extraterestrii antici la modelarea istoriei noastre? Si daca da, poate exista dovada in descoperirea particulei lui Dumnezeu?