4 noiembrie 2016

Sunt pesterile Longyou din China dovada unei tehnologii extraterestre?







Sunt pesterile Longyou dovada suprema a tehnologiei extraterestrilor Anunnaki? Cu mii de ani in urma, constructorii misterioaselor pesteri Longyou au avut tehnologia si mijloacele necesare pentru a scoate si a transporta aproape 1.000.000 de metri cubi de roca. Mai mult decat atat, ceea ce face pesterile Longyou mai fascinante este faptul ca nu exista inregistrari istorice care sa vorbeasca despre complexul subteran misterios. Si asta in ciuda faptului ca chinezii sunt recunoscuti pentru faptul ca inregistreaza cu meticulozitate fiecare fapt istoric.

Una dintre cele mai misterioase structuri construite vreodata de un grup misterios de constructori se afla la Phoenix Hill, in apropierea satului Shiyan Beicun pe raul Lan,in provincia Zhejiang, China.

Dar, ce face pesterile Longyou atat de importante si extraordinare?

De-a lungul anilor, multi cercetatori uimiti de frumusetea si precizia pesterilor Longyou au ajuns la concluzia ca acestea sunt rezultatul sistemelor de constructie sofisticate ale unor constructori necunoscuti din trecut.

In plus, precizia prezenta in cele mai multe detalii sunt rodul unei maiestrii superioare, care n-ar fi putut fi posibila cu mii de ani in urma. Ce fel de tehnologie antica a existat in acel moment care le-a permis ''constructorilor misteriosi'' sa creeze o asemenea constructie fascinanta?

Forta de munca si tehnologia necesara construirii pesterilor Longyou este de neimaginat. Expertii au calculat rata medie de sapat pe zi pentru o persoana si au ajuns la concluzia ca ar fi fost necesar ca 1000 de oameni sa munceasca zi si noapte, timp de sase ani, pentru a finaliza intregul proiect.


Experti din intreaga lume au fost uimiti de complexitatea si precizia pesterilor Longyou, fapt care i-a determinat sa puna numeroase intrebari la care nimeni nu a reusit sa raspunda. Cine a construit pesterile Longyou? Ce civilizatie le-a construit? Ce fel de tehnologie s-a folosit in timpul constructiei pesterilor? Cum au ajuns constructorii antici la o asemenea precizie? De ce nu exista nici o inregistrare istorica despre constructie si despre metodele utilizate in constructia pesterilor Longyou? Cum au putut constructorii antici scoate si transporta 1.000.000 metri cubi de piatra?

Pesterile Longyou sunt masive, suprafata medie a fiecarei pesteri este de peste o mie de metri patrati, cu inaltimi de pana la 30 de metri, iar suprafata totala acoperita este de peste 30.000 de metri patrati.

Toate aceste intrebari indica faptul ca pesterile Longyou ar fi fost rezultatul unei tehnologii detinute de extraterestrii Anunnaki, care le-a permis sa realizeze lucruri inimaginabile in trecutul indepartat.

Poate ca, la urma urmei, culturile antice din intreaga lume au fost interconectate cu mii de ani in urma si au posedat o tehnologie ''acum pierduta'', care le-a permis sa ridice structuri fascinante.

Putem concluziona doar ca pesterile Longyou sunt o adevarata minune antica, construita de un grup misterios de constructori, care a atins un nivel de neimaginat cu mii de ani in urma.

            

            







Sursa: http://www.ancient-code.com/