10 noiembrie 2017

Ei sunt aici: Nave spatiale imense in sistemul nostru solar








Utilizatorul Youtube TheRealJimmyRoberts1, ne arata in acest videoclip nave extraterestre imense descoperite in imaginile de la misiunea Apollo 16 pe Luna din anul 1972, precum si in imaginile sondei Cassini cu lunile lui Saturn.

Analizand o fotografie de la misiunea Apollo 16, el a descoperit in spatiul din jurul Lunii anumite portiuni needitate de cei de la NASA. Dupa ce a modificat putin contrastul si luminozitatea imaginii, au inceput sa se distinga foarte clar formele ciudate ale unor nave spatiale care orbiteaza in jurul Lunii.

De asemenea, acesta se intreaba de ce toate craterele de pe satelitii planetei Saturn sunt hexagonale? Aceste cratere se gasesc in tot sistemul nostru solar, avand diferite dimensiuni. Nimeni nu cunoaste semnificatia lor, sau daca se stie nu ni se spune. Dar acestea sigur nu sunt cratere de impact.

Dupa ce a modificat contrastul si luminozitatea imaginilor furnizate de sonda Cassini, acesta a descoperit ca imaginile satelitilor planetei Saturn au fost alterate digital, pentru a ne face sa credem ca nu sunt decat niste roci spatiale imense care orbiteaza planeta Saturn.

Mai jos puteti vedea imaginile imbunatatite ale satelitilor Prometeu, Pan si Dafnis, care arata ca niste nave extraterestre imense.

Imaginea imbunatatita a satelitului planetei Saturn, Prometeu.

Imaginea imbunatatita a satelitului planetei Saturn, Pan.
     
Imaginea imbunatatita a satelitului planetei Saturn, Dafnis.