29 noiembrie 2017

Un obiect misterios traverseaza cerul deasupra Aeroportului Heathrow din LondraFilmul incidentului, care a avut loc pe 19 noiembrie 2017, a fost publicat pe site-ul aviatiei Air Live.

Camera lor live a surprins momentul in care un obiect misterios, neidentificat, traverseaza cerul deasupra Aeroportului Heathrow din Londra.
Obiectul de pe cer a aparut cu doar cateva secunde inaintea unui avion de pasageri care ateriza.

Unii oameni sunt de parere ca a fost o stea cazatoare, in timp ce altii spun ca a fost un meteorit sau un OZN.

Clemens Rumpf de la Universitatea din Southampton, specializat in studierea deseurilor spatiale, a declarat pentru Mail Online ca acesta a fost un meteorit de aproximativ un metru in diametru, la o altitudine de 30-70 km.

''Nu a existat nici un pericol imediat pentru nici un avion de pasageri, deoarece aceste obiecte au tendinta sa arda, asa cum se vede in film, la altitudini de 20 pana la 45 mile (30-70 km), cu mult peste nivelul de zbor al avioanelor. Obiectele mai mari reprezinta o preocupare pentru siguranta publica deoarece elibereaza suficienta energie pentru a provoca daune pe pamant, asa cum s-a intamplat cu meteoritul de la Chelyabinsk din 2013'', a declarat Clemens Rumpf.

            Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu