30 martie 2013

Incidentul ,,Anchorage''


-->




Incidentul ,,Anchorage'' este un eveniment OZN bine cunoscut in care un pilot veteran al Companiei Aeriene Japoneze a vazut trei OZN-uri urmarind aeronava sa 747 pe o distanta de 400 de kilometri. Unul dintre obiecte a fost mai mare decat 747, iar celelalte doua au fost mai mici. Cativa membri ai echipajului avionului JAL 1628 de la FAA au raportat ca au vazut lumini intermitente care urmareau aeronava lor.
Oficialii de la FAA au confirmat concluziile desprinse de controlorul zborului 1628 pe radarul sau. Concluzia sa a fost ca obiectele au fost neidentificate. Oficialii Air Force de la Air Command Alaska, de asemenea, au spus ca radarul lor a detectat ceva in apropierea avionului JAL.
Acest incident a avut loc in 1986. Acum, in 2013, declaratiile unor martori credibili de rang inalt, precum si documentatia lansata oficial de guvern confirma ca OZN-urile sunt un fenomen real si ar trebui sa fie luate foarte in serios.
Documentele indica faptul ca OZN-urile sunt in mod constant urmarite pe radarul militar si adesea sunt implicate si jeturi astfel incat pilotii sa poata arunca o privire mai atenta. Iata unul dintre documentele de la Agentia Nationala de Securitate (NSA): document.
FAA (Administratia Federala a Aviatiei) are chiar un protocol pentru aparitiile OZN, care acum sunt foarte frecvente, ea avand si un centru de colectare a datelor numit Bigelow Aerospace Advanced Space Studies.
Iata mai jos marturia lui John Callahan fost sef senior al Diviziei FA. El a fost implicat direct in acest incident si este uimitoare povestea lui si a evenimentelor care au avut loc din cauza acestei intamplari.





Sursa: intellihub.com