31 martie 2013

Proiectul Montauk si tunelul secret din Bucegi - interviu cu Peter Moon


-->


In 2012 Peter Moon a vizitat Romania pentru a cincea oara, fiind invitat la simpozionul stiintific Atlantykron, manifestare sponsorizata de ,,World Genesis Foundation'', al carei presedinte este eminentul savant David Anderson. Cu aceasta ocazie a fost realizat un interviu extrem de interesant.
,,Chiar daca editarea si montajul clipului au durat ceva mai mult timp, consideram ca prezentarea lui este cu atat mai valoroasa, cu cat el probeaza testul timpului...'', mentioneaza Editura Daksha, care a publicat acest interviu pe 14 ianuarie 2013.
,,World Genesis Foundation'' organizeaza anual acest simpozion in Romania, la care sunt invitati atat oameni de stiinta, cat si artisti si scriitori. Cu aceasta ocazie, Peter Moon a vizitat cateva locuri deosebite, care sunt mentionate in cele patru carti scrise de Radu Cinamar.
Prietenia dintre Sorin Hurmuz (directorul Editurii Daksha, Bucuresti, Romania) si Peter Moon (directorul Editurii SKY BOOKS, New York, SUA) dureaza de mai multi ani, iar colaborarea dintre ei s-a concretizat acum intr-un interviu prin care Peter aduce la lumina unele aspecte interesante despre uimitoarele carti ale lui Radu Cinamar, cat si despre impactul lor asupra cititorilor.

             



Sursa: youtube.com