17 martie 2014

OZN-uri fotografiate in Santana de Parnaiba, Sao Paulo, Brazilia!








Foto: William Camargo/Folha Paulistana


William Campbell, jurnalist, fotograf si profesor de fotografie a inregistrat mai multe OZN-uri in timpul unei furtuni in Santana de Parnaiba, Sao Paulo, Brazilia. Acest lucru a trecut neobservat de catre profesionist timp de o luna pana cand a inceput sa pregateasca fotografiile pentru expozitie in programul Adobe Photoshop. Atunci a observat zeci de puncte luminoase de culoare rosie.

Obiect zburator neidentificat, imagine marita de 300 de ori - Foto: William Camargo/Folha Paulistana

In momentul cand a analizat una dintre cele 24 de imagini, s-a gandit ca acesta ar putea fi doar un alt fenomen natural. Cu toate acestea, povestea a luat o noua turnura cand a decis sa se uite la celelalte fotografii facute in acea zi. Astfel el a observat ca in ambele imagini care au fost facute in amurg si in timpul zilei, apareau sfere luminoase de culoare rosie.

Sfera rosie in miscare - Foto: William Camargo/Folha Paulistana

William Campbell a fost destul de reticent daca sa publice fotografiile, pentru ca este un subiect extrem de controversat. Cu toate acestea, el a decis sa le publice si sa le puna la dispozitia oamenilor de stiinta pentru a analiza fenomenul care a avut loc in Santana de Parnaiba.

Fotografiile au fost facute la 22 ianuarie 2014.



Sursa: folhapaulistana.com.br