12 aprilie 2014

Aparitii OZN in Alberta, Canada!








O mama si fiica ei, care traiesc la ferma lor aflata in afara orasului Nanton, in sudul provinciei Alberta, sunt tulburate, dupa ce cateva obiecte zburatoare neidentificate au zburat peste casa lor, duminica noaptea tarziu.

Aici este o imagine a familiei Martin care a reusit sa fotografieze obiectul zburator care plutea deasupra fermei lor de vite (Sam Martine).

Sam Martine spune ca in timp ce ea si fiica ei se uitau la TV, au vazut doua lumini stralucitoare plutind deasupra fermei, la un kilometru distanta de casa lor.


Martin spune ca atunci cand au iesit pe varanda ca sa vada mai bine luminile, acestea au zburat rapid spre ele, speriind vitele.
''Atunci lumina a inceput sa vina direct spre noi si a trecut pe deasupra casei noastre, indreptandu-se spre nord-vest, in spatele nostru'', a declarat Martine. ''N-am mai vazut asa ceva pana acum''.
Fiica ei, Martine Baylie, in varsta de 14 ani, a incercat sa faca o poza obiectelor cu telefonul ei, dar a spus ca aparatul se comporta ciudat. ''Imaginea a devenit complet verde si mai tarziu in acea noapte, s-a sters singura.''
Sam Martine a reusit sa faca cateva fotografii cu camera ei DSLR. Ele inca nu sunt sigure ce au vazut, dar povestea lor a atras atentia pe internet.
Chris Rutkowski, un scriitor de stiinta care studiaza rapoartele OZN din Canada, crede ca ar putea fi o explicatie simpla. El spune ca luminile rosii si albastre se intalnesc frecvent la avioane.
Robyn Foret, presedintele comisiei de educatie si informare publica de la Royal Astronomical Society din Canada, este de acord. El spune ca aceste obiecte care au fost vazute nu sunt legate de o activitate paranormala.
In timp ce expertii nu sunt convinsi ca este un OZN, ei spun ca in Alberta astfel de aparitii sunt destul de comune.
Conform The Canadian UFO Survey, care este condus de Rutkowski, au existat 1180 de aparitii in 2013 si mai mult de o suta din aceste aparitii au avut loc in Alberta.
Si aceasta nu este prima data cand o activitate paranormala a fost raportata in Nanton.



Sursa: beforeitsnews.com