7 august 2014

Noi linii Nazca au fost descoperite in urma unei furtuni de nisip in Peru









O imensa furtuna de nisip a lovit Peru, descoperind geoglife misterioase in desertul Nazca, facute de vizitatorii antici pe pamant, care sunt vizibile doar din aer.
Trei mari geoglife misterioase au aparut la sfarsitul lunii iulie, acestea avand se pare o vechime de 2000 de ani. Noile figuri au fost descoperite de catre Eduardo Herran Gomez de la Torre, pilot si cercetator al liniilor de la Nazca, in timp ce zbura cu avionul sau deasupra desertului peruvian. Geoglifele recent descoperite reprezinta o pasare, o camila sau lama si un sarpe de 200 de metri lungime. Se crede ca aceste desene au fost descoperite datorita unei furtuni recente de nisip.






Aceste desene antice sunt realizate de catre vechile triburi de la Nazca, care au trait in zona intre 500 i.Hr. si 500 d.Hr. Scopul si modul in care au fost create aceste geoglife ramane un mister pana in prezent, dar misterul continua cu noi descoperiri...
Oricare ar fi scopul liniilor de la Nazca pentru locuitorii antici din Peru, unicitatea si diversitatea lor de neegalat pot fi adaugate magnificelor realizari artistice ale lumii preistorice. Liniile de la Nazca vor continua sa capteze imaginatia lumii noastre actuale si vor continua sa faca acest lucru si in viitor.


             



Sursa:

http://beforeitsnews.com/space/2014/08/wow-new-nazca-lines-revealed-after-sandstorm-hits-peru-2482008.html