3 august 2014

Structuri extraterestre in sistemul nostru solar (1)






Exista dispozitive extraterestre, vehicule si structuri pe fiecare planeta fizica din sistemul nostru solar! Pe unele luni si asteroizi mari se gasesc sapaturi miniere. In unele cazuri, masinile, ambarcatiunile si constructiile extraterestre sunt extrem de vechi. Structuri artificiale din alta lume sunt chiar acolo, in fata ochilor nostri.
Analizati urmatoarele imagini. In cateva exemple, veti vedea ca aceste structuri sunt reale si evidente. Am fost conditionati sa nu vedem sau sa credem in astfel de idei...atunci cand adevarul este ca...activitatea extraterestra si ruinele extraterestre sunt peste tot!






Vom incepe cu prima planeta de la soare. Mercur are numeroase ciudatenii care au fost fotografiate de ''Messenger''. Rapoartele sustin ca aceasta este o cladire in interiorul unui crater patrat. Cu toate acestea, seamana in mod ciudat cu o ambarcatiune cu picioare de aterizare. Umbra sugereaza ca ceva necunoscut se afla pe suprafata acesteia. Intr-o zi, s-ar putea sa decoleze si sa plece.



Ce se afla in interiorul unui alt crater de pe Mercur? Observati simetria umbrelor? O forma patrata sau dreptunghiulara de culoare inchisa este aproape de centrul structurii ridicate.




Aici este o alta ciudatenie in interiorul unui alt crater de pe Marte. In imaginile de mai jos, se vede o structura foarte regulata cu unghiuri drepte ascutite.




Mai jos este o alta ciudatenie intr-un crater de pe Mercur care nu poate fi un crater natural. Observati cum este ridicata ''baza'' sau ''platforma spatiala''. 



Imaginea urmatoare de pe Mercur a fost numita ''Walking''.

In urmatoarea imagine, vedem ceva care pare a fi un monolit negru in afara unui alt crater de pe planeta Mercur.







Sursa: http://www.paranormalnews.com/article.aspx?id=1531