19 februarie 2015

Erich Von Daniken - interviu realizat de Dr. J Andy Ilias pe 5 februarie 2015






De peste 45 de ani, Erich Von Daniken a sustinut teoria ca Pamantul ar fi fost vizitat de extraterestriIn Search of Ancient Astronauts'' realizat dupa prima sa carte ''Chariots of the Gods''. In plus, Erich Von Daniken a participat si a contribuit la numeroase filme si productii de televiziune si a scris nenumarate articole si compilatii.
in trecutul indepartat. Vorbind fluent patru limbi, Erich Von Daniken este un cercetator pasionat si un calator energic, care face o medie de 100.000 de mile pe an, pentru a vizita locuri indepartate ale Pamantului. Erich Von Daniken, cel mai de succes scriitor de non-fictiune din lume din toate timpurile, a scris 55 de carti pe aceasta tema si a vandut peste 65 de milioane de exemplare in intreaga lume. Cartile sale au fost traduse in 32 de limbi. In Statele Unite ale Americii, Erich Von Daniken si-a castigat faima datorita serialului de televiziune ''
Organizatia sa de cercetare, se numeste AASRA / legendarytimes.com (Archaeology, Astronautics & SETI Research Association). Pe plan international, exista aproximativ 10.000 de membri.