4 februarie 2015

OZN peste Loch Lomond, Scotia - 1 februarie 2015







O lumina alba, foarte stralucitoare a fost filmata de un martor ocular din Kinlochard, Scotia, pe 1 februarie 2015, la ora 17:25. Lumina alba a fost filmata timp de 15 minute, deplasandu-se pe cer deasupra dealurilor inalte din acea zona.


Martorul ocular este convins ca nu putea fi vorba de o lanterna chinezeasca (era prea mare si prea stralucitoare pe cer), de un avion (viteza prea mica) sau de un elicopter (de obicei se vad lumini verzi / rosii si se aude ceva, dar obiectul nu facea nici un zgomot si modul in care se misca l-a facut sa creada ca nu poate fi vorba de acest tip de vehicul aerian).






Obiectul se misca incet si fara zgomot. Acesta s-a deplasat in spatele arborilor forestieri, deasupra dealurilor inalte, care sunt la o distanta de aproximativ o mila, si chiar daca obiectul se afla la o distanta destul de mare de locul de unde martorul ocular a filmat, acesta parea sa fie mare si foarte stralucitor. ''Judecand dupa distanta si locatie, as putea spune ca zbura peste sau in apropiere de Loch Lomond'', a declarat martorul.