24 martie 2016

Peste 60 de OZN-uri au fost raportate la aeroportul indian Indira Gandhi din octombrie 2015








Seful fortei de securitate paramilitara responsabila pentru paza aeroporturilor si cladirilor guvernamentale din India, a relevat faptul ca 62 de aparitii OZN au fost raportate la Aeroportul International Indira Gandhi (IGI) din New Delhi in ultimele patru luni, de la sfarsitul lunii octombrie 2015.

Surender Singh este director general al Central Industrial Security Force (CISF) din iulie 2015, astfel incat toate aceste aparitii OZN au avut loc sub ochii lui. Responsabil cu securitatea a peste 300 de situri industriale, inclusiv centrale nucleare, aeroporturi, facilitati spatiale, campuri petroliere si rafinarii, porturi importante, centrale hidroelectrice / termice, CISF are peste 165.000 de oameni, fiind cea mai mare forta de securitate industriala din lume.

La o reuniune aniversara a organizatiei politiei militare a armatei indiene Corps Raising Day, Singh a dezvaluit reporterilor ca cel putin 62 de incidente OZN au avut loc la aeroport incepand cu 27 octombrie 2015.

Directorul general al CISF, Surender Singh.

''Aceasta este o problema generala care nu se limiteaza doar la aeroport. Exista, de asemenea, si alte instalatii sensibile (in apropierea zonei aeroportului). Curand se vor stabili responsabilitati pentru fiecare agentie in asemenea cazuri.''

Singh a recunoscut ca multe dintre aparitii s-au dovedit a fi baloane, lanterne chinezesti si indicii cu laser, dar nu toate au fost rezolvate si orice incident poate escalada, asa cum s-a intamplat in ianuarie, cand fortele aeriene indiene au doborat un OZN care s-a dovedit a fi un balon. Asta nu este o optiune la IGI, a spus Singh.
Cu toate acestea, aeroportul poate fi pus in alerta maxima, cum a fost cazul in noiembrie 2015, dupa mai multe aparitii in jurul aeroportului.

''Aceste cazuri sunt considerabile...si le luam in serios pe toate. Noi presupunem ca sunt reale si efectuam toate procedurile pentru a le verifica.''

Este timpul sa deschidem o poarta de sosiri intergalactice?

Saizeci si doua de OZN-uri intr-o singura locatie este mai mult decat ''considerabil'' - este poate un semn ca New Delhi ar putea fi mai mult decat un aeroport pentru ''avioane''.

          






Sursa: http://mysteriousuniverse.org