3 mai 2013

''Citizen Hearing on Disclosure'' - 29 si 30 aprilie 2013 - Reactii, interviuri


-->



Jurnalistul brazilian Aj Gevaerd face o recapitulare a aparitiilor OZN-urilor din America de sud si prezinta dezvaluirile facute de militarii brazilieni.



Interviu cu Linda Molton Howe, jurnalist de investigatie, care a asistat la mai multe acte de mutilare de animale atribuite surselor extraterestre.



Interviu cu Stanton Friedman, investigator civil al incidentului de la Roswell.





Congresmanul Carolyn Kilpatrick, presedinte al ''Citizen Hearing'' ofera o imagine de ansamblu a evenimentului si spune ca intentioneaza sa continue cautarea raspunsurilor in marturiile prezentate aici.




Nick Pope, fost ministru al Apararii Britanice, discuta in acest interviu despre incidentul de la Rendlesham Forest, Anglia. Pope prezinta dovezi fizice ale aterizarii, incercarea de ascundere a incidentului si marturiile militarilor americani. Pope vorbeste, de asemenea, despre atitudinea Marii Britanii fata de dezvaluire.



Republicanul Merrill Cook crede ca presedintele Bill Clinton detinea dosare nesigilate legate de starea de sanatate a soldatilor americani implicati in incidentul de la Rendlesham Forest din 1980 si considera ca acestea ar prezenta o dovada a ceea ce s-a intamplat atunci; insa presedintele Obama spune ca nu este nimic de dezvaluit. Cook vrea raspunsuri si intentioneaza sa-i caute.



Gary Heseltine, fost ofiter de politie din Marea Britanie se ocupa cu urmarirea si intocmirea rapoartelor privind OZN-urile, activitatile extraterestre si fenomenele inexplicabile. Heseltine spune ca valoarea martorilor ar trebui sa dea o mai mare credibilitate relatarilor incidentelor pe care acesta le-a urmarit.





Sursa: CitizenHearingMedia