9 mai 2013

Un membru CIA rupe tacerea in legatura cu extraterestrii!


-->




,,Acest domn a primit numeroase amenintari din partea guvernului sau de a nu vorbi'', a declarat Steve Basset, organizator al ''Citizen Hearing on Disclosure''.

Washington - ,,Intr-o marturie filmata, un fost membru CIA, a vorbit pentru prima data public despre experienta lui cu extraterestrii, ambarcatiunile lor si musamalizare.
Videoclipul de 15 minute in care apare marturia unui fost ofiter superior CIA anonim, a fost difuzat pe 3 mai la conferinta ''Citizen Hearing on Disclosure''. Barbatul de 77 de ani era in mod evident intr-o stare proasta de sanatate. El a lucrat pentru CIA sub presedintele Dwight Eisenhower in 1958 si a ales sa rupa tacerea pe patul de moarte.
Steve Basset a prezentat acest video, spunand ca ofera prin asta o imagine de ansamblu asupra suferintei multor militari si oficiali guvernamentali care sunt fortati sa traiasca intr-o lume plina de secrete si teama, in ceea ce el numeste ''truth embargo'' in legatura cu intalnirile extraterestre.
Intr-un sens, acest film reprezinta mai multe persoane acolo care nu au putut veni in fata unei comisii de acest fel, care vor sa vorbeasca, dar e dificil. Marea majoritate a persoanelor care au interactionat cu aceasta problema in timp ce lucrau pentru guvern, au luat informatiile cu ei in mormant si nu au vorbit in cazul in care li s-a spus sa n-o faca.
Acest domn a primit numeroase amenintari din partea guvernului sau ca sa nu vorbeasca, dar el a vrut ca aceasta marturie sa fie prezentata si am fost de acord. El a fost intervievat doar de doi cercetatori care sunt astazi aici, Linda Moulton Howe si Richard Dolan'', a spus el.
Dupa vizionarea filmului, Linda Moulton Howe a spus ca audierea acestuia a durat trei zile, iar la intoarcerea ei acasa, dupa trei zile a primit un telefon de la el, spunand ca el si sotia sa au fost amenintati cu represalii in cazul in care benzile cu marturia vor fi facute publice.




Sursa: theepochtimes.com