6 mai 2013

David Wilcock vorbeste la ''Coast to Coast'' despre vise profetice, realiniere sociala, adevarul despre extraterestri si campuri energetice galactice


-->


Cercetatorul si lectorul David Wilcock discuta despre visele sale profetice si confirma realinierea sociala majora care va incepe toamna aceasta, posibilitatea dezvaluirii existentei extraterestrilor de catre guvernul SUA si noi informatii ca evolutia este determinata de catre campurile energetice galactice.
El sugereaza, de asemenea, ca visele profetice pe care le-a avut reprezinta planul Illuminati de a reduce populatia lumii prin colapsul economic, gripa porcina, razboi si conflagratie.
''Surse din interior'' l-au informat ca America este in pragul unor evenimente economice catastrofale, inclusiv dezmembrarea Rezervei Federale. Dar agenda Illuminati ar putea fi oprita de o dezvaluire pe scara larga a prezentei extraterestrilor, afirma Wilcock. Cu toate acestea, o varietate de specii ET viziteaza Pamantul, inclusiv Annunaki, care sunt reptilieni in aparenta si forta din spatele Illuminati care controleaza totul, a continuat el. Intregul sistem solar este in curs de schimbare datorita unui val galactic sau a unui camp energetic care se apropie, facand planetele mai calde, mai luminoase, a declarat Wilcock. Acest val va  impinge omenirea sa evolueze la nivelul urmator, a adaugat el. Dar potrivit surselor sale, o nava spatiala a fost trimisa in secret pentru a studia valul si s-a stabilit ca acest lucru va duce la un cataclism planetar intre 2012-2017.




Sursa: DiscoveryDisclosure