28 aprilie 2014

Harta KGB cu bazele extraterestre de pe Pamant (1)









Exista multe rapoarte cu bazele extraterestre din intreaga lume. O lista completa poate fi gasita aici compilate de Bibliotecapleyades si o alta lista poate fi gasita pe Ufos-aliens.

Intrarea Nahanni Valley (Canada)



Aceasta vale se intinde pe 550 de mile exact de la Fort Simpson pe raul Mckenzie, la nord-vest de Canada. Izvoarele termale si gheizerele de sulf pastreaza valea mai calda decat in zonele inconjuratoare, la aproximativ 30 de grade pe tot parcursul anului, ceea ce face ca valea sa fie mereu acoperita de ceata. Aceasta vale este locuita doar de animale in timp ce oamenii care intra in vale sunt de obicei gasiti fara cap si complet morti. Triburile de indieni din zona evita aceasta vale. Aceasta vale este adesea mentionata ca ''the Valley of the Headless Men''.

Intrarea Liyobaa Cave





Aceasta intrare a fost blocata de catre preotii catolici care au crezut ca aceasta este o intrare catre ''iad''. ''Liyobaa'' sau in traducere ''Pestera Mortii'' era situata in regiunea Zapoteca, undeva aproape de satul vechi Mictlan sau ''Village of the Underworld''. Numele este destul de infricosator pentru un sat.


Aceasta pestera misterioasa este situata intr-un templu, care are o constructie unica. Patru niveluri sunt situate la nivelul solului, in timp ce alte patru sunt sub pamant, pestera in sine fiind situata pe al patrulea nivel deasupra suprafetei solului. Se spune ca aceasta pestera duce in pamant si nu are capat. Pentru ca nimeni nu indrazneste sa intre in pestera misterioasa, nu exista nici o explicatie a acestei pesteri.

Intrarea Pestera Malteza



Intrarea Pestera Malteza este situata pe insula Malta, in apropiere de satul mic Casal Paula. In 1902, in timp ce muncitorii sapau o fantana in Casal Paula, acestia au cazut intr-o pestera subterana. Fantana era sapata pentru o casa pe ''Hal Saflienti'', o strada principala pe Casal Paula. Pestera in care au cazut muncitorii era in legatura cu un intreg complex de pesteri si tuneluri. Aceasta intrare este cunoscuta sub numele de ''Hypogeum de Hal Saflienti''. (In latina ''Hypogeum'' este numele pentru o structura subterana). Tunelurile de sub ''Hypogeum'' au fost astupate de cand o scoala a dus 30 de elevi in pesteri si au disparut cu ghid cu tot. Nu au reusit niciodata de atunci sa gaseasca nici o urma de oameni si copii.

Intrarea din Staffordshire, Anglia




Undeva in Staffordshire, Anglia, exista un camp pustiu in care un muncitor a descoperit o farfurie mare de fier sub pamant. ''Trapa'' era mare si ovala, cu un inel de fier montat pe aceasta. Aceasta intrare conducea in niste tuneluri. Campul este intr-o vale inconjurata din aproape toate partile de paduri. Incidentul a fost mentionat in cartea ''A History of Staffordshire'' de Dr.Plot, care a scris-o in anii 1700.

Death Valley, CA


Legendele indiene locale vorbesc despre un tunel care trece pe sub desert. Cartea ''Death Valley Men'', spune povestea a trei oameni care se presupune ca au gasit un oras subteran in legatura cu acest tunel si de unde au luat comori. Intrarea in Death Valley este in Muntii Panamint, aproape de Wingate Pass. Legendele indiene ale indienilor Paiutes vorbesc despre oamenii care locuiau in pesterile din Panamint.




Sursa:
http://beforeitsnews.com/beyond-science/2013/03/kgb-map-of-alien-bases-on-earth-2441398.html
http://themisanthropesjournal.blogspot.ro/2011/07/liyobaa-cave.html
http://secret-entrances.blogspot.ro/2010/08/secret-entrances-to-creepiest.html