3 aprilie 2014

UFOTV: ''Monumentele misterioase din piatra de la Markawasi''









Acest documentar exploreaza istoria monumentelor neobisnuite din piatra de la Markawasi, Peru.
Pe un platou indepartat, in Central Peru, au fost gasite sute de figuri enigmatice sculpate in stanca. Chipuri care nu ar trebui sa fie acolo deloc. Un faraon egiptean cu frizura si barba arata aproape identic cu masca mortuara a regelui Tut. Un chip gigantic numit ''Regina Africana'' arata similar cu Marele Sfinx din Egipt. Toate aceste caracteristici pot fi vazute intr-un platou misterios din Peru, cunoscut ca Markawasi. Au fost sculptate aceste figuri de catre o civilizatie pierduta? A existat un contact intre Egipt si Peru in cele mai vechi timpuri? Au fost oare acestea si mai mult de 200 de alte imagini bizare sculptate de catre fiinte inteligente sau sunt doar un capriciu al naturii?
Faceti cunostinta cu Daniel Ruzo, exploratorul de renume mondial, care a descoperit primul Markawasi, in 1952. Auzi teoria sa despre cultura Masma, care a creat monumentele inainte ca un mare potop sa distruga omenirea, in urma cu aproape 10.000 de ani. Referitor la realizarea acestora, el crede ca au fost folosite tehnici asemanatoare cu cele folosite la realizarea sculpturilor aflate in alte parti ale planetei: Romania, Mexic, Franta si Brazilia.
In unele sculpturi se pot vedea profile umane si siluete de animale, iar in altele se pot vedea, de asemenea, chipuri umane, pasari si reptile. Markawasi este unic, conducandu-ne intr-o lume mistica care comunica direct cu cosmosul.
Faceti cunostinta cu Peter E. Schneider, un cercetator modern, care este determinat de activitatea minunata a lui Ruzo in descoperirea secretului de la Markawasi.
Faceti cunostinta, de asemenea, cu geologul Dr. Robert Schoch care a ajutat la rescrierea istoriei, considerand ca Sfinxul este cu mii de ani mai vechi decat se credea anterior. Schoch exploreaza Markawasi si ofera o explicatie surprinzatoare pentru aceste monumente enigmatice din piatra .

                    


Sursa:
UFOTVStudios
http://www.bcvideo.com/bperu.html
http://cronicasubterranea.blogspot.ro/2009/08/marcahuasi-supervivientes-del-diluvio.html
http://rogrup.net/group/mistere/forum/topics/marcahuasi-1