13 februarie 2015

Un OZN in forma de disc a fost filmat in direct de un prezentator TV in Lima, Peru - 10 februarie 2015








10 februarie 2015, ora locala 10:30 - In timpul filmarilor la emisiunea ''Alto al crimen'', operatorii de televiziune, regizorii si alti membri ai personalului de televiziune au incetat brusc filmarea fiind surprinsi de un obiect care plutea pe cer.
Unii au crezut ca a fost o drona, dar au exclus aceasta idee la scurt timp. O drona are un zbor limitat intre 10 si 15 minute, pe cand OZN-ul a fost filmat de o multime de martori timp de aproximativ doua ore.
Eduardo Chavez Guerra a reusit sa filmeze OZN-ul si a postat videoclipul pe YouTube.






Peru News:

''OZN-ul in forma de disc a stationat pe cer deasupra unui santier de constructii din cartierul Miraflores, aflat in orasul Lima. Evenimentul a avut loc intr-o zi frumoasa cu cer albastru, fara nori, cand zeci de oameni care lucrau intr-o cladire din centrul Miraflores au asistat la aparitia OZN-ului. Obiectul a stationat deasupra constructiei la o inaltime de 200-300 de metri.
O multime de oameni au iesit pe terasa cladirii pentru a observa mai bine aeronava misterioasa, care dupa ce a plutit pe cer cateva minute, a inceput sa se miste incet spre sud de Miraflores.''