24 februarie 2015

Un OZN s-a prabusit in Canada! Fortele militare canadiene neaga si sustin existenta unui exercitiu militar.

O posibila prabusire a unui OZN a fost raportata in Jackhead Reservation in Manitoba, Canada. Potrivit CBC News, martorii oculari au vazut o lumina stralucitoare pe cer in apropierea Lacului Winnipeg, alimentand speculatiile ca ar fi fost vorba de un obiect zburator neidentificat.







In noaptea de miercuri, 18 februarie, au inceput sa apara raportari pe social media despre prezenta unor lumini misterioase pe Lacul Winnipeg.
Se pare ca armata canadiana a aliniat masinile pentru a opri multimea de martori oculari sa faca poze. Fortele militare au fost vazute pe snowmobile tragand un disc mare din lac. Purtatorul de cuvant al Fortelor Canadiene a spus ca a fost vorba doar de un exercitiu militar.






            

Un martor care a reusit sa faca cateva fotografii cu o camera, a fost retinut de armata canadiana. Potrivit Lt.-Col.Paul Davies, ofiter comandant al Batalionului 38, aproximativ 150 de militari au fost la lacul inghetat pentru a participa la un exercitiu artic, care ii ajuta sa faca fata situatiilor de urgenta in medii dure, numit Bison 2015.
Situatii de urgenta cum ar fi prabusirea unui OZN? ''Nici vorba de asa ceva'', spune Davies. ''Nu exista extraterestrii, doar prietenii mei din fortele aeriene care sunt acolo sa ne ajute cu acest exercitiu...nu a fost nici un OZN...''

Atunci ce a fost? Davies a declarat ca a fost un avion cu capabilitati de decolare rapide.

Un avion scos din lacul inghetat? Atunci cum ramane cu discul prabusit? Dar cu probele fotografice si martorii? Sunt intrebari care abunda in presa offline si online.
Ce s-a intamplat cu adevarat la Lacul Winnipeg saptamana trecuta?