27 noiembrie 2015

Un pasager de la bordul unui avion a fotografiat un disc neobisnuit in Gabbs, Nevada, SUA


Sursa: MUFONData reperarii: 30 octombrie 2015

Locul reperarii: Gabbs & Luning, Nevada, SUA

Sursa: MUFON #72656

Un pasager al companiei aeriene American Airlines a facut o serie de fotografii care arata un obiect care seamana cu o farfurie zburatoare imensa, parcata pe pamant intr-o locatie din desertul Nevada.

Potrivit marturiei depuse in baza de date de la MUFON (Cazul 72656), martorul anonim zbura intr-un avion de pasageri de la San Jose, California la Houston, Texas, pe 30 octombrie 2015, cand a observat flash-uri luminoase intr-un loc aproape de Luning si Gabbs in desertul Nevada.

Martorul a vazut apoi un obiect imens in forma de disc care avea lumini stralucitoare, iar din el tasneau mai multe sfere luminoase in aer, asa cum se vede in imaginea de mai jos.
Potrivit martorului, nici un membru al echipajului de zbor si nici un alt pasager din avion n-au observat discul. Capitanul nu a spus nici un cuvant si avionul si-a continuat zborul pana cand obiectul a ramas in spatele muntilor. Cand a ajuns acasa, acesta a intrebat mai multi angajati de la Air Force daca au vazut vreodata asa ceva si toti au raspuns ca niciodata.

Sursa: MUFON

Potrivit ufologului Scott Waring, discul din imagine are aspectul unui OZN construit cu tehnologie extraterestra avansata. Waring considera ca fotografiile arata un OZN ''camuflat'', parcat pe pamant la 140 de mile de Zona 51. ''Acest OZN este partial camuflat ca sa arate ca zona inconjuratoare'', a scris Waring pe site-ul sau UFO Sightings Daily.

Sursa: MUFON


Sursa imagini (MUFON):

http://www.mufoncms.com/files_jeud8334j/72656_submitter_file1__image.jpeg

http://www.mufoncms.com/files_jeud8334j/72656_submitter_file2__image.jpeg

http://www.mufoncms.com/files_jeud8334j/72656_submitter_file3__image.jpeg

http://www.mufoncms.com/files_jeud8334j/72656_submitter_file4__image.jpeg

http://www.mufoncms.com/files_jeud8334j/72656_submitter_file5__image.jpeg
Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu