27 august 2012

Ultimele imagini furnizate de Curiosity Rover




   

Deget uman fosilizat, incaltaminte antica si o creatura martiana : acestea sunt ,,dovezi ale existentei vietii'' pe Planeta Rosie pentru ufologi, dupa ce au vazut imaginile transmise de Curiosity Rover.

Un utilizator YouTube a afirmat ca robotul s-a impiedicat de un deget uman, fosilizat, care, in realitate, este probabil doar o stanca.



Incaltaminte martiana : o alta piatra a atras atentia pasionatilor de OZN-uri, despre care cred ca ar fi un pantof sau o sanda uitata pe suprafata Planetei Rosii.



,,Mars Curiosity a fotografiat un posibil deget antic, un obiect in forma de dom, un pantof sau sanda si o posibila creatura martiana'', a declarat Hannard in descrierea video.''Sunt aceste anomalii reale sau altceva, ca intotdeauna, voi decideti.''

Pana acum NASA nu a facut niciun comentariu in legatura cu aceste decoperiri, lasandu-i pe ufologi cu multe semne de intrebare.









Pe 18 august, dupa ce a prelucrat imaginile furnizate de Curiosity cu ajutorul unor filtre,  Hannard a descoperit niste puncte luminoase care traverseaza orizontul martian : ,,Ce sunt aceste patru obiecte? OZN-uri, particule de praf sau altceva?Ca intotdeauna, voi decideti, a declarat Hannard.''





In timp ce imaginile sunt cu siguranta o curiozitate, NASA si expertii in fotografie insista ca acestea nu sunt altceva decat pete pe imagini, preluate de lentila aparatului de fotografiat al robotului la o distanta de 350 de milioane de mile departare.


Deci, ce sunt atunci anomaliile de pe Marte?

Pe unele imagini returnate de Curiosity, apar puncte ciudate pe cer - sunt nave spatiale sau doar anomalii ale aparatului de fotografiat?

NASA nu a comentat pe acest subiect, dar ufologii sugereaza ca acestea sunt nave extraterestre care ne monitorizeaza activitatea in spatiu.




Lumini stralucitoare ciudate vazute de Curiosity :



Ce parere aveti? Sunt  OZN-uri sau pixeli morti?



   Sursa : www.dailymail.co.uk