28 august 2012

Revelatiile civilizatiei maya despre 2012 si de dupa




   
Sute de militari si martori ai agentiilor guvernamentale au venit cu marturii care confirma prezenta extraterestra.
In cazul in care extraterestrii au influentat istoria omenirii, putem gasi dovada existentei lor in tuneluri si caverne ascunse din intreaga lume?
Ar putea o pestera din Ecuador sa contina carti metalice avand inscriptionate secrete ale tehnologiei extraterestre? A fost un oras antic subteran construit in Turcia, cu ajutorul extraterestrilor... sau un refugiu de la un atac extraterestru?
Zvonurile ca armata SUA lucreaza alaturi de extraterestrii intr-o baza secreta din New Mexico continua sa agite spiritele, legendele nativ americane mentioneaza existenta unor fiinte ciudate din interiorul Pamantului, si recentele descoperiri arheologice din Yucatan indica o realitate a existentei extraterestre.





Un oras mayas sub apa, un platou de aterizare vechi de milenii, odata utilizat pentru nave spatiale si contactul uman cu extraterestrii

Acestea pot suna ca un film de la Hollywood, dar de fapt presupusele descoperiri se afla in noul documentar ,,Revelatiile civilizatiei maya despre 2012 si de dupa''.Data lansarii pe piata a fost stabilita pentru august 2012.
Raul Julia-Levy producator din Los Angeles, fiul actorului Raul Julia, spune despre film : ,,Aceasta este cea mai importanta constatare arheologica din istoria omenirii. Va deschide ochii oamenilor si va ridica constiinta fiecarei fiinte umane de pe planeta.Garantez asta.''
Este prevazut sa inceapa productia de luna viitoare in adancurile junglelor Mexicului, in Golful coastei statului Campeche, la ruinele mayase de la Calakmul. Julia Levy, care lucreaza alaturi de Ed Elbert (Paraiso Travel), spune ca toate secretele vor fi dezvaluite la situl arheologic Calakmul, desi a refuzat sa precizeze care ar putea fi acestea.
Orasul subacvatic mayas, pe care Julia-Levy il descrie ca fiind ,,un oras care a fost construit sub apa, si nu un oras scufundat'' a fost gasit pe fundul unui lac din Guatemala, conform celor spuse de producator. El spune ca publicul va vedea fotografii subacvatice ale orasului.
Actorul care a devenit producator sustine ca documentarul dezvaluie, de asemenea, ca un platou de aterizare a navelor spatiale, vechi de 3000 de ani, a fost construit pe o structura de piatra capabila sa mentina energia electromangnetica.
O colaborare intre arheologi, oameni de stiinta si guvernele din Mexic si Guatemala, Revelations este rodul unui deceniu de cercetare care se bazeaza pe informatii clasificate. 





   

Sursa si autorul : hollywoodreporter*voerendaal1 mayans