16 iunie 2013

Biserica Scientologica a construit o ''Catedrala Extraterestra'' intr-un desert american


-->




Un raport sustine ca acesta este buncarul secret din New Mexico al Bisericii Scientologice. Sursa: Google Maps.
Un buncar secret ascuns adanc in desertul din New Mexico ar fi ''Catedrala Extraterestra'' a Bisericii Scientologice, conform reporterului BBC, John Sweeney. Situl este marcat de un simbol mare desenat in desert: doua diamante inconjurate de doua cercuri care se intretaie, conform ziarului britanic The Sun.
Un aerodrom privat controversat, construit pentru a servi liderilor bisericii, se afla la cativa pasi de simbol.
Intregul complex este situat in apropiere de Mesa Huerfanita, la aproximativ doua ore de Santa Fe si la trei ore la nord de Roswell, locul cu numeroase aparitii de OZN-uri, potrivit The Sun.
Reporterul John Sweeney sustine ca Biserica a proiectat situl subteran pentru a rezista la un holocaust nuclear.
Catedrala Bisericii Scientologice ar contine casete de titan care detin discuri de aur inscriptionate cu textele sacre ale scriitorului de literatura SF Ron Hubbard, fondatorul Scientologiei, potrivit Daily Mail.

Simbolurile ciudate sunt pe partea de sus a formatiunii de stanca in New Mexico unde Biserica Scientologica a construit un buncar subteran.
Potrivit invataturilor Bisericii Scientologice, o creatura extraterestra pe nume Xenu a populat Terra cu miliarde de oameni cu ajutorul unor nave spatiale asemanatoare ca forma cu avioanele DC8 si ca acea fiinta ar opera in continuare intr-o uriasa facilitate subterana, la mare adancime sub desertul din New Mexico.
Aceste simboluri gigantice desenate in desert sunt un mesaj de bun venit extraterestrilor si nu pot fi vazute decat de la mare inaltime. Acestea i-ar ghida pe scientologi atunci cand se vor reintoarce din spatiu dupa Armaghedonul nuclear care se va declansa pe planeta noastra la un moment dat.