31 ianuarie 2015

Aparitia unui OZN luminos pe cer a socat mii de locuitori din Argentina









Un OZN luminos a socat locuitorii din mai multe orase din Argentina la inceputul acestei luni. Mii de oameni au privit cum OZN-ul zbura deasupra capului lor.
OZN-ul a fost reperat pe cer deasupra Gualeguaychu pe 4 ianuarie 2015, potrivit site-ului OpenMinds. Mai multe canale de stiri argentiniene au raportata reperarea, fara sa se dea mai multe detalii. Mai multi martori oculari l-au descris ca o lumina stralucitoare, care se misca incet peste oras.

            

Potrivit site-ului de stiri argentinian Noticias Villaguay, un martor a descris OZN-ul ca ''o lumina alba, mare, si in partea jos verde.''
Unii spun ca lumina clipea din cand in cand, iar la un moment dat a disparut. Acest lucru poate fi vazut in cel putin unul dintre cele cateva videoclipuri surprinse de martori si postate pe YouTube.






            


Obiectul a fost, de asemenea, vazut in orasul Larroque, care este la aproximativ 20 de mile vest de Gualeguaychu. Martorii, de asemenea, au raportat ca au vazut un obiect asemanator cu o noapte inainte, sambata, 3 ianuarie.

Unii au speculat ca obiectul a fost o drona sau un planor. Dar, potrivit Maxima Online, altii nu sunt de acord cu aceasta teorie. Ei spun ca o drona sau un planor nu ar fi putut fi vazute la o distanta atat de mare.

           


Un alt martor descrie in videoclipul sau: ''Mii de rapoarte au venit din Pueblo Belgrano, Gualeguaychu si Larroque. Acestea vorbesc despre o lumina puternica, care se misca in zig-zag pe cer.''

Gualeguaychu se afla in provincia argentiniana Entre Rios, in apropiere de granita cu Uruguay.




Sursa: inquisitr