8 decembrie 2015

Aparitie OZN deasupra aeroportului Indira Gandhi din India








Este surprinzator faptul ca din ce in ce mai multe aeroporturi din intreaga lume raporteaza aparitii OZN.
In China au fost cel putin 6 cazuri intre 2011 si 2014. Acum s-a intamplat si in India. Un aeroport a fost inchis din cauza prezentei unui OZN. Nimeni nu si-a imaginat asa ceva. Nimeni nu s-a gandit ca acest fenomen poate provoca inchiderea unui aeroport.

30 octombrie 2015, 10:44 a.m. - Un obiect necunoscut a fost raportat de catre turnul de control de la aeroportul Indira Gandhi din India. Un OZN zbura deasupra pistei 927. Dar intre orele 10:50 si 10:55...au aparut mai multe OZN-uri deasupra aeroportului. Imediat au fost activate protocoalele de securitate. Fortele aeriene au trimis un elicopter pentru a investiga ce s-a intamplat. Dar n-au vazut absolut nimic. Autoritatile au decis sa activeze alerta, deoarece nu este pentru prima data cand este vazut un OZN aici. OZN-urile au fost vazute de cateva ori in aceeasi saptamana. Maiorul Rodrigo Bravo din Chile a spus ca acestea sunt un pericol pentru aviatie: ''Pentru mine este un adevarat pericol. Un potential pericol.'' Cercetatorul OZN Alfonso Salazar este de acord cu declaratia acestuia si spune ca intre avioane trebuie sa fie o distanta de cel putin 4 km, iar aceste obiecte se apropie prea mult.
Cateva departamente din India s-au adunat de urgenta pentru a aborda aceasta problema si au insarcinat fortele aeriene sa activeze alerta daca are loc vreo aparitie OZN. Maiorul Bravo a mentionat ca rapoartele ar trebui sa fie standardizate pentru a se putea actiona in deplina siguranta.