24 septembrie 2016

Fenomenul rapirilor extraterestre este clandestin, avertizeaza Dr. David Jacobs









In 1973, Dr. David Jacobs a absolvit Universitatea din Wisconsin-Madison. El a scris in teza sa despre obiecte zburatoare neidentificate in America. Lucrarea sa, intitulata The UFO Controversy in America, a fost publicata doi ani mai tarziu de Indiana University Press si s-a vandut imediat, ceea ce este foarte neobisnuit pentru o teza.

Jacobs, pe langa interesul sau pentru istoria si cultura americana, are o mare fascinatie pentru rapirile extraterestre. El a scris mai multe carti despre acest fenomen.

''In primul rand, cei rapiti nu au voie sa-si aminteasca ce s-a intamplat cu ei, in mod evident, iar atunci cand isi amintesc nu sunt amintiri complete'', spune Dr. David Jacobs, fost profesor la Universitatea Temple din Philadelphia, SUA,intr-un interviu acordat in exclusivitate pentru Earth Mystery News. Acesta afirma ca 90% dintre cei care sunt rapiti nu stiu ca sunt rapiti.

El sustine ca fenomenul rapirilor extraterestre are trei piloni: primul pilon consta in faptul ca rapirile se fac generatie dupa generatie. In cazul in care o persoana este rapita, exista sanse mari sa-i fie rapiti copiii, nepotii s.a.m.d.
Al doilea pilon consta in faptul ca acest fenomen este la nivel global, acesta nu este un fenomen american. Fenomenul OZN a fost observat in intreaga lume, iar fenomenul OZN este acelasi cu fenomenul de rapire extraterestra in opinia lui Jacobs. Al treilea pilon indica faptul ca fenomenul rapirilor extraterestre este clandestin, adica ''ei nu vor ca noi sa stim ce fac'', concluzioneaza Jacobs.

Dr. Jacobs sustine ca oamenii au contact cu extraterestrii de secole si ca aceste fiinte traiesc neobservate printre noi. Jacobs a investigat deja aproximativ 1100 de cazuri de rapiri extraterestre si a intervievat 150 de persoane care au fost rapite de extraterestrii. Potrivit lui Jacobs, exista dovezi ale rapirilor extraterestre. Oamenii au relatat in mod independent ca au avut contacte cu extraterestrii care aveau aspect uman sau cu creaturi ca insectele.

''Oamenii vin inapoi cu tot felul de semne ciudate, rani sau cicatrici, inclusiv tesut cicatricial care apare de la o zi la alta'', spune Jacobs.
In urma investigatiilor facute cu ajutorul regresiei hipnotice asupra persoanelor rapite de extraterestrii, Dr. Jacobs a ajuns la concluzia ca extraterestrii hibrizi sunt implicati intr-un program secret de infiltrare in societatea umana la nivel global.

''Acesti hibrizi invata sa traiasca aici'', afirma Jacobs, ''si ei sunt instruiti de catre cei rapiti.''

Potrivit profesorului David Jacobs, ei doresc sa preia planeta prin crearea de hibrizi umanoizi.