11 martie 2014

Cateva lucruri importante care nu s-au spus despre disparitia Malaysia Airlines Flight 370


-->




Exista unele lucruri uimitoare care nu s-au spus despre Malaysia Airlines Flight 370, avionul care a disparut pur si simplu peste Golful Thailandei cu 239 de persoane la bord. Misterul disparitiei bruste si complete a avionului a uimit siguranta aeriana din intreaga lume. ''Pentru moment, se pare ca este pur si simplu inexplicabil'', concluzioneaza Wall Street Journal.


In timp ce anchetatorii sunt uimiti, mass-media din intreaga lume nu spun intreaga poveste. Asa ca, Mike Adams, editor la www.naturalnews.com a adunat cateva fapte care ar trebui sa ridice probleme serioase in mintea oricui:

  • Toate avioanele comerciale Boeing 777 sunt echipate cu cutii negre de inregistrat, care pot supravietui oricarei explozii la bord. 
  • Toate cutiile negre transmit semnale de localizare timp de 30 de zile dupa ce avionul a cazut in ocean. Insa cutia neagra de la acest incident special nu a fost inca detectata. De aceea anchetatorii intampina greutati in gasirea avionului. Concluzia este urmatoarea: fie a disparut, fie s-a defectat sau una dintre cele mai rele temeri ale inginerilor de proiectare de aeronave este ca a fost distrusa de o forta puternica.  
  • Multe piese ale avioanelor distruse plutesc la suprafata apei. In cazurile anterioare de avioane distruse deasupra oceanului  sau care au cazut in ocean, resturile avioanelor au fost recuperate de pe suprafata apei. Daca avionul 370 a fost doborat de o explozie de orice fel, s-ar gasi resturi plutind pe ocean. Faptul acesta adauga un plus de mister la modul in care avionul 370 a disparut pur si simplu de pe fata pamantului.
  • Daca avionul 370 ar fi fost distrus de o racheta, aceasta ar fi lasat o semnatura radar. O teorie care circula in prezent pe net este ca o racheta ar fi doborat avionul de pasageri, facand aeronava si tot continutul acesteia ''tandari'' - ceea ce inseamna ca resturile sunt atat de mici ca nu pot fi detectate. Problema cu aceasta teorie este ca nu exista nici o racheta sol-aer sau aer-aer cu o astfel de capacitate. Toate rachetele cunoscute genereaza resturi mari atunci cand explodeaza la tinta. Atat rachetele cat si resturile produc semnaturi radar foarte mari, care ar fi vizibile atat pentru nave militare cat si pentru autoritatile de trafic aerian.
  • Locul de amplasare a aeronavei atunci cand aceasta a disparut nu este un mister. Controlorii de trafic aerian au detalii complete despre locul in care era aeronava in momentul in care a disparut. Si totusi, chiar inarmati cu toata aceasta experienta si informatii, anchetatorii de siguranta aeriana raman in totalitate uimiti de ceea ce s-a intamplat cu avionul 370.
  • Daca avionul 370 ar fi fost deturnat, nu ar fi disparut de pe radar. Deturnarea unui avion nu-l face pur si simplu sa dispara de pe radar. Chiar daca transponderele sunt dezactivate la bordul aeronavei, radarul de la sol poate urmari in continuare cu usurinta locatia aeronavei, folosind asa-numitul radar ''pasiv''.
Concluzie: Avionul 370 nu a explodat, a disparut!


Concluzia inevitabila din ceea ce stim pana acum este ca avionul 370 pare sa fi disparut in mod inexplicabil. In mod clar nu a fost deturnat si nu a existat nici o explozie in aer. Concluzia inevitabila este ca avionul 370 a disparut pur si simplu intr-un fel pe care nu-l intelegem inca. Acest lucru da nastere in prezent la tot felul de teorii bizare pe net, inclusiv discutii despre posibile teste de arme secrete militare, Triunghiul Bermudelor si chiar o presupusa tehnologie extraterestra care ar fi teleportat avionul departe. Partea infricosatoare despre toate acestea, nu este ca se vor gasi resturile avionului 370, ci mai degraba ca nu se vor gasi. Daca nu se vor gasi, inseamna ca o forta cu totul noua, misterioasa si puternica lucreaza pe planeta noastra, care poate face sa dispara avioane pe cer, fara sa lase in urma nici o farama de dovezi.
Daca exista o arma cu astfel de capacitati, cine o controleaza deja are capacitatea de a domina toate natiunile Pamantului cu o arma militara de temut, cu o putere de neimaginat.