21 martie 2014

Imagini incredibile cu un OZN plutind peste Gold Coast, Australia










Jack Purcell a filmat in joi seara ceva ce semana foarte mult cu o nava extraterestra, care zbura pe cer in apropierea casei sale. El era in curte cu mama si prietenii lui atunci cand au observat obiectul. Mama lui a aratat spre cer si a spus: ''uita-te la avionul acela colorat care zboara deasupra''. Apoi s-a oprit brusc si doar plutea acolo. Asa ca a alergat in casa si a luat camera video. Imaginile au aratat un obiect neidentificat care lumina intermitent in verde, rosu, albastru si galben in timp ce plutea deasupra lor.
Locuitorii au iesit pe strada sa observe obiectul. Mai tarziu a aparut si o masina de politie care s-a oprit sa observe ciudatul obiect.Jack Purcell a declarat ca ofiterii de politie au apelat la un elicopter al politiei care a zburat in apropierea obiectului.
''Elicopterul politiei a zburat aproape de el, dar acesta si-a stins luminile si a disparut'', a spus Jack Purcell. ''A fost foarte ciudat. Am fost foarte sceptic in legatura cu aceste lucruri, dar pur si simplu am ramas uimit''. ''Nu am nici o idee ce a fost, dar banuiesc ca a fost un OZN, oricat de nebunesc ar suna''


          



Sursa: sott.net