14 martie 2014

Congresul International OZN din 2014








Congresul International OZN din 2014:

Ted Peters a vorbit despre rapirile OZN: Sunt fenomene spirituale?
Intalnirile de gradul 3 sau chiar rapirile au avut implicatii politice, stiintifice si religioase.

Stephen Bassett - Dezvaluirea fenomenului OZN. ''Dezvaluirea'' este recunoasterea formala de catre guvernele lumii a inteligentei extraterestre (non-umane). Acesta este obiectivul principal al unei miscari pentru adevar care este in crestere. Acesta va fi evenimentul cel mai profund din istoria omenirii.

Kim Carlsberg a vorbit deschis despre programul de hibridizare din cadrul fenomenului de rapire extraterestra, prezentat in prima ei carte: ''Beyond my wildest dreams: Diary of a UFO abductee'', publicata in 1995.

Mike Clelland a inceput sa studieze fenomenul de rapire OZN in 2006, ca o modalitate de a intelege mai bine propriile sale experiente personale.

Robert Powell - Guvernele au fost preocupate de fenomenul OZN din timpul celui de-al doilea razboi mondial, dar istoricii nu au facut nici un efort sa inteleaga ca raspunsurile lor sunt uneori in contradictie cu fenomenul. Cum ar putea ceva cu un asemenea potential tehnologic si cu consecinte asupra securitatii nationale sa nu lase nici o urma vizibila in istorie?
Robert Powell a discutat despre modul in care guvernele, in special guvernul SUA, s-au ocupat de fenomenul OZN si va oferi o ipoteza in legatura cu acest fenomen care are radacinile inca din timpul celui de-al doilea razboi mondial.

           

           

           

           



Sursa: Open Minds Production