16 mai 2014

Cercuri ciudate in mare, in fata insulelor Croatiei










Mai multe rapoarte ciudate care provin din Croatia se refera la un fenomen neobisnuit. Au fost descoperite cercuri neobisnuite pe fundul marii pe langa mai multe insule. Toate au un diametru de 50 de metri si sunt la distanta egala de coasta si intre ele. Cercurile au fost descoperite de catre cercetatorii de la o asociatie ecologica numita Sun, in timp ce examinau flora si fauna marina...Locuitorii din Kornati se intreaba daca insulele lor sunt vizitate de fiinte din spatiu.

Fotografiile aeriene ale marii facute recent arata acest fenomen interesant. Cercurile au fost descoperite, de asemenea, de-a lungul coastelor insulelor Premuda si Molata. Cele mai multe cercuri, 28 sau mai multe, au fost descoperite pe coasta de vest a insulei Dugi Otok. Toate au aceleasi dimensiuni.
Toate cercurile sunt la o adancime de 20 de metri sau mai mult si au un diametru de 50 de metri.

Biologii au crezut initial ca acest lucru a fost cauzat de pescuitul cu dinamita sau de extractia de petrol si gaze, dar expertii in explozibili si cercetari subacvatice au respins aceasta teorie.
Exista, de asemenea, si alte speculatii. Aici apar, de asemenea, cercuri stranii pe cer. Poate ca acest lucru are legatura cu astrologia sau cu OZN -urile si extraterestrii. Oamenii de stiinta de la Institutul de Geofizica din Zagreb resping teoria despre OZN-uri si extraterestrii si vor incepe imediat cautarea pentru mai multe cauze pamantesti ale acestor cercuri.







        




Sursa: latest-ufo-sightings.net