4 mai 2014

Platoul Giza din Egipt: Dovezi ale unei tehnologii antice avansate








In acest film, Brien Foerster (hiddenincatours.com), Stephen Mehler, ghid si scriitor, Yousef Awyan (khemitology.com) si Chris Dunn, inginer si scriitor (gizapower.com), aflati intr-un tur de cercetare in Egipt, care a avut loc in 2013,  incearca sa aduca dovezi convingatoare despre utilizarea unor tehnologii antice avansate la construirea piramidelor din Giza, Egipt. Mult timp s-a crezut ca acestea au fost facute de sclavi, dar dovezile de la fata locului infirma aceasta teorie. Mai mult, acestia sunt de parere ca aceste piramide ar avea o vechime de 12.000 de ani sau mai mult...
Va invit sa urmariti aceste scurte filmulete care va vor oferi o alta perspectiva legata de constructia acestor piramide.

            

             
Obeliscul neterminat 

Yousef Awyan explica teoria care arata ca vechii egipteni au folosit o tehnologie extrem de avansata pentru a taia Obeliscul, teorie explicata mai amanuntit de Chris Dunn.

                     


   Stephen Mehler este de parere ca Obeliscul a ramas neterminat din cauza unui cataclism.    

        


Transformarea granitului






Yousef Awyan, Stephen Mehler si Chris Dunn discuta despre metoda folosita pentru transformarea granitului de la Templul Karnak din Luxor. Stephen Mehler este de parere ca s-a folosit energie sonica sau fascicul concentrat de microunde, tehnica utilizata si la alte situri. Prezenta unor fizicieni si geologi ar putea explica ce tip de energie a fost folosita.

       

Pesterile de sub Platoul Giza.

      

Transformarea sitului

Stephen Mehler vorbeste despre modul in care vechile siturile au fost transformate de alte culturi mai tarziu.

     

Obeliscul de la Karnak

Chris Dunn vorbeste despre cum au ridicat obeliscuri vechii egipteni .

                 

Serapeumul din Saqqara

Yousef Awyan exploreaza misterele de la Serapeumul din Saqqara, unde explica nivelul ridicat de tehnologie folosit de egiptenii antici pentru a realiza aceste cutii incredibile si unde vedem, de asemenea, cum scrierile gasite pe aceste cutii nu pot fi folosite ca proba pentru a data situl.

        

Stephen Mehler arata ca Sfinxul este mai vechi de 10.000 de ani...

         



Sursa: Brien Foerster * Khemitology